Драган Јашић Написано Септембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2014 Изгледа да ми Срби брзо заборављамо трагедију која нас је задесила у мају месецу ове године ! nana, Пг and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 " ...и нека твоја рука не буде испружена ради узимања,већ нека радије буде испружена ради давања." Банка Интеса 160-5200100443233-97 Јашић Драган Николе Мараковића 6/10 11090 Београд-Раковица Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Само да део поделим са свима вама од онога што ми је писала још пре месец и више.... ".....али реци им и то да нису обавезни да уплате и нека им то не буде притисак неки. Ако уплате..........хвала до неба, али ако и не уплате......па Боже мој, шта......ништа. Иначе, навикла сам ја да све што стичем и све што имам да то сама, сопственим радом и зарадим. Искрено, никад од никог и нисам добила ништа. И срамота ме ако ми ко шта и пружи. Свештеник у мојој парохији ми је дао канту јупола, добар прехрамбени и хигијенски пакет и рекао да ће ми опет тако нешто спаковати.......заиста се човјек ангажовао, не само за мене, него за све своје потопљене парохијане и хвала му на томе, али ја сам се некако осјећала дужна цркви и ја ти моја Нано спакујем три своје иконе које су биле завршене и поклоним цркви која је такође поплављена и која је остала без икона. Осјећам потребу на неки начин да се захвалим, јер ако само кажем "хвала" чини ми се да то није довољно...." 8086.gif Банка Интеса 160-5200100443233-97 Јашић Драган Николе Мараковића 6/10 11090 Београд-Раковица Gordana ., Драган Јашић, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Да ли сте расположени за наставак помоћи угроженима од поплава ? Сви знамо да су поплаве најновије биле у Југо-источниј Србији . Да је било мало горе него у мајским поплавама , вероватно има још наших чланова који су пострадали , ако неко зна за неког нека се јави овде и да помогнемо ! Мада и нашој Биљани је потребна помоћ јер ово што смо скупили мало цркавице није довољно . Хајде добри моји форумаши да се покажемо у најбољем светлу . Ваше и наше мало неком ће добро доћи ! Gordana ., nana and Nevena Zec је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Хајде да нам моде рација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности. Сигурна сам да има још вољних људи на овом форуму да приложе неке своје радове. Ја имам добре воље и слике, новца немам као и многи други који би радо помогли, ово би могао бити начин. И увек има оних којима треба а ми смо финансијски беспомоћни, али можемо заједничком акцијом да преспемо из шупљег у празно па да свима буде добро. И могла би бити акутна или хронична акција, са фондом из ког би се онда слало где треба. Шта мислите? Драган Јашић, Пг, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Хајде да нам моде рација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности. Сигурна сам да има још вољних људи на овом форуму да приложе неке своје радове. Ја имам добре воље и слике, новца немам као и многи други који би радо помогли, ово би могао бити начин. И увек има оних којима треба а ми смо финансијски беспомоћни, али можемо заједничком акцијом да преспемо из шупљег у празно па да свима буде добро. И могла би бити акутна или хронична акција, са фондом из ког би се онда слало где треба. Шта мислите? Ја се слажем апсолутно са тим предлогом ! Сада је на модераторима да кажу по коју у вези предлога . Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Да нам направе изложбени простор који је видљив увек и да решимо начин уплаћивања. Самарићанска берза. Драган Јашић and nana је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Хајде да нам модерација организује хуманитарну аукцију икона нпр а да приход иде где треба. Ево ја се пријављујем прва као донатор идеје и иконе а да организујем сад немам могућности. Сигурна сам да има још вољних људи на овом форуму да приложе неке своје радове. Ја имам добре воље и слике, новца немам као и многи други који би радо помогли, ово би могао бити начин. И увек има оних којима треба а ми смо финансијски беспомоћни, али можемо заједничком акцијом да преспемо из шупљег у празно па да свима буде добро. И могла би бити акутна или хронична акција, са фондом из ког би се онда слало где треба. Шта мислите? :good2: Гордана, идеја је заиста одлична. Надам се да ће се неко од модова ускоро јавити и да ће то бити технички изводљиво. facenew22222222 Драган Јашић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Да нас боље видите. nana, Драган Јашић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Да нас боље видите. 8086.gif Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Прошле плате прошле пемзије,...Јашо јави... има ли промене на тим рачунима ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Нема промена никаквих! Прошле плате прошле пемзије,...Јашо јави... има ли промене на тим рачунима ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Добар вам дан и сретан празник! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ако сте још увек заинтересовани; можемо да направимо онлајн аукцију. Наравно, приход би ишао угроженима. Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Zainteresovana da doniram nana је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука