Jump to content

Шта вас нервира?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dvojica kolega, jedan "novi", jedan "stari", koji se ponašaju kao da smo u krdu, i svako mora da potvrdi svoju poziciju...

Mufloni...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Нервира ме када моја спонтана дружељубивост,конверзација,пријатељство протумачи неко погрешно..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

To sto znam da sumnjam u reci Gospodnje: "А и ја теби кажем да си ти Петар, и на томе камену сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати." Cini mi se da nikad gore bilo nije...  :cmizdrenje:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

To sto znam da sumnjam u reci Gospodnje: "А и ја теби кажем да си ти Петар, и на томе камену сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати." Cini mi se da nikad gore bilo nije...  :cmizdrenje:

:/ нажалост, и код мене је тако :/

Подели на овим сајтовима

uh! Nervira me moja divna osobina u kojoj nesto izbrzno odradim, pa potom shvatim koliko sam zeznuo celu stvar pa pokusavam da se povucem... Eto! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Тачно, заборавих на лицемјерство. Мада ме то не нервира, него то презирем, али може се сврстати и у ову категорију - "нервирања".

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...