Jump to content

Која је ово фора са уштедом горива?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Топ шоп фора....

Сипаш и не мислиш! Је ли тако Мајк?

Да, тако је Фред! Сипаш и не мислиш!

Подели на овим сајтовима

I sve fotke sa shutterstock-a :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Наравно, зле нафтне компаније забрањују да се такав епохални проналазак фабрички уграђује у аутомобиле , зато се само код њих може наћи .

Подели на овим сајтовима

http://jalopnik.com/the-fuelshark-wont-save-you-gas-because-it-runs-on-bul-1479542390

Кондензатор забоден у упаљач

198vv9olsm2sojpg.jpg

So, to recap, the Fuelshark not only does not give the results it claims, it physically, technically, can't give those results. It simply does not have the ability to store enough energy to be useful for anything beyond lighting a little blue LED. It's like peeing into the ocean and expecting the sea levels to measurably rise. It's not going to happen.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Управо сам хтео да поставим ту слику...

Те електронске компоненте можеш да купиш за 100 динара или ту негде па пробај. Само се неће десити ништа. :)

Преваранти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Осигурач, кондензатор, отпорник и потрошач...просто електрично коло које може да уштеди шипак...

Подели на овим сајтовима

Како не може да уштеди бре... Па имаш наивног возача који је платио ову хај тек справицу и током вожње стално прати ону плаву лампицу и несвесно прилагођава свој стил вожње како би што више смањио потрошњу :)

Подели на овим сајтовима

Управо сам хтео да поставим ту слику...

Те електронске компоненте можеш да купиш за 100 динара или ту негде па пробај. Само се неће десити ништа. :)

Преваранти.

Како бре ови нису попили неку тужбу, видим да послују у САД?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...