Милан Ракић Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Velika je sramota biti srpski nacionalista i to nije nesto cime se treba hvaliti. To je bolest uma i licnosti a oboleli bi morali na izlecenje ili pod ogranicenu kontrolu kretanja... Sta vi nacionalisti mislite? Da samo treba svi kolektivno da pocnema do imbecilnosti da gajimo fetis ljubav prema drzavi pa ce Srbija istog momenta famozna da postane bogata i propsperitetna zemlja? Sta, kao samo to nam fali? E zato su nacionalsiti sizofrene licnosti smanjene percepcije realnosti... Мислим да ти је до сада јасно да се овакав вокабулар не може толерисати. За ово имаш јавну опомену! Заиста нема потребе људе етикетирати овако, све док национализам не пређе у неку своју "искривљену варијанту". Хвала! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Velika je sramota biti srpski nacionalista i to nije nesto cime se treba hvaliti. To je bolest uma i licnosti a oboleli bi morali na izlecenje ili pod ogranicenu kontrolu kretanja... Мислио сам да није страшно, да си само у плићаку, док не научиш да пливаш, али ти си дебело заглибио. Надам се да је привремено, па да кренеш да се вадиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ali nacin na koji je to postigao nije dobar. Imamo naseg patrijarha Pavla koji govori "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga" Ovde svi aminujemo ali mislim da svi nemamo baš iste odgovore na to,šta je zločin. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 ауу... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Pre ce biti da si ti sramota za Srpski rod,ako si uopste i Srbin.Vidim Hriscanin nisi,sta radis ti ovde uopste? Као и за Клаудкинга, исто важи и за тебе! Опомена! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 И вратите се на тему, уколико је могуће без међусобних увреда, ил` да правимо фајронт. Хвала. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sq7k_bA4vHg bolja verzija bliza originalu a original cete morati sami da pronadjete... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Srbiji je stvarno potrebno malo istorijskog odmora, da konačno sednemo kao brat sa bratom i popričamo malo šta nas je sve snašlo. Ozbiljno vam kažem mi nemamo vremena za sebe i našu državu, prosto nas gaze sa svih strana, Pogledajte braćo, počeli smo da proveravamo svaki potez na srpskoj sceni da li je prihvatljiv nekome drugome iako taj neko ne zavisi niti ima interesa u tome. Srbiji treba malo odmora i neka vrsta detaljnog pogleda unutar srbije da prebrojimo koliko snage ko ima bez političkih programa i slepog služenja stranci za 500 evra dnevno. Vidi...mi sami sebe ne razumemo a kad nas i neko drugi ne razume mi tražimo krivca u bratu. Srbiji treba odmor. jermel, kordun, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ali nacin na koji je to postigao nije dobar. Imamo naseg patrijarha Pavla koji govori "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga" to je druga tema, ja nisam rekao da to niej tako. rekao sam da mi mozemo da se malo probudimo, mogli bi zaista, neke stvari koje su kod nas standard postale nemaju ama bas nikakvog opravdanja.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Као и за Клаудкинга, исто важи и за тебе! Опомена! Apsolutno nemerljivo.Moze li Srbin da se stidi SrpskogSvetosvaskog nacionalizma?Jel to neki neo-fasisticki nacionalizam,pa da treba da neko toga stidi?I ne znam dal' je covek Srbin,njegovu naciju nisam vredjao,niti njegova ateisticka ubedjenja.Srpski nacionalizam se zasniva na Hriscanskim principima,i nacelima.Ko psuje po Srpskom nacinalizmu,direktno i jednim delom psuje na svetosavlje,odnosno pravoslavlje.Stoga je neshvatljivo izjednacavanje njegovog vokabulara sa mojim. A nejgova poruka verovatno nebi bila ni sankcionisana da je nisam prijavio,iako je vise od sat vremena bila takva takva je na forumu,bez povlacenja ili menjanja,zato vidim da je budno oko moderaciji nad Srpskim nacinalistima kao Dameklov mac.Mozda nismo pozeljni na formu,me znam.Uzgred,zamolio bih te da mi ako si voljan i demokratski raspolozen povise avatara izmenis natpis u Srpski Nacionalista,jer vidim da se moze birati.Tanji pise da je slobodna,Baronu - Srpski princip,nekome da je promager,ateista,rimokatolik. Valjda i ja mogu da stavim tu titulu,,ako nije sramota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Мислим да ти је до сада јасно да се овакав вокабулар не може толерисати. За ово имаш јавну опомену! Заиста нема потребе људе етикетирати овако, све док национализам не пређе у неку своју "искривљену варијанту". Хвала! А да ли је дозвољено постављање текстова Данила Киша? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Valjda i ja mogu da stavim tu titulu,,ako nije sramota. Mozes: Edit my Profile > Profile Information > Member Title Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Сrpski nacionalizam se zasniva na Hriscanskim principima,i nacelima. Ниједн политичка идеологија не може да се заснива на принципима и начелима Хришћанства. То је апсурд... Може ово или ово начело или поједини принцип... али то је све. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Apsolutno nemerljivo.Moze li Srbin da se stidi SrpskogSvetosvaskog nacionalizma?Jel to neki neo-fasisticki nacionalizam,pa da treba da neko toga stidi?I ne znam dal' je covek Srbin,njegovu naciju nisam vredjao,niti njegova ateisticka ubedjenja.Srpski nacionalizam se zasniva na Hriscanskim principima,i nacelima.Ko psuje po Srpskom nacinalizmu,direktno i jednim delom psuje na svetosavlje,odnosno pravoslavlje.Stoga je neshvatljivo izjednacavanje njegovog vokabulara sa mojim. A nejgova poruka verovatno nebi bila ni sankcionisana da je nisam prijavio,iako je vise od sat vremena bila takva takva je na forumu,bez povlacenja ili menjanja,zato vidim da je budno oko moderaciji nad Srpskim nacinalistima kao Dameklov mac.Mozda nismo pozeljni na formu,me znam.Uzgred,zamolio bih te da mi ako si voljan i demokratski raspolozen povise avatara izmenis natpis u Srpski Nacionalista,jer vidim da se moze birati.Tanji pise da je slobodna,Baronu - Srpski princip,nekome da je promager,ateista,rimokatolik. Valjda i ja mogu da stavim tu titulu,,ako nije sramota. Немерљиво са твог становишта... Човек је опоменут и то је то, а ти ниси позван, нити ико овде, да преиспитује да ли је неко Србин или није, хришћанин или шта већ... Што се тиче његове поруке, пријавио си и модерација је реаговала. Наша грешка, заправо моја вероватно, око 20 сати сам сео за комп и вероватно сам ја одобрио ту његову поруку, а да је нисам добро "ишчитао". Човек је опоменут и шта би ти сада? Добио си натпис "Srpski Nacionalista" и сад води рачуна да тај твој национализам не пређе у шовинизам. И врати се на тему! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ниједн политичка идеологија не може да се заснива на принципима и начелима Хришћанства. То је апсурд... Може ово или ово начело или поједини принцип... али то је све. Politika i ideologije su svevremenske prevare... kao i svi -izmi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука