Jump to content

Да ли је хомосексуалност грех?

Препоручена порука

• Одговори 708
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Може да прича ко шта 'оће, али хомосексуализам је гадан пред Господом и један од грехова због којег је Он, једном давно, пролио кишу од сумпора и ватре и уништио читаве градове. Лот је једва живу главу извукао, док се његова жена окренула и задржала, вероватно је 'тела да се врати, није хтела да послуша Бога, па је истог момента страдала, тако што је претворена у стуб соли.

Ту нам Бог поручује да бежимо од греха, да се не окрећемо и да не жалимо за њим.

Грдно се вара онај ко мисли да је то бајка. Ко има проблем са содомијом, боље му је да га решава на време, да бежи и да се не окреће.

Подели на овим сајтовима

Из чега следи: не знаш шта је крст ако ниси муслиман. А нарочит крст носе милк шејкови.

Ма то је лакше, направиш конкуренцију па се оне међусобно бију која ће да ти удовољи.

Ова моногамија је смишљена бре за умртљивање страсти. Док догураш до пензије замрзиш и секс и жене и све заједно...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

To nimalo nije surovo, stavise veoma je zdravo i korisno, zove se i post izmedju ostalog, i Crkva ga toplo preporucuje svima kao divnu meru samodiscipline, "da nas djavo ne iskusa neuzdrzanjem nasim"...

To je privremeno suzdrzavanje,homoseksualcima ni to nije dopusteno,samo stalno suzdrzavanje. 

Подели на овим сајтовима

A van braka hricsani su vodjeni pukim strastima? 

To si ti rekla, ne ja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To je privremeno suzdrzavanje,homoseksualcima ni to nije dopusteno,samo stalno suzdrzavanje. 

Da se ne bih ponavljao, molim te pogledaj ono sto sam postavio o braku, ima ga na 2 mesta vec...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dance,ti si meni izuzetno draga forumasica i volim da citam tvoje postove ali,oko ove teme se jednostavno ne slazemo i ne razumemo u korenu samom,tako da necu vise da ti oduzimam vreme. :)

Ето ти сад ал`ајд нека тако буде. Не слажемо се тачно јер не желим никога да одобровољавам и саблажњавам у ономе што знам да је погубно за њихову  душу јер не желим да огрешим своју душу ако ја мислим да однос између два мушкарца/жене је  грех треба рећи свој браћи и сестрама а њихова је воља слободна који ће путем ићи. Деки у сваком случају добар си саговорник. :)

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ова моногамија је смишљена бре за умртљивање страсти. Док догураш до пензије замрзиш и секс и жене и све заједно...

Мислим, вероватно важи и у супротном смеру, да се женске не увреде...

Кад се онај шармантан и фин младић претвори у дебељка који само пије пиво, прди и подригује и оне сироте изгубе сваку жељу за интимностима. :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Citirao sam Solovjeva, a poenta citiranog je u tome da smisao polne ljubavi nije u održanju vrste.

Nije samo u tome, ali jeste i u tome...

Подели на овим сајтовима

Може да прича ко шта 'оће, али хомосексуализам је гадан пред Господом и један од грехова због којег је Он, једном давно, пролио кишу од сумпора и ватре и уништио читаве градове. Лот је једва живу главу извукао, док се његова жена окренула и задржала, вероватно је 'тела да се врати, није хтела да послуша Бога, па је истог момента страдала, тако што је претворена у стуб соли.

Ту нам Бог поручује да бежимо од греха, да се не окрећемо и да не жалимо за њим.

Грдно се вара онај ко мисли да је то бајка. Ко има проблем са содомијом, боље му је да га решава на време, да бежи и да се не окреће.

Možda je ipak bolje za tebe , da se ,još uvek, držiš Ivice i MArice, Orlovi rano lete itd

Подели на овим сајтовима

хтео сам да напишем нешто лоше о педерима, а онда сам се сетио тебанске свете чете.

„Kad bi se, dakle, moglo udesiti da se država ili vojska sastavi samo od ljubavnika i ljubimaca, onda ne bi niko bolje boravio u svojoj državi nego ovi koji bi se uzdržavali od svih sramota i nadmetali se jedni s drugima za svaku lepotu; i boreći se jedni do drugih, takvi ljudi, pa da ih se i samo malen broj, pobedili bi, tako reći, ceo svet. Jer, čovek koji ljubi zacelo bi teže podneo da ga vidi njegov ljubimac kako je ili pobegao iz borbenog položaja ili odbacio oružje, nego da ga u tome vide svi ostali; i voleo bi mesto toga i više puta poginuti; a tek ostaviti svoj ljubimca ili mu ne pomoći kada je u opasnosti – niko nije takva strašivica da ga ne bi sam Erot oduševio za junaštvo, tako da bude jednak sa onim koj i je najbolji junak po prirodi.

Интересантно......свакако,несавршено....зато ми ништа и не значи када мерим са Христом :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Možda je ipak bolje za tebe , da se ,još uvek, držiš Ivice i MArice, Orlovi rano lete itd

Све ми је јасно, пошто си једном изјавио да ти је Стари Завет некако досадан, боље би ти било да ниси читао ни Нови, сад си само збуњен.

Подели на овим сајтовима

Zamislite da vama zabrane da vršite defekaciju...

Каква ти је то Дејане компарација?

Да те не знам бар мало,рекла бих да си злонамеран у овој изјави :) ако ме разумеш...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...