Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 На то да су то државе које држе до себе, до свог националног поноса и које су успешне у многим стварима од нас или су до циља дошле захваљујући националној свести. Могао је да наведе и многе друге народе, па и Британце и Французе (који нису ништа бољи по историји од наведених), јер треба све редом да набраја. Пусти празне приче. Дај ми конкретно. Значи Хрватска је "дошла до циља", протерала 250,000 Срба, а да и не помињемо Други светски рат. Је л` то тај циљ и "национална свест" коју ми Срби треба да гајимо? Да не питам да ли је хришћански и православно... Шиптари исто тако. Је л` то тај "национали понос"? Или како? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Изгледа да нисте ни свесни чему се у ствари дивите... Размислите о томе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Sve mi je jasno, samo mi nikako nije jasno kako si iz ove recenice uspela da zakljucis da je on "protivnik" istorije i proslosti? Objasni miako nije pproblem. Jer ja vidim ovu recenicu, citam je po stoti put i svaki put vidim da je napisao da je "akcenat na buducnosti a ne na proslosti"... akcenat, dakle... od kad je "akcenat" pogrdna rec? Tања не трипује, него...Да, на „прошлост“ никако не стоји акценат, „будућност“ има све акценте. Погледај поново како се тај акценат одликује наглим падом, тако да одјекну наредне речи „ а не на прошлост“. Погрдан акценат. То би било то. А „а не на прошлост“ не одвраћа од ове занимљиве будућности без предака, који по вама нису ништа друго до митологија у облацима. Разумем да је ваш начин живота одредио начин мишљења. Потпуно ми је свеједно да ли сте свесни свог животног става, прихватам када признајете да нисте способни за „ми“, а и сто толико способни за „ја“. У односу на вас, ја смисао Косовске битке, Лазареве жртве, смисао атентата Принциповог, носим у крви. А ви што немате у себи, не можете напољу (у будућности) ни наћи. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 У односу на вас, ја смисао Косовске битке, Лазареве жртве, смисао атентата Принциповог, носим у крви. Које си то јуначко дело у том смислу ти урадила, осим што су побегла трбухом зз крухом??? ) Просто сте смешни са тим првљењем драма о томе како ви много волите Србију и како сте ви нешто супер јер имате тај неки квази-нционални понос, где се поносите туђим делима. А посебно, што своја дела немате, устври немте ништ чиме би ви лично могли да се поносите. Ваљд ти Принцип и идеализовање принцип испуњав ту шупљину.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Тако је, супер. Разбежали сте се сами. И ја би пропао у земљу да се овако избламирам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Које си то јуначко дело у том смислу ти урадила, осим што су побегла трбухом зз крухом??? ) Просто сте смешни са тим првљењем драма о томе како ви много волите Србију и како сте ви нешто супер јер имате тај неки квази-нционални понос, где се поносите туђим делима. А посебно, што своја дела немате, устври немте ништ чиме би ви лично могли да се поносите. Ваљд ти Принцип и идеализовање принцип испуњав ту шупљину.... А ти знаш где сам се ја родила? Не трабуњај. Џаба је теби говорити да желим да ме оставиш на миру да пишем и са другима, дрвени адвокату, експонираш се на свакој теми, и нон стоп јуриш замном. Одох, у ствари, отерали сте ме. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 А ти знаш где сам се ја родила? Не трабуњај. Не знам где си се родила, ал знам где живиш. Само твоје дело бусањ у груди национлизмом је у супротности са твојим делом живљења ван Србији. Воли Србију делима а не речим, бусањем у груди по форуму и сличним форама... то се одмах види да је чиста "идеологија" а не љубав. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Не знам где си се родила, ал знам где живиш. Само твоје дело бусањ у груди национлизмом је у супротности са твојим делом живљења ван Србији. Воли Србију делима а не речим, бусањем у груди по форуму и сличним форама... то се одмах види да је чиста "идеологија" а не љубав. E јеси смешан! Ти би да се ја вратим, да ми Тадић и Николић буду председници, Дачић и Керамичар министар полиције и одбране! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 E јеси смешан! Ти би да се ја вратим и да ми Николић буде председник. Ма јок, ја бих да почнеш мање да се млатиш празним националним идеологијама а више да волиш Србију и тиме покажеш емоцију патриотизма а не идеологију. Да кренеш д размишљаш - Шта је добро за Србију. А не - којим туђим делима могу да се поносим и кога треб да мрзим а ког д волим д бих била Србин по П.с.-у oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 dok ne nauče da je najgori Srbin bolji od najboljeg bilo koga drugog i dalje će Srbi propadati Mene buni kako neko može upošte da misli dobro o sebi se dok misli loše o nekom drugom. Fantasticno! Kako iko racionalan i dobronameran ikad vise moze sumnjati u vas sistem vrednosti. Prosto zapanjujuce kako ljudi do sada nisu oktrili ovako ocite mudrosti. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Толико је "богат" тај његов пост да би могла дисертација да се напише. Урамићу га. Neću vam dugo smetati , ja sam inače molio onomad da mi obrišu nalog ali su mi rekli da to nije po pravilima ,pa mož' slobodno da me blokiraš ponovo . Glede teme , sramota je da forum koji se deklariše kao pravoslavni dozvoljava da se pišu stvari koje piše adams , kao da smo na nekom hrvatskom ili muslmanskom forumu . Opet , to je stvar ljudi koji uredjuju i na kaju poseduju forum pa to njima na dušu .I još jednu stvar želim da kažem pa završavam, od šiptara , hrvata , nemca , japanaca se može naučiti šta znači nacionalna svest , nacionalni interes i kako se taj interes postiže . Smešno mi je kad ovi ateisti . liberali i slični pričaju o kosmopolitizmu i gledaju na nacionalizam kao na nešto primitivno i zastarelo , pričaju kao da je čitav svet raj a eto mi retrogradni kočimo Srbiju da u taj raj udju .I onako sa visine posmatraju sve koje ne dele njihovo mišljenje . Kakvu oni sliku sveta imaju mogu da nasluti ali odakle to ne mogu jer svet svakako nije takav kakvim ga oni vide , opet , um je čudo , za svašta je sposoban . Dok Srbi ne nauče da budu kao nemci,šiptari , hrvati , dok ne nauče da postoji nešto više i važnije od sebe samog i dok ne nauče da je najgori Srbin bolji od najboljeg bilo koga drugog i dalje će Srbi propadati . Kapiram ja da su ti libreali ,ateisti i slični zaneseni svojim idejama , koje nisu negativne samo su nerealne , pa ne vide pravo sanje stvari i u toj svojoj zanesenosti su spremi da se obračunaju sa neistomišljenicima svim mogućim sredstvima .Mene buni kako neko može upošte da misli dobro o sebi se dok misli loše o nekom drugom. Eto, ja rekoh šta imam pa sad me blokirajte ponovo i osvetlajte obraz ''pravoslavnog '' foruma , popljujte sve žrtve i sva stradanja , sve zaboravite , budite ''realni'' i okenite se ''budućnosti'' do potpunog nestajanja Srba jer uzvišene ideje nekolicine su važnije od života čitavog naroda Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ма јок, ја бих да почнеш мање да се млатиш празним националним идеологијама а више да волиш Србију и тиме покажеш емоцију патриотизма а не идеологију. Да кренеш д размишљаш - Шта је добро за Србију. А не - којим туђим делима могу да се поносим и кога треб да мрзим а ког д волим д бих била Србин по П.с.-у Примени на себи. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Примени на себи. ја и примењујем поред силних понуда и савета д побегнем у иностранство ја живим на Српском селу, са жељом да покренем сеоску производњу и оживим газдинство. Иако могу да одем у европу или америку и перем судове за веће паре и мање муке... А ви националисти волите србију исто ко што комунисти воле људе... идеолошки само..нерационлно oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ova tema ne valja. Volim_Sina_Bozjeg, feeble and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 ја и примењујем поред силних понуда и савета д побегнем у иностранство ја живим на Српском селу, са жељом да покренем сеоску производњу и оживим газдинство. Иако могу да одем у европу или америку и перем судове за веће паре и мање муке... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука