Goku Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Будимпешта, прије 7 или 8 година. У кабини неког бутика гдје сам пробавао одјећу оставио онај новчаник/торбицу што се носи око врата. А унутра картица од хотела, пасош и дневнице. Примјетио тек кад сам се вратио у хотел. Паника. Хајде све некако, али пасош. Вратио се у бутик. Колега из БГ ме успут тјешио како ћу сигурно наћи документа негдје у контејнеру, а да са парама могу поздравити. Каже, тако се то ради у Београду . На каси ми љубазна тета дала новчаник, са све новцима у њему. Није чак ни хтјела узети новац који сам јој понудио за награду. Kaludjerovic Sreten and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 vratio bih,al ako je neki cudan tip ,onda bih predao u policiji novcanik,nego da imam problema s njim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Само чудни типови и губе новчанике Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Будимпешта, прије 7 или 8 година. У кабини неког бутика гдје сам пробавао одјећу оставио онај новчаник/торбицу што се носи око врата. А унутра картица од хотела, пасош и дневнице. Примјетио тек кад сам се вратио у хотел. Паника. Хајде све некако, али пасош. Вратио се у бутик. Колега из БГ ме успут тјешио како ћу сигурно наћи документа негдје у контејнеру, а да са парама могу поздравити. Каже, тако се то ради у Београду . На каси ми љубазна тета дала новчаник, са све новцима у њему. Није чак ни хтјела узети новац који сам јој понудио за награду. Чудни типови Kaludjerovic Sreten and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Чудни типови mrki dzipovi Несташна and nikolay је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Нашао једном и вратио га. Изгубио једном и враћен ми је. Kaludjerovic Sreten, Несташна, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Никада не би узимао "туђу муку" Намерно тако кажем јер је тешко да неки богаташ нешто носи у новчанику(ни њему неби узео) Најчешће се ради о неком несрећнику коме је итекако потребан новац. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Данас се озбиљније паре носе на картицама, не у кешу. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Vratila bih, naaravno; cimanje je veliko ponovno vadjenje dokumenata... ВИЛМА and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Данас се озбиљније паре носе на картицама, не у кешу. Pa nije to još zaživelo kod nas kao na Zapadu. I dalje ovde ljudi nose lovu po džepovima, tašnama itd.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 A kada biste našli prazan novčanik, znači bez para, ali da su u njemu dokumenta i recimo neke fotografije i sitne stvarčice za koje je očigledno da se radi o uspomenama, suvenirima ili fotografijama dragih ljudi, šta biste onda? Био би веома љут. Juanito, 3006, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 @, Вратила. Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 A kada biste našli prazan novčanik, znači bez para, ali da su u njemu dokumenta i recimo neke fotografije i sitne stvarčice za koje je očigledno da se radi o uspomenama, suvenirima ili fotografijama dragih ljudi, šta biste onda? Vratila. Nebitno sta je u njemu, nije moje. Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 A kada biste našli prazan novčanik, znači bez para, ali da su u njemu dokumenta i recimo neke fotografije i sitne stvarčice za koje je očigledno da se radi o uspomenama, suvenirima ili fotografijama dragih ljudi, šta biste onda? Мирославе, баш си добро питање поставио. Било би лепо да се врати, али шта ако је неко предходно покупио новац и бацио новчаник? Вратиш човеку, а он те пита: А где је новац? То је мало незгодно, јер из најбоље намере можеш да постанеш"црна овца" Ризично је, али би вратио. Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 A kada biste našli prazan novčanik, znači bez para, ali da su u njemu dokumenta i recimo neke fotografije i sitne stvarčice za koje je očigledno da se radi o uspomenama, suvenirima ili fotografijama dragih ljudi, šta biste onda? Poslao bih poštom na adresu,anonimno da ne bidne da je su tu bili neki novci pa da ispadnem na kraju grbav. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука