Драгана. Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Идете улицом, и опааа... нађете новчаник пун пара, заједно са документима... шта бисте урадили? Да ли би узели новчаницу коју би нашли на улици, или би је оставили ту? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 ako uzmes novcanicu i vratis vlasniku,ko zna kako ce postupiti.svakakvog naroda ima.bolje je ostaviti nego sa nekim posla imati.da ispadnes dobar mozes ispadnuti krivac toga danas ima. Рада., Драгана. and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Свакако би вратио власнику ако сам у могућности. Biky83, Драгана. and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 http://motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=50950:-5-&catid=8:2011-03-26-19-23-19&Itemid=23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 normalno...ne treba mi bilo šta tuđe... Несташна је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Проверио бих прво преко докумената ко је и шта је...ако је неки тајкун,кримос,бараба, или гастабајтер,послао бих му честитку са карибских острва и захвалио на донацији... ИгорМ and Biky83 је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Свакако би вратио власнику ако сам у могућности. Проверио бих прво преко докумената ко је и шта је...ако је неки тајкун,кримос,бараба, или гастабајтер,послао бих му честитку са карибских острва и захвалио на донацији... Pametno razmisljas.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Проверио бих прво преко докумената ко је и шта је...ако је неки тајкун,кримос,бараба, или гастабајтер,послао бих му честитку са карибских острва и захвалио на донацији... http://timetv.ro/wp-content/uploads/2013/09/Magazin-de-Arme-Mafia-Rusa.jpg то би био одговор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Naravno da bih vratila vlasniku, jer ne bih mogla da uzmem nesto sto nije moje. Jedino ako bih nasla novcanik bez ikakvih dokumenata, samo sa parama, e tada bih zadrzala jer ne bih znala cije je... Vise puta sam nalazila vredne stvari i vracala ih vlasniku, tako da mi ni sada ne bi bio prvi put. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Свакако би вратио власнику ако сам у могућности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Ako je vlasnik politicar vratio bih pare... moje pare. Ima vic, zaskoci lopov coveka i kaze mu: daj mi tvoje pare! kaze covek: ali ja sam politicar kaze lopov: dobro onda daj mi moje pare! Juanito, Зосима and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Само једном сам зажалио...једном када нисам вратио... ...а сада ми говоре да сам кретен што стално враћам ствари које нађем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Идете улицом, и опааа... нађете новчаник пун пара, заједно са документима... Ђуро Станивук, Драгана., Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Не знам, сумњам. А можда и бих.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Zasto da vratim nekom ko zna kakva je to osoba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука