Рилски Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Vučić: Beograd podržava suverenitet Ukrajine Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beču da Beograd podržava teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine i da čini sve da po pitanju ukrajinske krize bude uz evropske partnere.- Pozicija Srbije u saglasnosti je sa međunarodnim pravom i sa pozicijom Evropske unije. Jedina razlika je što nije uvela sankcije Rusiji. Činimo sve da budemo uz naše evropske partnere. Mislim da je jasna poruka Srbije i mislim da niko nije očekivao da ćemo javno reći da podržavamo teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine - rekao je Vučić. Kada je reč o poplavama i obnovi koja predstoji, Vučić je novinarima rekao da Srbija nema ništa protiv da nastupa zajedno sa BiH i Hrvatskom u traženju pomoći i solidarnosti od EU. On je naglasio da će Srbija štetu proceniti zajedno sa međunarodnim organizacijama, jer želi da bude realna, ali je dodao da je prva procena EBRD-a polazila od toga da je visina štete oko dvije milijarde evra, što je, kako je konstatovao, ogromna svota za Srbiju. http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/politika/Vucic-Beograd-podrzava-suverenitet-Ukrajine.a-237622.291.html http://www.vesti.rs/Ukrajina/Vucic-Beograd-podrzava-suverenitet-Ukrajine-2.html الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Па добро, то је то. Да је рекао више од тога не би ваљало. Да је рекао мање од тога замерио би се јевропи. Јефимија Крунић, Ђуро Станивук, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Не знам ја ... ја сам само пренео вест са медија. Е сад ко шта мисли и како мисли или мисли да мисли или неко други мисли да он мисли... Утврдиће органи гоњења .. Deki992, Баба and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ко шиша европу да неће можда да нас бомбардују опет ако не уведемо санкције Русији? Ооо неће дуго проћи забавиће се они о себи, а нас ће оставити на миру! bgpj and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 2 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ja ne znam sta je ovo, Vucic usred Austrije izjavi da Srbija nece uvoditi sankcije Rusiji....pa kako to kako sad jevropa ne bicuje Srbiju zbog ovog, jer valjda kad si na strani EU ne mozes imati nikakve licne interese, vec samo kako jevropa kazuje. Inace ispravno je podrzati teritorijalni integritet Ukrajine, ne zbog Evrope vec i same Srbije kojoj se desilo Kosovo kao Ukrajini Krim. -Владимир-, Млађони, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Па мислим да и Путин подржава територијални интегритет Украјине... Manastir Bradaca and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Па мислим да и Путин подржава територијални интегритет Украјине... Ne podrzava on ga je narusio pripajanjem Krima. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ne podrzava on ga je narusio pripajanjem Krima. То је давна прошлост, мислим да га сада подржава... Баба, RYLAH and Рилски је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Samo lagano... korak po korak... još da 2-3 izjave pa će se doći i do potpune podrške EU i sankcija Rusiji. Slušaju Čomskog i primenjuju njegove savete kordun је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je - Pozicija Srbije u saglasnosti je sa međunarodnim pravom i sa pozicijom Evropske unije. Jedina razlika je što nije uvela sankcije Rusiji. Činimo sve da budemo uz naše evropske partnere. Mislim da je jasna poruka Srbije i mislim da niko nije očekivao da ćemo javno reći da podržavamo teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine - rekao je Vučić. Isuvise jasno ,poltronski..... Kakav si ti kvisling,zajebao si Cedu i Borisa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Браво Вуле! Само ти и даље настави да примењујеш Титове тактике и биће добро. "Морамо чувати мир. Рачунајте на нас..." Млађони and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ко шиша европу да неће можда да нас бомбардују опет ако не уведемо санкције Русији? Ооо неће дуго проћи забавиће се они о себи, а нас ће оставити на миру! Da, da oce to tako. Kao sto su po slicnim baba Vanga prorocantsvima Slovenci morali jesti korenje nakon odvajanja od SFRJ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Samo lagano... korak po korak... još da 2-3 izjave pa će se doći i do potpune podrške EU i sankcija Rusiji. Slušaju Čomskog i primenjuju njegove savete Ниси добро испратио савете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Па мислим да и Путин подржава територијални интегритет Украјине... Ma Putin je fantastičan i pravi je strateg. Naravno da podržava teritorijalni integritet Ukrajina (ali i ne mora) jer već i onako Rusija ima skoro pa potpuni uticaj u Ukrajini, ne kršeći nijedan relevantan zakon,što Ukrajinski što medjunarodni. Takva strategija i razvoj ima upravo za cilj da pozove medjunarodnu zajednicu da ne prave presedane. Ukoliko se ne preispitaju svi presedani ili ne daj Bože dese se novi ni tu Rusija ništa neće izgubiti. Pripojiće Krim i imaće mogućnost strahovitih manevra na svom Euroazijskom putu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Ja ne znam sta je ovo, Vucic usred Austrije izjavi da Srbija nece uvoditi sankcije Rusiji....pa kako to kako sad jevropa ne bicuje Srbiju zbog ovog, jer valjda kad si na strani EU ne mozes imati nikakve licne interese, vec samo kako jevropa kazuje. Inace ispravno je podrzati teritorijalni integritet Ukrajine, ne zbog Evrope vec i same Srbije kojoj se desilo Kosovo kao Ukrajini Krim. Ово нема везе једно са другим. Не може се све толико поједноставити! Крим припада Русији, а не Украјини. КиМ припада Србији. Стара Украјина је престала да постоји оног тренутка када су САД и ЕУ умешали своје прсте и илегално преузели конце власти зарад својих интереса. У тим условима Крим је нормално, легално, на референдуму припојен Русији, јер је на вештачки начин првобитно био и одвојен од ње. Према Србији, према српском становништву је извршено насиље од стране спољних сила, НАТО, САД, ЕУ да би КиМ одвојили од остатка Србије. Територија није битна, већ људи који живе на њој, њихов карактер, духовне тековине, цивилизација, историја, култура... Народ је битан. Није у реду наводити само "територијалне разлоге", нисмо животиње већ људи. Нисмо патриоте већ родољуби. Ко се брине само о "територији" заборавља како је узвишено бити Човек. Melhisedek88, Данче* and Иоанна је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука