Гости Guest Написано Јун 17, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Мирише ми не неку превару, нарочито кад видим слике ових који, наводно, хвале производ: http://topfuelsaver.com/242srb56482_7687/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Топ шоп фора.... Сипаш и не мислиш! Је ли тако Мајк? Да, тако је Фред! Сипаш и не мислиш! -Владимир-, Баба, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 I sve fotke sa shutterstock-a Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Наравно, зле нафтне компаније забрањују да се такав епохални проналазак фабрички уграђује у аутомобиле , зато се само код њих може наћи . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 http://jalopnik.com/the-fuelshark-wont-save-you-gas-because-it-runs-on-bul-1479542390 Кондензатор забоден у упаљач So, to recap, the Fuelshark not only does not give the results it claims, it physically, technically, can't give those results. It simply does not have the ability to store enough energy to be useful for anything beyond lighting a little blue LED. It's like peeing into the ocean and expecting the sea levels to measurably rise. It's not going to happen. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Управо сам хтео да поставим ту слику... Те електронске компоненте можеш да купиш за 100 динара или ту негде па пробај. Само се неће десити ништа. Преваранти. Ђуро Станивук and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Осигурач, кондензатор, отпорник и потрошач...просто електрично коло које може да уштеди шипак... Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Како не може да уштеди бре... Па имаш наивног возача који је платио ову хај тек справицу и током вожње стално прати ону плаву лампицу и несвесно прилагођава свој стил вожње како би што више смањио потрошњу Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Управо сам хтео да поставим ту слику... Те електронске компоненте можеш да купиш за 100 динара или ту негде па пробај. Само се неће десити ништа. Преваранти. Како бре ови нису попили неку тужбу, видим да послују у САД? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Postoji samo jedan način da se uštedi i do 100% na gorivu, a to je.... kad auto ostane u garaži sHa_sarcasticlol Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука