Jump to content

ВУЧИЋ : Београд подржава суверенитет Украјине

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нешто мора да мења у том погледу, овако из корена није овај Cratus лош човек, може  једанпут променити ментора. Ако настави по старом не гине нам конвертовање душе у вампире.  :D  :)

Одох ја, поздрав.

Vampiri su luzeri prve klase.

Sto se konverzije tice ja sam vec od starog forumasa Dragog dobio titulu Sith Lorda i sasvim sam zadovoljan time.

tumblr_m58ffhIxMQ1r8ybi3o1_1280.jpg

Подели на овим сајтовима

Не мораш да ћутиш а не мораш ни да се дереш.. :dedica:

У сваком случају, нисам ја тај лик кога си описивао у својим постовима... 

Dranje je mnogo zeznuta stvar bez anestezija ali u pravu si da je mnogo bolje za mene i za sve da ne vicem.

Naravno da nisi a to ko to jeste je za opet neku levu temu. Da ne spamujem vise.

Подели на овим сајтовима

Vampira ima još samo u psihozama, realno su tu na svom terenu a i koka kola im je nešto gušća tada :) Živi bili svi od reda :) ovaj red je nameštaljka u poslednjoj igri slagalice.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ова тема о Словенији много интересантнија од жвакања новинских натписа, научи чоек свашта из различитих углова о земљи са којом нема додира, тако да нема потребе да се осећате кривима, заправо сте у много чему побољшали тему која је већ жестоко силована, и по медијима и на форуму.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Политика средњег пута" ...кад гори под ногама креативност пршти из главе...

JOK..!    Политика ''СРЕДЊЕГ ПРСТА''   ..батице 

Али наравно ... У ''нашу''  политичку задњицу .. јашта   ;)

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...