Jump to content

Svim clanovima foruma ZRU - pomoc za nase clanove postradale u proteklim poplavama!

Препоручена порука

Помаже Бог добри људи ! Видех сада поруку на фејцу од од Дијане Качар па је преносим у целости !

Pomaže Bog, pošto ne mogu da odgovorim na privatan razgovor pod naslovom: Dobar vam dan ljudi! vjerovatno sam nešto blokirana, a dobijam poštu, zamolila bi vas da to prenesete. Rado bi se priključila prikupljanju pomoći. Ja sam iz Bijeljine i ovde sam pomagala koliko sam mogla. Postavite na forumu neki žiro račun na koji bi se moglo uplatit nešto novca, jer krajem sledeće sedmice ću biti par dana u Srbiji. Iz RS to teže ide. Izvinite na smetnji i hvala

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хвала добри мој народе форумашки ! Почела је полако уплата ! Легла је прва кинта ! Свака част ! Идемо даље !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

То не знамо. Ко је са њима на листи пријатеља нека их контактира.

Синоћ смо се сетили Катарине Ј.,  и она је из Обреновца. Милан ју је контактирао на фејсу и одговорила је да је добро. ...а сад шта то тачно значи,могао би сам Милан да нам каже.

Из Р.С-а имамо и @Јадранкa-Дервента

Хвала на бризи, ја сам добро, нисам била угрожена од поплаве. Велики поздрав свима и одлична идеја да се помогне колико се може.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим форумашима који су добре воље да помогну а и осталима ! Bokisha ме је подсетио односно питао да ли је ово динарски рачун или девизни , хм човек је у праву овај постављени је динарски а колико сутра ћу поставити , наравно кад проверим у банци да ли је у функцији и девизни , па ће бити и њега ! Ово је мој пропуст извињавам се свима ! Сутра се убацује и девизни ! СИГУРНО !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре ! Ноћас сам примио извештај о још једној уплати из банке путем СМС-а ! Е сада у поруци пише стање на рачуну 7000 динара и у наставку евра 0 . Па ћу данас у банци проверити да ли може да се уплаћује и у еврима и још ако се уплаћује у девизама да ли се подиже у еврима или у динарима па ако буде да може јављам вам а ако не поставићу и девизни рачун уз проверу да ли је у функцији . Поздрав свима !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Radimo na tome da sve bude postavljeno i na nas FB profil, kad bude, javicemo ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево и девизног рачуна ако некоме је потребно за уплату из иностранства 

Банка Интеса 

RS35-160-5230200292506-59

Адреса је иста наравно !

Молио бих админе и ли ко је већ вичан овим стварима ако може да споји са предходним динарским рачуна . Ја сам мало неук за те ствари ! Позззз

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре форумаши ! Управо сам стигао кући из банке и Богу хвала као што сам и претпостављао активан ми је рачун ! Дакле сви добри људи са форума можете уплаћивати на рачун:

Банка Интеса 

160-5200100443233-97

Јашић Драган 

Николе Мараковића 6/10

11090 Београд-Раковица

Ја ћу вас све редовно овде информисати барем једном у 15 дана колико је средстава уплаћено! 

За остало можемо преко порука да се договарамо или било шта шта је потребно у вези овога . Сада вас поздрављам и журим идем код мојих унучића ! Бићемо у вези ! Бог нам свима помогао ! Да ово заживи!

Ево и девизног рачуна ако некоме је потребно за уплату из иностранства 

Банка Интеса 

RS35-160-5230200292506-59

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Драги моји форумаши ! Да ли могу да замолим форумаше који су уплатили на мој рачун да ми пошаљу поруку на ПП ! Ко ми се јави објаснио бих му о чему се ради ! Хвала у напред !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

8086.gif

браћо и сестре, како иде..,  је л уплаћујете.........ја ћу сутра нешто од пензије, ситно, ал добро.....

...зрно по зрно -погача.. :)

Надам се да ћемо сакупити бар 20-30 хиљада....и то би Биљи пуно значило.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ево овако стоји ситуација : 

легло је на рачун први дан 2000 динара и после два-три дана још 5000 динара ! Идемо даље ! Када скупимо коју кинту ја ћу донирати 5000 . Хајдемо браћо и сестре !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Radimo na tome da sve bude postavljeno i na nas FB profil, kad bude, javicemo ovde...

Inace, cela tema je vec par puta postavljana na nas FB profil...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шаљите одмах, сад треба, да не чекате да се скупи....па требаће дуже и слаћемо и уплаћивати кад ко може, а њој одмах проследити....ако нисам погрешно разумела и већ се тако ради...

Подели на овим сајтовима

Шаљите одмах, сад треба, да не чекате да се скупи....па требаће дуже и слаћемо и уплаћивати кад ко може, а њој одмах проследити....ако нисам погрешно разумела и већ се тако ради...

Нисмо у старту тако мислили али није ти лош предлог... само бар да се сакупи 10-15 000д., то би сасвим имало смисла

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Добио сам информацију од једног нашег форумаша да је дао налог за уплату са његовог рачуна да се пребаци на овај за наше настрадале па ћу сигурно послати нашој Биљани колико прекосутра ! Хвала свима који су већ уплатили и који још мисле да уплати . Наше мало неком значи пуно !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...