nana Написано Јул 24, 2014 Пријави Подели Написано Јул 24, 2014 Помаже Бог добри моји ! Богу хвала данас сам предао прикупљен новац за Биљану после добрих месец ипо дана ! Нисам желео да скупљену кинту жртвујем и умањим за онолико колико би било потребно да се сестри Биљани уплати на њен рачун то је било приближно 20 евра , тразио сам начин како послати новац из Србије у републику Србску па сам и овде био написао да ми је потребна помоћ и савет да ми како тако помогнете и ли посаветујете како и шта да радим . Богу хвала јавила ми се сестра Јадранка - Дервента и написала да је њен син на Богословији у Београду и да би требало да у Јулу дође кући и по њеном сину сам напокон послао ! Јесте да је то потрајало и право да кажем већ ме је постало срамота да толико новац стоји код мене . Чак шта више нисам ни хтео да будем пуно на форуму да ме неко неби приупитао шта се дешава . Страшно ми је било у глави , поред тога што ми је отац преминуо , да неко непомисли да сам случајно злоупотребио скупљене новце или недај Боже задржао за себе . Богу хвала данас ми се јавио Душан и сутра путује кући у Босну , наравно Јадранкин син . Да кажем да је скупљено 220 евра . Бог ти помого брате, с моје стране пуно хвала сто си све спровео по договору и како треба.Заиста ми је жао што си поред својих мука још и око слања имао толико перипетија и стрес ...а то што се врзмало по твојој глави, верујем ти заиста да је тако било како кажеш и опрости сад што ћу рећи....орасположио си ме својом потпуном искреношћу :good2: Све-све а ово "..чак шта више нисам ни хтео да будем пуно на форуму да ме неко неби приупитао шта се дешава.."... ............ Поздрав Јашо, ал као што и сам знаш...мукама твојим није крај јер је још с почетка договор да ова акција потраје и да се не прекида са првим слањем. пс. Једино нам сад можеш рећи да ли се слажеш да и даље иде преко твог рачуна? Олимп and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Ма наравно нема никаквих проблема . А за слање поново рецимо у Босну ће жртвујем двадесетак евра да се неби отезало као и за Биљу ! Поздрав ! nana је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Одлично, хвала ти што си тако одлучио,...то потпуно олакшава и следећу туру сакупљања наших прилога. Колико нам је до сад познато, Биља је једини форумаш који је пострадао, и то жешће, те ће њој и на даље бити упућивано све што на овај начин сакупимо. Хвала свима који су и онима који ће допринети да наше - Живе речи утехе- постану и остану.... ... Жива дела утехе. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 25, 2014 Пријави Подели Написано Јул 25, 2014 Надам се да је ова новчана помоћ већ легла на Биљин рачун ! Мислим да је јуче Душан отпутовао кући и да је сестра Јадранка-Дервента уплатила или какогод већ . Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Да ли се наставља помоћ за настрадале у поплавама и да ли је неко упознат да ли је Биља добила ову нашу цркавицу ? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Изгледа да се ова наша акција веома успешно завршила ! Само ништа се незна да ли су паре стигле до Биље :.mislise. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 7, 2014 Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Изгледа да се ова наша акција веома успешно завршила ! Јашо, брате, немој да збуњујеш људе .....тачније речено...једном смо успели (сакупили и послали) али сама акција није завршена.... .....даклемммммммммм настављамо даље са прикупљањем новчане помоћи нашој сестри Биљани. Молим све форумаше да своје, ма и наајскромније, прилоге уплате на горе наведени број Драгановог рачуна. 8086.gif Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Само ништа се незна да ли су паре стигле до Биље :.mislise. Биља се још увек није јавила али новац је стигао....сестра Јадранка ми је то потврдила ноћас ПП-ом. Као да нема краја мукама......ево дела њене поруке .......".. Данас је и код нас било чупаво, ријека Укрина је добро излила и има доста поплављених, у Добоју је добро што се града тиче, бар колико сам могла да испратим преко нета. Са Биљом се нисам чула ово дана. Хвала пуно и пуно поздрава...." Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Ево да се јавим, од удара грома ми је прегорио модем па нисам могла да се јавим прије. Биљана је добила скупљену помоћ и пуно се захваљује. Садашња ситуација у региону је под контролом ( ваљда ), вода се повлачи а код нас је било горе него у мају. Олимп, Данче*, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 8, 2014 Пријави Подели Написано Август 8, 2014 Добро ! Баш ми је драго да је Биљи стигла помоћ коју смо скупили ! Хајде драги моји форумаши да наставимо даље ! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Хајде драги моји форумаши да наставимо даље ! samo da podsetimo da je tema jos uvek aktuelna.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 А и надам се да ће народ после малих а и великих одмора кренути са уплатама за пострадале па макар и са симболичним свотама ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Повремено провери на рачуну па овде јави има ли штогод. Ваљало би да се новац прикупи што пре јер су сада временске прилике (август/септембар) одличне за санацију и реновирање поплављеног стана. Госпојински пост је у току, прошле су плате, ускоро ће и пензије,... таман се све уклопило ... молим све форумаше : допринесете својим прилогом како би колико-толико помогли Биљи да мирније дочека крај јесени и почетак зиме. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Повремено провери на рачуну па овде јави има ли штогод. Ваљало би да се новац прикупи што пре јер су сада временске прилике (август/септембар) одличне за санацију и реновирање поплављеног стана. Госпојински пост је у току, прошле су плате, ускоро ће и пензије,... таман се све уклопило ... молим све форумаше : допринесете својим прилогом како би колико-толико помогли Биљи да мирније дочека крај јесени и почетак зиме. Е моја нана слабо се нешто хватамо за сиромашне новчанике ! Сви јунаци ником поникоше ! nana је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Шта ја знам, ко чује чује.....наше је било да кажемо и што је до нас да урадимо то што већ јесмо .... ... и не може се, па и не треба, ту ништа болдованим словима постићи. Добро дело је добро кад је Христа ради учињено све остало су трице ..... Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука