Margareta Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 да ли је могуће да нико од вас није схватио иронију у мом коментару?! Shvatli su, pa su možda i oni odgovorili ironijom... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 "Не варајте се: блудници и прељубочинци, рукоблудници и мужеложници неће наследити Царства небеског" (1Кор 6, 9). Тачка. Зашто неће? О томе већ можемо да разговарамо. Фидер, ИгорМ, kordun and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 19, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 "Не варајте се: блудници и прељубочинци, рукоблудници и мужеложници неће наследити Царства небеског" (1Кор 6, 9). Тачка. Зашто неће? О томе већ можемо да разговарамо. Можда зато што је у свему овоме узрок егоизам, себељубље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Pitanje homoseksualizma za crkvu je pitanje potuponug razumeanja njihove prirode a koj umnogome zavisi od nauke. Onako kako je opste ljudsko znanje raslo i nase poimanje sveta se menjalo , tako se i odnos crkve prema mnogim stvarima menjao . Sto bolje budemo razumeli druge to ce nam biti lakse da se prema njima pravilno postavimo u svakom smislu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Одакле ти то да је нешто што је сматрано за грех (важи за све грехове) пре 2000 година временом постало супротно? Дај ми извор за тако нешто? Чије је то учење? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Procitaj molim te pazljivo sta sam napisao jos jednom. Ako ne vidis razliku izmedju onoga sta sam napisao i onoga sto mi ti mislis da sam rekao onda nemamo o cemu dalje da pricamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Прочитао. Сем пар неразумљивих речи, за које претпостављам да је грешка при куцању, све ми је јасно шта си хтео да кажеш. Питање је кристално јасно и има најједноставнији и најконкретнији могући одговор, и јуче и данас и сутра. У праву си. Очигледно немамо о чему даље да причамо. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Кад већ оправдавамо гејове, дајте нешто за нас што смо рођени лењи, намргођени, халапљиви и среброљубиви Где је граница и ко је може успоставити када је нешто што Црква сматра грехом урођено и "такво по природи" и онога што је стечено и што се може исправити ако се на томе ради? Можда наука утврди да су и ови грехови потпуно природни и урођени и да их не вреди више сматрати грехом? Мало карикирам - иначе потпуно схватам колико је велики проблем бити хомосексуалац а желети да се буде хришћанин прихваћен од стране Цркве и ближњих. Дијана. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Одакле ти то да је нешто што је сматрано за грех (важи за све грехове) пре 2000 година временом постало супротно? Recimo. Da li zena sme/ne sme da se pricescuje u vreme perioda je variralo od vremena do vremena. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 More da pobijemo to sve i da se vise ne mucimo tim pitanjem . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Recimo. Da li zena sme/ne sme da se pricescuje u vreme perioda je variralo od vremena do vremena. Врло добро знаш на шта сам мислио кад сам рекао ГРЕХ! Само што се правите невешти и због оваквих писања ова тема која има одговор од 2 слова уствари има 40 страна! У једном цитату, који је поставио Иван Недић на претходнохј страни, све је речено, ја ћу да слушам апостола Павла а ти слушај науку. Уосталом свако ће дати одговор за себе кад дође време. Да се одјавим са теме, мој одговор је: ДА! Лапис Лазули, lab_man, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 More da pobijemo to sve i da se vise ne mucimo tim pitanjem . Види овако пријатељу, ово ћу схватити као класичан безобразлук. Замолио би те да ми не качиш овакве будалаштине као нешто моје. Може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Врло добро знаш на шта сам мислио кад сам рекао ГРЕХ! Nemam pojma sta si ti mislio, ali vrlo dobro znam ovo sto sam rekao. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Види овако пријатељу, ово ћу схватити као класичан безобразлук. Замолио би те да ми не качиш овакве будалаштине као нешто моје. Може? Ovo je odgovor na temu, na to sto mnogi zaiosta ovako misle i pricaju privatno , naravno na forumu ne smeju da pozivaju na ubistvo otvoreno , a to sto si se ti nasao prozvanim govori nesto , zar ne ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Говори да ниси безобразан него да си ултра безобразан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука