Aquilius Cratus Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Нешто мора да мења у том погледу, овако из корена није овај Cratus лош човек, може једанпут променити ментора. Ако настави по старом не гине нам конвертовање душе у вампире. Одох ја, поздрав. Vampiri su luzeri prve klase. Sto se konverzije tice ja sam vec od starog forumasa Dragog dobio titulu Sith Lorda i sasvim sam zadovoljan time. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Не мораш да ћутиш а не мораш ни да се дереш.. У сваком случају, нисам ја тај лик кога си описивао у својим постовима... Dranje je mnogo zeznuta stvar bez anestezija ali u pravu si da je mnogo bolje za mene i za sve da ne vicem. Naravno da nisi a to ko to jeste je za opet neku levu temu. Da ne spamujem vise. Ђуро Станивук and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Vampira ima još samo u psihozama, realno su tu na svom terenu a i koka kola im je nešto gušća tada Živi bili svi od reda ovaj red je nameštaljka u poslednjoj igri slagalice. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Vampiri su luzeri prve klase. Sto se konverzije tice ja sam vec od starog forumasa Dragog dobio titulu Sith Lorda i sasvim sam zadovoljan time. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2014 Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 Ова тема о Словенији много интересантнија од жвакања новинских натписа, научи чоек свашта из различитих углова о земљи са којом нема додира, тако да нема потребе да се осећате кривима, заправо сте у много чему побољшали тему која је већ жестоко силована, и по медијима и на форуму. Ђуро Станивук, Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2014 "Политика средњег пута" ...кад гори под ногама креативност пршти из главе... JOK..! Политика ''СРЕДЊЕГ ПРСТА'' ..батице Али наравно ... У ''нашу'' политичку задњицу .. јашта Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука