cloudking Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ma šta bre glas naroda? Gavrilo Princip je bio glas više od polovine evrope u tim momentima. Ma ikona Hristova... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Velika je sramota biti srpski nacionalista i to nije nesto cime se treba hvaliti. To je bolest uma i licnosti a oboleli bi morali na izlecenje ili pod ogranicenu kontrolu kretanja... ja se onda ponosim svojom sramotom, zamisli koji sam degen zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 У праву си, заборавио сам укупну бројку па сам поменуо само оне из Олује. А што ниси приговорио овом буразеру што нам саветује да се угледамо на те који су протерали наше земљаке? Или су и теби они узори? polako, ja sam razumio sta je baron rekao, slazem se sa njime, ne radi se tu o nikakvim uzorima, radi se o prepoznavanju nekih stavri koje nama fale a istrulile su u komunizmu i nemaru drustva... pa nama nas srednjovjekovni grad ras lezi u rusevinama, on je simbol nase drzave , eno koze pasu na njemu,stanovnistvo ne zna redosljed boja na zastavi , sta dalej aj da pricam. tudjman npr, onakav kakav je , za hrvate je zlatan, borio se svom snagom i kapacitetima za svoj narod i uspio.... pa cak i on je postovao srbe u nekim aspektima vise nego pojedini moderni slobodni srbi sami sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Evo, bio clanak o nasem "biznismenu" iz Ameriku ... Otvorio covek prodavnicu kokica u BGD ali se razocarao ... Trebao je da prodaje semenke ispred bioskopa ali posle je bilo kasno ... izostao profit, firma propala ... Nije jeo hamburgere pa zato ... Sve sto umes, jeste da prozivas radne. Taj covek je otvorio 120 radnih mesta, ti nisi ni jedno. Drugim recim produktivniji je od tebe 120 puta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ma ikona Hristova... Ti si neznalica čim nisi primetio da ne pričam kakva je ličnost Gavrila Principa i još nadješ za shodno da repliciraš i to drsko i bezobrazno spominjanjem nama svetog imena u tom kontekstu. Фидер је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Crveni Baron (u desnom uglu) VS Milosavljevic (u levom uglu) djadj, djadj, djadj FIGHT! Млађони, Grizzly Adams, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 polako, ja sam razumio sta je baron rekao, slazem se sa njime, ne radi se tu o nikakvim uzorima, radi se o prepoznavanju nekih stavri koje nama fale a istrulile su u komunizmu i nemaru drustva... Koje stvari? I u kojim se delim ogledaju te stvari? Crveni Baron u desnom uglu VS Milosavljevic u levom uglu Nema potrebe, nije napisao dva posta vec je krenuo sa njegovim pozntim licemerstvom Sa jedne strane prosipa pricu o produktivnosti sa druge strane proziva produktivnog covek koji je otvorio 120 radnih mesta. ne vidim poentu price... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 tudjman npr, onakav kakav je , za hrvate je zlatan, borio se svom snagom i kapacitetima za svoj narod i uspio.... pa cak i on je postovao srbe u nekim aspektima vise nego pojedini moderni slobodni srbi sami sebe Ali nacin na koji je to postigao nije dobar. Imamo naseg patrijarha Pavla koji govori "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga" Н И Н Е, Aquilius Cratus, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 То су те неке "ствари" заједничке за "националну свест" Немачке, Хрватске, Шиптара и Јапана... Да би решили задатак, употребићемо пресек: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ali nacin na koji je to postigao nije dobar. Imamo naseg patrijarha Pavla koji govori "A ja kažem: ako bi trebalo da se održi Velika Srbija zločinom, ja na to pristao ne bih nikada; neka nestane Velike Srbije, ali zločinom da se održava – ne. Ako bi bilo potrebno i nužno jedino da se održi Mala Srbija zločinom, ja i na to ne bih pristao. Neka nestane i Male Srbije ali zločinom da se održi – ne. I kad bi trebalo da se održi poslednji Srbin, ja da sam taj poslednji Srbin, a da se održi zločinom – ne pristajem, neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga" Pa kako to nisi vec ranije napisao jos na prvim temama o principima?! :0102_laugh: Sve u svemu to bi bio najbolji odgovor na temu, i sve iste teme. Moze li moderacija da stavi to kao naj odgovor da se ne mlatimo vise? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Velika je sramota biti srpski nacionalista i to nije nesto cime se treba hvaliti. To je bolest uma i licnosti a oboleli bi morali na izlecenje ili pod ogranicenu kontrolu kretanja... Pre ce biti da si ti sramota za Srpski rod,ako si uopste i Srbin.Vidim Hriscanin nisi,sta radis ti ovde uopste? Mislim da bi ti trebao na kontrolu pisanju,mada ne shvatam smisao tvog clanstva na ovom forumu.Uvrdeo si minimum 5 ljudi koji pisu na ovoj temi,nadam se da ti sledi odmor,naravno ako moderacija nije pristrasna,jer su nacionalisti i za manje stvari dobijali direktan ban. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Mislim da bi ti trebao na kontrolu pisanju, Oblak i jeste na kontroli pisanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Oblak i jeste na kontroli pisanja. To sam i ja razmisljao, ali ne shvatam ko je propustio ono Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 I ajd nam sad objasni gde je tu korist za Srbiju? Sta tvoja zemlja koju toliko volis i obozavas ima od toga sto ti tamo negde bogu iza nogu "nosis smisao lazareve zrtve u krvi"? Evo ja prvi prijavljujem da je narod srecniji a zemlja neizmerno bogatija od kad je porastao broj vas koji nas obozavate s bezbedne udaljenosti. Ne, ovo nije kritika, naprotiv, odlazak iz Srbije je za mene svojevrsni test inteligencije. Ja sam, na primer, prilicno glup trenutno... Zato bih jos jednom zamolio za objasnjenje (prosli put sam te molio i dobio sam praznu slamu prilicno izmlacenu, al ja ne odustajem od ljudi tako lako, pa ti nudim jos jednu priliku da se pokazes)... Sluga Milutin: Cestiti care, dozvoli da na ove gresne i ranjene ruke, docekam svetu Lazarevu glavu? Bajazit: Pa docekaj, ne vidim da ce mu od toga biti bolje I u pravu bese covek 100%... Мрачњак, шта ја теби атеисти да објашњавам o смислу Лазареве жртве? Требаш ми дати привид да се у земљи у којој живиш нешто питаш? Ти немаш ни своју политику, немаш своју дипломатију,немаш ништа своје. Све је у земљи у којој живиш туђе или постаје туђе, за пар сати могла бих да напишем шта је твоје. А шта то значи? То значи да од толико громогласног називања „моја земља“, унутар ње нема ништа твоје! Готово је невероватно да можеш толико дуго да замлаћујеш целу дијаспору како је нешто твоје, бла, бла. где је тамо негде богу иза ногу мени! kordun and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 "Ali je znatno ograničena ne samo sloboda ličnosti, već i sloboda kretanja, naročito onih pravoslavnih i muhamedanaca, koji su jačega nacionalnog osećanja ili politički energičniji." Тј. управо оваквих фанатика и убица попут Принципа и његове екипе. Па сасвим је нормално да њима буде "ограничена ... слобода личности и слобода кретања". Таквима је место у затвору. Jel to znaci da ljudi u sopstevnoj otadzbini ne smeju biti ponosni na nacinalni identitet ili politicki aktivni?Znaci donela Evropa evropske zakone prepune civilizacije,divljacima sa Blakana,tako sto im je najpre oduzela slobodu!Oni su ogranicavali kretanja svakom koje iole bio obrazovaniji ,i samim tim bio svestan okupacije i svojih ljudskih i nacinalih prava. Cudno da si samo to citirao,nisi npr : -Jedan engleski političar koji je pre tri godine proputovao Bosnom i Hercegovinom saopštio mi je ovo poučno upoređenje: Austro-Ugarska je upotrebila više vojničkih sredstava da drži u pokornosti narod Bosne i Hercegovine od 1,5 miliun, nego Engleska u Indiji, gde ima skoro 300 miliuna stanovnika. -Pored opšte nepoverljivosti austrougarska uprava Bosne i Hercegovine odlikuje se katoličko-klerikalnim duhom i težnjama: neznatne raspre i klice verske netrpljivosti neguje, razvija i eksploatiše da bi stvorila neprijateljstva između konfesija i mogla upotrebiti jedne protiv drugih -U žalbama koje su pravoslavni i muhamedanci podnosili austrougarskom caru i zajedničkom ministru finansija izneseni su mnogobrojni dokazi: da se nastava predmeta udešava prema težnjama bosanske uprave, da u nastavnom telu nesrazmerno prevlađuju katolici i da se na najraznovrsnije načine favoriziraju katolički učenici, dok se prave smetnje, naročito pravoslavnim učenicima. I to je samo radi principa: divide et impera. Nesumnjivo je da se kroz školske, naročito srednje školske udžbenike, kvari srpski narodni jezik Bosne i Hercegovine. -Uprava klerikalno-katoličkog duha nije i ne može biti nepristrasna prema različnim bosanskim verama. Možda nema nijednog seljaka u Bosni i Hercegovini, koji nije osetio da je država uprava rđavo raspoložena prema pravoslavnoj crkvi -Posle okupacije je nastao grozničav rad na eksploatisanju bosanskih šuma, i svake godine se izvozi na desetine miliuna kruna drva i građe; 1907 godine izvezeno je toga 28 miliuna. Meni nije bliže poznat rad na šumskoj ekonomiji u Bosni i Hercegovini, ali izgleda da to nije racionalno eksploatisanje šuma, kada se i posle tridesetogodišnje eksploatacije izvozi 28 miliuna kruna drva i građe. Ovo su relevantni dokazi da je narod bio ciljano ugnjetavan.Toliko atentatora (i to onih narodnih,ne profesinalnih) jasno ukazuje na zelju anroda da se oslobodi ove torture. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука