Млађони Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ne nego najs=nice. Брате.... шегачим се..... знам да је најс oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ниче? Фридрих? Ema,Ena... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ema,Ena... Елиминиши тему..... :bleh: Leonida је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Оно што протестанти покушавају да докажу путем креационизма, то нас учи изворно Православље. Нико не пада на њихову причу, што се мене тиче, џаба се напињу, јер што се стварања тиче, све то, ми одавно знамо и без фосила, кањона и осталог. Једино што, у поређењу са еволуционистичким теоретичарима, су у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Оно што протестанти покушавају да докажу путем креационизма, то нас учи изворно Православље. Potpuna neistina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Оно што протестанти покушавају да докажу путем креационизма, то нас учи изворно Православље. Is protenstantizma je kreacionizam i uplivao u pravoslavlje.A nema veze sa pravoslavljem. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Is protenstantizma je kreacionizam i uplivao u pravoslavlje.A nema veze sa pravoslavljem. Ха! Вери најс. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Оно што протестанти покушавају да докажу путем креационизма, то нас учи изворно Православље. Шта нас учи? Да је свет створен пре 5 000 година и да су све врсте настале од једном... тако што је господ то реко и то "написо" у библији? Онда смо брате у погрешној религији јер са сигурношћу може да знамо 1. Свет није створен пре 6 000 година 2. Врсте нису настле од једном такве какве јесу дакле неки ниво еволуције је приметан... то чаак и креаационисти признају.. од вукова су настали пси.. нпр.. нова врста..то је 100 % сигурно... 3. Знамо сигурно да свет није створен буквално како је написно у библији јер нем диносауруса... ни при креаацији ни у нојевој барци. а знаамо с сигурношћу даа су диносауруси постојали осим ако не мислиш да их је господ додтно запаковаао да би тестирао нашу "веру" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Видиш, мени здрав разум говори да је креационизам научно валидан, док теби твој здрав разум говори да су научне чињенице на страни еволуције. Свако поставља своје критеријуме за одређивање и вредновање научних доказа. Зато сам и релативизовао појам ''здравог разума''. Meni moj zdrav razum kaze da ti nisi razumeo niti jedno jedino slovo koje je akvi napisao, cim si sljepnuo ovakav post... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Шта нас учи? Да је свет створен пре 5 000 година и да су све врсте настале од једном... тако што је господ то реко и то "написо" у библији? Онда смо брате у погрешној религији јер са сигурношћу може да знамо 1. Свет није створен пре 6 000 година 2. Врсте нису настле од једном такве какве јесу дакле неки ниво еволуције је приметан... то чаак и креаационисти признају.. од вукова су настали пси.. нпр.. нова врста..то је 100 % сигурно... 3. Знамо сигурно да свет није створен буквално како је написно у библији јер нем диносауруса... ни при креаацији ни у нојевој барци. а знаамо с сигурношћу даа су диносауруси постојали осим ако не мислиш да их је господ додтно запаковаао да би тестирао нашу "веру" Сад ако кренемо, нигде краја, а остаћемо при истим ставовима. Било је како је било, важније је шта ће бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Meni moj zdrav razum kaze da ti nisi razumeo niti jedno jedino slovo koje je akvi napisao, cim si sljepnuo ovakav post... Ништа не брини за свој разум. Само веруј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leonida Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Meni moj zdrav razum kaze da ti nisi razumeo niti jedno jedino slovo koje je akvi napisao, cim si sljepnuo ovakav post... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Било је како је било, важније је шта ће бити. Bas zato bi trebalo obracati paznju na istinsku nauku u koju spada i TE jer oni daju predvidjanja fenomena to jest nesto najpreciznije sto mozemo imati o buducnim dogadjajima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Сад ако кренемо, нигде краја, а остаћемо при истим ставовима. Било је како је било, важније је шта ће бити. Ali ako si vernik ko sto tvrdis onda tacno znas sta ce biti... sve je lepo opisano sta ce biti i kako, zar ne? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Ali ako si vernik ko sto tvrdis onda tacno znas sta ce biti... sve je lepo opisano sta ce biti i kako, zar ne? Јесте брате, откривено је, знамо, зато и кажем да је важно о томе да размишљамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука