Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Da bar jesi Страни Плаћеник ne bi se morao prebacivati na privatni fakultet mogao bi odmah kupiti diplomu sa megadeta Покушавам да се докажем овим странцим, надам се д читају форум и д ће д ме контктирају да ширим сотонски западни либертаријнизам oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Нема ту шта мени да је јасно, мене ништа ниси питао, а и што би. Ај воздра! De bezis? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Velika je sramota biti srpski nacionalista i to nije nesto cime se treba hvaliti. To je bolest uma i licnosti a oboleli bi morali na izlecenje ili pod ogranicenu kontrolu kretanja... Sta vi nacionalisti mislite? Da samo treba svi kolektivno da pocnema do imbecilnosti da gajimo fetis ljubav prema drzavi pa ce Srbija istog momenta famozna da postane bogata i propsperitetna zemlja? Sta, kao samo to nam fali? E zato su nacionalsiti sizofrene licnosti smanjene percepcije realnosti... Eto , ti mislis da znas sta nacionalisti misle . Na osnovu svojih predrasuda gradis misljenje o jednoj grupi ljudi, tacnije vecini Srba i drzis ih za mentalno obolele i retardrane . I sad sam ja fasista a ti si super . E sinko , nije to bas tako kako si ti iskonsruisao u svojoj glavici . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 evo i ja ps. Opomenu prihvatam. Misljenje nisam promenio i stojim iza svake napisane reci. I ja sam si sredio tu svoju forumsku tituličku da više odgovara realijama, ahahahaha. Servizio segreto della Santa Sede. Tajni agent Svete Stolice a to tako superutajeni da ni Sveta Stolica a ni Vatikan nemaju pojma o meni da postojim, ahahahaha. Pa šta ti misliš da je patriotizam bez nacionalizma moguć i zamisliv. Pravi patrioti su ustvari pravi nacionalisti. Zdravi nacionalizam je najbolja brana šovinizmu, no nama se i u 2ww i sada 90-tih ustvari više dešavao šovinizam nego nacionalizam na svim stranama i zato je sve bilo tako komplikovano i teško. Da su svugdje sjedili pravi i zdravi razboriti nacionalisti a ne zfanatizovani scvokli šovinisti nikakvih ratova izmedju Srba, Hrvata i ostalih nikad ne bi bilo a brzo bi se dogovorili o svemu. Stalno si mješate pojmove, patriotizam i nacionalizam su poželjni ali patrioidolatrija, šovinizam i s tim vrlo često spojena Führeridolatrija su nepoželjni. A u nas tih Führera svuda kud pogledaš, bilo i ih onda a i sada ih ima, ako ne političkih ono bar crkvenih. http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%BChrer Фидер, Милан Ракић, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Na temi se jasno vidi koliko je stete komunizam i posle njega milosevicizam doneo Srbiji . Da imas ljude koji mrze sopstveni narod i da u svojoj mrznji idu tako daleko da falsifikuju istoriju i na svaki nacin pokusvaju da ga prikazu u najnegaivnijem svetlu , to ima samo u Srba .Vidi se koliko su Srbi narod sa nerazvijenom naccionalnom svescu i ne samo to vec koliko je vecina naroda nezrelo i nesposobno da racionalno razmislja . Ateisti i liberali me neodoljivo podsecaju na mali decu kojima das novu igracku i kazes im sad si glavni baja u vrticu i oni super srecni pa sa visine gledaju sve ostale . On sto ja ne mogu ne shvatim kako neko moze da bude toliko zaslepljen pa da ne vidi stvari koje se desavaju na nase oci i toliko su ocigledne da je prosto nemoguce ne vieti ih i ne shvatiti kakve stvarno jesu . Jos me vise cudi da na forumu koji je "pravoslavan" ne smes da budes srpski nacionalista , da volis svoj narod i da pricas ocigledne istine . Reci da nam siptari , hrvati ,madjari , bugari , muslimani nisu braca i da samo cekaju sledecu priliku da nas pokolju je ovde strasno. Na stranu to sto se mudzahedini organizuju po raskoj oblasti , sto madarska vodi otovreno antisrpsku politiku i sporovdi konkretne poteze kako bi ostvarila svoj cilj pripajanja Vojvodine , sto bugari imaju teritorijalne pretenzije prema juznoj Srbiji i Makedoniji , sto rumuni bune vlahe , sto se u hrvatskoj na drzavnom nivou sprovodi tiho pokatlicavanje preostalih Srba i onemogucavanje povrata izbeglica, o siptarima valjda ne treba nista da se kaze ... to ne sme da se kaze a ja sam fasista, shizofren i ostalo . Pa ako nas 1000 godna istorije sa svim nabrojanim narodima nije nicemu naucilo onda ne znam sta da kazem , oni koji su nas fizicki unistavali svaki put kad su ulucili priliku sad su se duhovno i civlizacijski uzdigli tako visoko da im na pamet ne pada da nam urade bilo sta lose ,a to sto im drzvane i nacionalne politike idu u pravcu i na stetu Srba , to smo mi krivi jer ne rpihvatamo tekovine modernog doba . Ja ne znam jese li ovaj forum zaista forum SPC ali ako jeste pa se ovakvee budalastine ovde provlace onda je to na veliku stetu crkve a ako nije onda forumtreba da se deklarise drugacije , da ne bude zabune i da ne pomisli neko da su budalastine koje iznosi adams i kompanija zvanican stav SPC Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 The clown and the führer Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 A u nas tih Führera svuda kud pogledaš, bilo i ih onda a i sada ih ima, ako ne političkih ono bar crkvenih. http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%BChrer Mislim tim na naše "dohnalovce" iz Pidhircu i vaše "kanoniste" iz Ljuljaka, naravno, da ne bude zabune kakve. Od agenta STB do exkomunikovanog samozvanog episkopa i proroka - kakva sjajna "crkvena karijera". Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ono kad se ateisti & liberali suoce sa stvarnim stanjem stvari Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Moderacija kad kazes da si Srbin i patriota Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Zuti care... Imas par stranica ranije moj post gde sam pisao o tome da ne mora drama da bude jedini vid odbrane od intelektualnog poraza... Procitaj ga. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Мислим да је проблем на овим темама то што се однос према саговнорику преноси и на тему, тачније на ставове саговорника, да се та два поистовећују. Па онда имамо ситуацију да паметни и нормални људи поричу све што каже онај други само да би терали контру зато што се расправа усијала и зато што имају овакав или онакав однос према саговорнику, а не према ономе што он прича. Да се разумемо, из овога никако не искључујем себе, само што у овој расправи не учествујем активно па имам прилике да видим са стране оно што постоји и код мене, само на другим темама. Не знам шта би могло да буде решење за ово, али прелиставајући тему може се јасно уочити како постепено ставове које заузимамо нису ставови од којих смо кренули, него ставови који су условљени ставовима наших саговорника, тачније условљени су терањем контре саговнорнику. Веома интересантна појава. verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Zuti care... Imas par stranica ranije moj post gde sam pisao o tome da ne mora drama da bude jedini vid odbrane od intelektualnog poraza... Procitaj ga. ) ) ) ) RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ђез Бароне сто година! Истекла робија, а? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Ђез Бароне сто година! Истекла робија, а? Morao sam da reagujem ...Diraju mi kuma Principa .... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука