Лидија Миленковић Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 То ми се више пута дешавало, и увек урадим исто - погледам да ли има докумената. Ако има узмем, контактирам власника, и вратим све онако како сам нашла. Ако нема докумената, оставим новчаник ту где сам га нашла, надајући се да ће га власник пронаћи. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Мени је једна жена пронашла новчаник испред Поште, јесенас. Нисам га добро ставио у унутрашњи џеп од прслука и испао ми на тротоар. Све је било унутра и на месту. Хвала јој од срца! Елем, никада до сада нисам наишао на нечији новчаник. Наравно да бих вратио. Лидија Миленковић and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Bih naravno, ustvari kad sam imala 11 godina, nasle smo (drugarice i ja) novcanik na setalistu, pola dana smo trazile zgradu i stan, kada smo mu dosle na vrata covek se odusevio, otac nekoliko dece, i dao nam 500 din da kupimo sladoled. Inace prekjuce su doslovno padali crvendaci sa prozora jedne zgrade. Jedan par je to primetio i poceo da sakuplja i odneo ih u frizerski salon u toj zgradi. Ispostavilo se da se klinka naljutila na oca i bacila mu kroz prozor farke sa 10 crvendaca, mislim da je nadjeno 8, ali kako kazu frizerke dobro je prosao. Несташна, Лидија Миленковић, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 Pre nekoliko god ostao mi novcanik u busu, najzalije mi je bilo sto mi je u tom novcaniku bila ikonica sv.Vasilija koja mi je bila poklon od jednog nase divnog duhovnika uz reci da je uvek nosim uz sebe.Mozda nije zbog toga ali sam ja ubedjena da mi ga je tada vratila jedna zena zbog pomoci sv.Vasilija da mi se vrati ta ikonica.Njeno objasnjenje je bilo da sam joj bila simpaticina na slici licne karte. Kad bi ja naisla ili bi ga vratila ako ima dokumenta ili bi ga odnela u policiju. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 ili bi ga odnela u policiju. Ако није неки већи износ, није реткост ( нажалост) да заврши у џепу неких несавесних полицајаца. Зато га радије оставим тамо где га је власник изгубио у нади да ће се власник вратити и пронаћи га. Наравно, ако је већа сума, однела бих у полицију. Оно што је сигурно - не бих присвојила ништа туђе. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 -у комшилуку ме пре овог случаја познавало свега пар људи...спуштам се бициклом у град и приметим на путу црвени новчаник,кочница,вратим се узбрдо,подигнем новчаник и потражим неки документ,видим у личној карти лице комшинице које знам чисто из виђења,пошто сам журио у град по повратку видим њу и њеног мужа како траже новчаник по целом крају,насмешим се и питам "да ли ово тражите?",они,разумљиво,пресрећни,првенствено због докумената...грле ме,љубе,нуде новац,на крају сам пристао на чоколаду,коју сам поклонио малој комшиници...отада сви знају за мене (ово ми баш чудно )... -испред врата су ми украли бицикл,после пар месеци по повратку са баскета нађем личну карту,огромни проблеми док сам пронашао адресу власника,неколико дана сам одлазио али никог није било,само аждаја од пса који вреба шансу да уђем у двориште и "омрси се" ,после неколико дана најзад ме чује старија госпођа како дозивам са капије,сва срећна,нуди новац...само пар дана после тога добијем позив из полиције "господине,можете ли доћи до нас,мислимо да смо вам пронашли бицикл" ...не верујем у случајност али... увек када нађем новац на улици дам га просјацима,запалим свећу за здравље људи који су га изгубили,оставим у цркви...наравно,реч је о малим свотама Kaludjerovic Sreten, Несташна, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 To sam vec uradila! Našla sam celu tašnu koja je igrom slučaja pripadala jednoj baki.. Imala je oko 70 eura u novcaniku.. Telefon.. koliko se sećam i injekciju sa insulinom.. Posle par dana smo zajedno otišle na kafu i kolač.. jer se je htela zahvaliti i videti ko je našao njenu tašnu i ostavio u direkciji tržnog centra.. gde je ona došla po nju... Drago mi je da sam ja našla njenu torbicu.. najviše zbog insulina Manolis, -Владимир-, Несташна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Desilo se već, kupim drva za zimu i dođe kod mene ekipa da istovari. Krenem u prodavnicu po pivo i na 100 metara od kuće nađem novčanik na ulici. U njemu, ako se dobro sećam, 350 evra i dokumenta. Ispostavi se da je novčanik onog lika što mi je doterao drva. Donesem ga kući i vratim čoveku. Prvo je prebrojao novac, a onda nije mogao da veruje da je sve tu. Naravno, pošto je drva već istovario, ispalo da je umesto 5 metara doterao 4. Prećutim ja to, sledeće godine ponovo naručim drva i ponovo dobijem 4 umesto 5. Više nisam kupovao od njega. On se revanširao tako što je mom detetu kupio čokoladu. Redovno mi se javlja i ja njemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Bih. ( osim ako bih nasla Dacicevo koferce, tada bih razdelila potrebitima) Kaludjerovic Sreten, NemanjaVa, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Идете улицом, и опааа... нађете новчаник пун пара, заједно са документима... шта бисте урадили? Да ли би узели новчаницу коју би нашли на улици, или би је оставили ту? Ako bih na ulici videla nekakav novcanik , torbu ,kofer , uopste ga ne bih dirala , ko zna ... Mozda je neko pre mene vec otvarao taj novcanik , pa da posle ja imam posla sa policijom , da sebi stvorim problem ... Samo bih prosla . Ne znam da li je to ok , ali sam potpuno sigurna da bih tako postupila . Kada neko , bilo ko zaboravi nesto , pozovem ga da mu javim da ne brine , kazem da moze da dodje bilo kad itd. Ako mi neko da kolace u tanjiru , ja mu , posto pojedem sve kolace i operem tanjir , vratim i tanjir i kolace , najradije bih vratila sladoled , ali za tu priliku se potrudim da sklepam nesto , najcesce su to mafini ... Gde da mesim princis krofne , kad blage veze nemam ... Meni su jednom u hotelu ukrali peskir sa zice !!! Tad sam imala oko 10 godina i nisam mogla da ga prezalim , to je bio neki plavi peskir za plazu sa zutim i narandzastim cveticima , kupljen u Londonu ... Isla sam po celoj plazi da ga nadjem ...i da sam ga nasla , ukrala bih svoj peskir bez pardona ! Kako je to naivno , ali je bilo istinito . Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 svakako da bih,osim ukoliko u tom novcaniku ne bi bilo bas puno para,onoliko koliko obican covek ne moze videti nikada u zivotu jer bi mi bilo jasno da je to od neke mutivode,tada bi to razdelio i uzeo deo za sebe. Mada je i to pitanje mozda neki mucenik skupljao pare za neku kupovinu pa izgubi sve,verovatnije da bi ipak vratio. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Зависи шта је у новчанику Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Погледао бих прво личну карту. Ако је мушко, однео бих у полицију. Ако је женско, вратио бих. Deja Vu, Плутон, коЖељ њацИ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Nasla sam vise puta i sa nimalo, malo i puno novca i svaki put sam vratila. Goku and Несташна је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Једном сам нашла и вратила сам, био је стари новчаник у њему је било 20е, 1200 динара и лична карта. Лутала сам док сам пронашла кућу. Кућица је била стара трошна, било ми је драго што сам вратила. Вероватно бих опет исто учинила. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука