kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Какве глупости, не могу да верујем... Значи, кад неко дође и својим парама отвара фабрику, запосли људе, онда он нас "гузи" и од тога се треба бранити свим силама? Па са оваквим идејама није ни чудо да је Србија најгора рупа у Европи. У ствари је чудо да народ није поцркао од глади... taki smo kaki smo, i bog za nama place pa ne vredi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Ето ти га сад... Па зар нисам ја писао против тога? А управо ти се залажеш за субвенције итд. Ја кажем да се направе услови да људи могу да раде, а не да им се дају субвенције. africka ekonomija pociva uglavnom na stranim investicijama, ne znaju sta ce od standarda, jel njemacka pociva na stranim investicijama,jel amerika pociva na njima, jel japan ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Не, ми нисмо такви. Него је банда идиота упропастила све што је могла. А у томе су велику улогу имале управо те идеје које сте вас двојица помињали. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Не, ми нисмо такви. Него је банда идиота упропастила све што је могла. А у томе су велику улогу имале управо те идеје које сте вас двојица помињали. nas je unistio zapad, kolko god se to tebi ne svidjalo, naturili su nam rat, bas ko i ukrajini, ostalo znas i sam kako je krenulo i ova elita sto sad vlada kako vlada oni njome upravljaju, znas ti to jako dobro, al zanemarujes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 postene ekonomije nema tu su toliko prljave igre da se ne biraju sredstva uopste, postoji industrijska spiujunaza, postoje ratovi zbog ekonomskih interesa ittd.. a mi pricamo o cemu u slobodama, aha, sto reko slobo, malo morgen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 africka ekonomija pociva uglavnom na stranim investicijama, ne znaju sta ce od standarda, jel njemacka pociva na stranim investicijama,jel amerika pociva na njima, jel japan ? Нема уопште никакве везе да ли је инвестиција "домаћа" или "страна". То је само још једна бесмислица... Паре су паре. Фабрика је фабрика. Производ је производ. Да ли је власник/инвеститор Јапанац, Кинез или Србин је потпуно небитно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ja bi da nama putin proda za onih milijardu na popust jedno 5 nuklearki odma ce bolje psenica kod nas da radja i da maknemo ove zapadne marionete koje ce da nas uniste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 nas je unistio zapad, kolko god se to tebi ne svidjalo, naturili su nam rat, bas ko i ukrajini, ostalo znas i sam kako je krenulo i ova elita sto sad vlada kako vlada oni njome upravljaju, znas ti to jako dobro, al zanemarujes Глупости. Сами себе смо уништили. Између осталог и оваквим идејама које ви овде браните. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ja bi da nama putin proda za onih milijardu na popust jedno 5 nuklearki odma ce bolje psenica kod nas da radja i da maknemo ove zapadne marionete koje ce da nas uniste Опет смо неспособни. Само да нам неко нешто да... А посебно нам нуклеарке требају, без тога ништа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Нема уопште никакве везе да ли је инвестиција "домаћа" или "страна". То је само још једна бесмислица... Паре су паре. Фабрика је фабрика. Производ је производ. Да ли је власник/инвеститор Јапанац, Кинез или Србин је потпуно небитно. tebi mozda je nebitno, al za nekog ko bi se stavio u ulogu drzavnika i vodio svoju naciju njemu definitivno ne bi bilo svejedno, da ne pricam koje su manipulacije moguce u takvim uslovima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Глупости. Сами себе смо уништили. Између осталог и оваквим идејама које ви овде браните. onda se vracamo na ono da smo glup narod sto si ti pokusao meni da prisijes da sam zelio reci, a nisam.. ovo sto sam ja rekao mmisli vecina naseg naroda, toga je svako svjestan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 tebi mozda je nebitno, al za nekog ko bi se stavio u ulogu drzavnika i vodio svoju naciju njemu definitivno ne bi bilo svejedno, da ne pricam koje su manipulacije moguce u takvim uslovima Као што рекох - државопоклонство је велики проблем. Ништа без "државника" који "води нацију"... И нуклеарке. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ja bi da nama putin proda za onih milijardu na popust jedno 5 nuklearki odma ce bolje psenica kod nas da radja i da maknemo ove zapadne marionete koje ce da nas uniste Ахаааа... Да је хтео, имао је неколико година то да уради... Тј., да је имао интерес... Овако, Путинфилима остаје вечерас, за лаку ноћ чињеница, да је исти преко "Рособоронекспорта" донирао два "2" и словом и бројем "2-ДВА" акумулатора, е да би наше 4 преостале 29-ке могле да лете... Да није тужно-било би смешно... Ил` обрнуто.. У питању су нијансе свакако kordun and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Као што рекох - државопоклонство је велики проблем. Ништа без "државника" који "води нацију"... И нуклеарке. nista, al bas nista... mira nam nece biti, slobode jos i manje... nego da pitam ja tebe, jel ti pod drzavopoklonstvo smatras ljude koji bi zeljeli da zive u jakoj uvazavanoj drzavi ili smatras ljude kojima je drzava prva stvar u zivotu ? ako je ovo prvo onda sam ja definitivno drzavopoklonik neizljeciv i ne vidim u cemu je problem, volio bi iskreno da su sve drzave jake i stabilne i da su podjednake velicine, da ne jase jedna na drugu, samo na zalost realnost nije takva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Ахаааа... Да је хтео, имао је неколико година то да уради... Тј., да је имао интерес... Овако, Путинфилима остаје вечерас, за лаку ноћ чињеница, да је исти преко "Рособоронекспорта" донирао два "2" и словом и бројем "2-ДВА" акумулатора, е да би наше 4 преостале 29-ке могле да лете... Да није тужно-било би смешно... Ил` обрнуто.. У питању су нијансе свакако salim se ja za putina, ne mirisem ja njega .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука