DankaM Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Dvojica kolega, jedan "novi", jedan "stari", koji se ponašaju kao da smo u krdu, i svako mora da potvrdi svoju poziciju... Mufloni... Ђуро Станивук, Иван Ивковић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Нервира ме када моја спонтана дружељубивост,конверзација,пријатељство протумачи неко погрешно.. Лапис Лазули, Рада., gothic88nika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Mene najvise nerviram ja, moja nenormalna stidljivost A inace me nerviraju nekultura, dvolicnost, nevaspitanje Zero, Skala357, Slavko... and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Primitivizam...a ima ga na pretek. Рада., Suzana Sebez, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Gubitak kontrole nad sobom Skala357, Драшко, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natalija28 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Licemerje, prevrtljivost...A valjda ima toga i kod mene, cim primecujem u drugima...(( To sto ne mozes da izbrises poruku na ovom forume Лапис Лазули, Рада. and Skala357 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Nervira me ovo varljivo leto,kad treba da vidim devojke u letnjim haljinama,gledam tmurne oblake. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 To sto znam da sumnjam u reci Gospodnje: "А и ја теби кажем да си ти Петар, и на томе камену сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати." Cini mi se da nikad gore bilo nije... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 To sto znam da sumnjam u reci Gospodnje: "А и ја теби кажем да си ти Петар, и на томе камену сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати." Cini mi se da nikad gore bilo nije... :/ нажалост, и код мене је тако :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 uh! Nervira me moja divna osobina u kojoj nesto izbrzno odradim, pa potom shvatim koliko sam zeznuo celu stvar pa pokusavam da se povucem... Eto! Драгана., Данче*, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Gubitak kontrole nad sobom SAO soba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Туђа тврдоглавост, а понекад и моја. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 licemjerstvo najvise a i mudraci me nerviraju, oni tipovi sto ne progovore dok nemaju nesto pametno i duboko na jeziku, da ne bi doveli svoju gordost u pitanje Ненад Р., Рада. and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Тачно, заборавих на лицемјерство. Мада ме то не нервира, него то презирем, али може се сврстати и у ову категорију - "нервирања". "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Нервирају ме сајбер патриоте као и сајбер верници Рада. and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука