Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Svi ovi drugi citati su odavde. Moram priznati da je malo napredovao, prevazišo je običan copy-paste... good work oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Elem... Svi ovi drugi citati su odavde. Moram priznati da je malo napredovao, prevazišo je običan copy-paste... Браво, насео си на игру која је била намењена доконом форумском инспектору Хуану Валдезу још од очигледног цитата са метеоролошког сајта, други задатак је био мало тежи са малим изменама у тексту, док је трећи био скроз изокренут, али си све решио, добар си интернет потрчко. Вероватни си тако брзоплето и наивно насео и на теорију еволуције. Истина изнета у писаној форми преко интернета, била она копи-пејст, полу копи-пејст или из главе написана, остаје истина. Узалудан ти посао, јер теорија која је заснована на мајмунским коскама и даље остаје бесмислена. Оставите тог мученог мајмуна да почива у миру. Пробај преко гугла да ископаш неки фосил, који представља прелазну форму између глисте и слона, да потврдиш ту еволуцију. :0102_laugh: Само, пре него што почнеш, морам да те упозорим на следеће: Велики број еволуциониста је одустало од тих прича о прелазним формама, јер и сами виде да то нема смисла и да фосили никако не потврђују концепт ''полагане еволуције''. Видиш, они признају да у фосилном запису нема прелазних форми, али и даље тврде да се десила еволуција, само не полагано него у ''скоковима''. То ти је тек врхунац њихове науке, а ако ти тај концепт у ''скоковима'' није познат, боље немој да га изучаваш, убедиће те да је истинит, а таман си навикао на овај први. Трк сада :koka10: , сазнај са ког сајта сам покупио ову информацију, па јави твојим другарима еволуционистима ту дивну вест, да се заједно радујете. Само да знаш, то ништа не мења, ал' нек је весело. good work Бед ворк, мистер Милосавлевич, вери бед. Само користан посао је добар посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ево и мали део једног текста: ''Kada krajnjim naporom mašte zamislimo nastanak prve žive samoreplicirajuće ćelije, tek tada mašta stupa na scenu, jer treba da nam dočara mogućnost da od bespomoćne ćelijice u okeanu dobijemo mnoštvo raznolikih bića koja hodaju, plivaju, skaču, lete... a poneka čak i misle!'' Оставићу одмах линк, да се не мучите: http://znakoviporedputa.com/evolucija-ili-stvaranje/45-izlazak-riba-na-kopno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Велики број еволуциониста је одустало од тих прича о прелазним формама, јер и сами виде да то нема смисла и да фосили никако не потврђују концепт ''полагане еволуције''. Видиш, они признају да у фосилном запису нема прелазних форми, али и даље тврде да се десила еволуција, само не полагано него у ''скоковима''. То ти је тек врхунац њихове науке, а ако ти тај концепт у ''скоковима'' није познат, боље немој да га изучаваш, убедиће те да је истинит, а таман си навикао на овај први. Koje standarde koristis kad gledas neki fosil i utvrdjujes da li je prelazna forma ili ne. Kako si do tog standarda dosao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Koje standarde koristis kad gledas neki fosil i utvrdjujes da li je prelazna forma ili ne. Kako si do tog standarda dosao? На пример, ти дођеш код мене, донесеш ми фосил рибе и кажеш ми: ''Јао, јао, ево донео сам ти фосил рибе, видиш како су овде почеле ноге да јој расту, то ти је прелазна форма од рибе до водоземца'' Ја се само осмехнем и к'о од шале ти одговорим (претходно консултујући неку креационистичку страницу, што наравно не умањује тачност информације): ''Слушај, рибама су карличне кости мале и лабаво постављене у мишицу, нема никакве повезаности између карличних костију и кичме и ни једна веза јој није потребна. Карличне кости не могу да подржавају тежину тела. То нису ноге, то су пераја. Баци то, није то никакав доказ, нема риба које ходају, осим, можда, у бајкама. По ко зна који пут да ти кажем, и себи сам досадио, прелазне форме не постоје''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 На пример, ти дођеш код мене, донесеш ми фосил рибе и кажеш ми: ''Јао, јао, ево донео сам ти фосил рибе, видиш како су овде почеле ноге да јој расту, то ти је прелазна форма од рибе до водоземца'' Ја се само осмехнем и к'о од шале ти одговорим (претходно консултујући неку креационистичку страницу, што наравно не умањује тачност информације): ''Слушај, рибама су карличне кости мале и лабаво постављене у мишицу, нема никакве повезаности између карличних костију и кичме и ни једна веза јој није потребна. Карличне кости не могу да подржавају тежину тела. То нису ноге, то су пераја. Баци то, није то никакав доказ, нема риба које ходају, осим, можда, у бајкама. По ко зна који пут да ти кажем, и себи сам досадио, прелазне форме не постоје''. Ovo je samo primer (glup ko noc) a ne standard. Razlikujes valjda koncpet/standard od primera koji se uklapa u taj koncept/standard. Ja pitam za standard. Znaci nesto sto uopsteno vazi za utvrdjivanje prelaznosti kod svih fosila. A ne sta si ti lepog procitao na sajtovima za ispiranje mozga. Ako ti jos nije jasno sta je standard da objasnim ovako. Koje su to uopstene osobine koje mora imati fosil da bi bio prelazna forma? Sta bi trebao da najdes na fosilu, bilo kom, da bi bio prelazna forma? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Koje su to uopstene osobine koje mora imati fosil da bi bio prelazna forma? Sta bi trebao da najdes na fosilu, bilo kom, da bi bio prelazna forma? nov organ, ekstremitet, kako oces... veliki problem je objasniti sa aspekta mutacija-selekcioni pritisak razvitak novog organa ili bilo koju krupniju promjenu, to je ogroman problem, postepenost tu gubi svaki smisao, ne moze nesto da stice prednost ko degenerik da bi se kroz sljedecih par hiljada generacija ta degeneracija ispostavila kao prednost od tog nema nista vec kod biljaka, a kamo li kod slozenijih zivotinja, upravo zbog toga savremeni naucnici koji se bave evolucijom su u potrazi za nekim genetskim kljucevima, koji su neophodni da bi se objasnile neke stavri u evoluciji, mutacija po mutacija ne mogu da objasne mnogo toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 nov organ, ekstremitet, kako oces... veliki problem je objasniti sa aspekta mutacija-selekcioni pritisak razvitak novog organa ili bilo koju krupniju promjenu, to je ogroman problem, postepenost tu gubi svaki smisao, ne moze nesto da stice prednost ko degenerik da bi se kroz sljedecih par hiljada generacija ta degeneracija ispostavila kao prednost od tog nema nista vec kod biljaka, a kamo li kod slozenijih zivotinja, upravo zbog toga savremeni naucnici koji se bave evolucijom su u potrazi za nekim genetskim kljucevima, koji su neophodni da bi se objasnile neke stavri u evoluciji, mutacija po mutacija ne mogu da objasne mnogo toga Kako hocu? Dobar ti standard nema sta. Primer bas za ovo sto ti kazes ti je italian wall lizard ili podarcis sicula. Razvoj novog organa za samo nekoliko generacija. Jos nije ni doslo do klasicnog razvrstavanja a vec su razvili novi organ. Ovo boldovano moze da napise samo neko ko se ili zeza ili uopste ne razume sta TE predvidja pa izvlaci nepostojece posledice. Sto je ogromna boljka skoro svih TE skeptika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Ovo boldovano moze da napise samo neko ko se ili zeza ili uopste ne razume sta TE predvidja pa izvlaci nepostojece posledice. Sto je ogromna boljka skoro svih TE skeptika. jes potrebu za genetskim kljucewvima koji cuce i cekaju momenat da prospu veliku promjenu na organizmu je moja pokojna baba marija izmislila jer joj se htjelo, jel tako ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Primer bas za ovo sto ti kazes ti je italian wall lizard ili podarcis sicula. mozes li da opises o cemu se radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 jes potrebu za genetskim kljucewvima koji cuce i cekaju momenat da prospu veliku promjenu na organizmu je moja pokojna baba marija izmislila jer joj se htjelo, jel tako ? Hteo sam ja svasta. Ali to cemo sutra ili drugi put. Rano moram da ranim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Hteo sam ja svasta. Ali to cemo sutra ili drugi put. Rano moram da ranim. ajde brate, srecan ti rad ! cujemo se drugom prilikom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 nov organ, ekstremitet, kako oces... Koд еволуције кита су ншли постепено развијње средњег ува и прилгођвање за водене услове од сисара од земљаног сисара од ког је кит настао па све до данашњег кита. Такође се види постепена еволуција китовог репа и закржљале ножице које постоје у киту као реп код нас. То је доста на том примеру. На примеру људи имаш еволуцију тибије кој ми је била јако интересатна. Развог зглоба од "мајмуна" до до човека. Мајмун који се вере по дрвећу има другчији зглоб од оног који хода по земљи. И баш им леп развој до хомо хабили од зглоба који је тотално нефункционалан за ходање усправно, до нашег зглоба који је јако нефункционалан за пентрње по дрвећу. Ето ти два примера, претражи интернет, видећеш да им фосила, ја сам их видео на нучно-образовном програму... немам линкове. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Трк сада :koka10: , сазнај са ког сајта сам покупио ову информацију, па јави твојим другарима еволуционистима ту дивну вест, да се заједно радујете. Само да знаш, то ништа не мења, ал' нек је весело. Ma važno je da si ti radostan i čio https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 25, 2014 Пријави Подели Написано Јун 25, 2014 Koд еволуције кита су ншли постепено развијње средњег ува и прилгођвање за водене услове од сисара од земљаног сисара од ког је кит настао па све до данашњег кита. Такође се види постепена еволуција китовог репа и закржљале ножице које постоје у киту као реп код нас. Te "nozice" su inace organ koji se koristi prilikom snosaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука