Jump to content

Svim clanovima foruma ZRU - pomoc za nase clanove postradale u proteklim poplavama!

Препоручена порука

Изгледа да ми Срби брзо заборављамо трагедију која нас је задесила у мају месецу ове године ! 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

" ...и  нека твоја рука не буде испружена ради узимања,већ нека радије буде испружена ради давања."

Банка Интеса 

160-5200100443233-97

Јашић Драган 

Николе Мараковића 6/10

11090 Београд-Раковица

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Само да део поделим са свима вама од онога што ми је писала још пре месец и више....

".....али реци им и то да нису обавезни да уплате и нека им то не буде притисак неки. Ако уплате..........хвала до неба, али ако и не уплате......па Боже мој, шта......ништа. Иначе, навикла сам ја да све што стичем и све што имам да то сама, сопственим радом и зарадим. Искрено, никад од никог и нисам добила ништа. И срамота ме ако ми ко шта и пружи. Свештеник у мојој парохији ми је дао канту јупола, добар прехрамбени и хигијенски пакет и рекао да ће ми опет тако нешто спаковати.......заиста се човјек ангажовао, не само за мене, него за све своје потопљене парохијане и хвала му на томе, али ја сам се некако осјећала дужна цркви и ја ти моја Нано спакујем три своје иконе које су биле завршене и поклоним цркви која је такође поплављена и која је остала без икона. Осјећам потребу на неки начин да се захвалим, јер ако само кажем "хвала" чини ми се да то није довољно...."

8086.gif

Банка Интеса 

160-5200100443233-97

Јашић Драган 

Николе Мараковића 6/10

11090 Београд-Раковица

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Да ли сте расположени за наставак помоћи угроженима од поплава ? Сви знамо да су поплаве најновије биле у Југо-источниј Србији . Да је било мало горе него у мајским поплавама , вероватно има још наших чланова који су пострадали , ако неко зна за неког нека се јави овде и да помогнемо ! Мада и нашој Биљани је потребна помоћ јер ово што смо скупили мало цркавице није довољно . Хајде добри моји форумаши да се покажемо у најбољем светлу .

Ваше и наше мало неком ће добро доћи !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хајде да нам моде рација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности.

Сигурна сам да има још вољних људи на овом форуму да приложе неке своје радове.

Ја имам добре воље и слике, новца немам као и многи други који би радо помогли, ово би могао бити начин.

И увек има оних којима треба а ми смо финансијски беспомоћни, али можемо заједничком акцијом да преспемо из шупљег у празно па да свима буде добро. И могла би бити акутна или хронична акција, са фондом из ког би се онда слало где треба.

Шта мислите?

Подели на овим сајтовима

Хајде да нам моде рација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности.

Ја имам добре воље и слике, новца немам као и многи други који би радо помогли, ово би могао бити начин.

И увек има оних којима треба а ми смо финансијски беспомоћни, али можемо заједничком акцијом да преспемо из шупљег у празно па да свима буде добро. И могла би бити акутна или хронична акција, са фондом из ког би се онда слало где треба.

Шта мислите?

Ја се слажем апсолутно са тим предлогом ! Сада је на модераторима да кажу по коју у вези предлога .

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Да нам направе изложбени простор који је видљив увек и да решимо начин уплаћивања. Самарићанска берза.

Подели на овим сајтовима

Хајде да нам модерација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности.

Шта мислите?

:good2: Гордана, идеја је заиста одлична.

Надам се да ће се неко од модова ускоро јавити и да ће то бити технички изводљиво.

facenew22222222

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Нема промена никаквих!

Прошле плате прошле пемзије,...Јашо јави... има ли промене на тим рачунима ?

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ако сте још увек заинтересовани; можемо да направимо онлајн аукцију.

Наравно, приход би ишао угроженима.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...