Jump to content

Svim clanovima foruma ZRU - pomoc za nase clanove postradale u proteklim poplavama!

Препоручена порука

Dragi prijatelji, nasa sestra Bilja, i jos neki ljudi su na zalost pretrpeli velike stete u proteklim poplavama. Hvala Bogu, zivi su i zdravi, ali im je imovina pretrpela veliku stetu, narocito je tako kod Bilje, koja je prakticno izgubila sve iz stana u kom je stanovala.

Ovde cemo da postavimo broj racuna da bismo svi, koliko ko moze, ucestvovali u ovoj akciji, a tema ce da bude zakacena, i stalno osvezavana, da bi svaki dan bila lepo vidljiva.

Nana i Dijana ce da vas upute u detalje i celu pricu oko svega ovoga...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dakle, sacekajte detalje, pa da polako krenemo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nana je u kontaktu sa Biljom,i ovo je njena hvalevrijedna inicijativa, ona ce dati sve potrebne detalje, . Ja bih se samo pridruzila pozivom na bratsku i hriscansku solidarnost, milosrdje i bratoljublje! Blazeni milostivi...

Подели на овим сајтовима

Многи од вас су вероватно запазили недавну Биљину поруку на статусу у којој нас све поздравља и јавља да је жива и здрава. Ја сам јој тада одмах упутила ПП да је охрабрим и да је питам ближе....  где  је тренутно, како је и да ли нечим могу помоћи. Надам се да се она неће наљутити што део њене поруке делим сада и са вама.

Draga  moja :) 
mnogo mi znače ovakve riječi, mnogo više nego bilo koja pomoć. A šta da ti kažem.......bukvalno mi sve treba, krenuvši od igle za šivenje :) međutim, nemam ja kud s time. Svaki dan ja dobijam nešto, ljudi šalju sa svih strana, hranu, vodu, sredstva za higijenu tako da u tome ne oskudijevam. Ja sam imala sreću pa sam kod svoje majke, ali mali je to stan da svi tu budemo, ali moram tu. Kad vidim da su ljudi po kolektivnim smještajima ja sam još i dobro prošla. Stan sam očistila, sredila od mulja, pobacala sve i dezinfikovala ga. Sad je ostalo da se zidovi osuše i da krečim, postavljam podove. Mora se sušiti još najmanje mjesec dana da se to sve isuši. E tek onda ja mogu razmišljati o tome šta mi sve treba krenuvši od one, gore pomenute, igle. :)
Mnogo, mnogo ti hvala za svu brigu i tvoju i svih drugih. Ljubim te puno pa se čujemo :)

После ових речи просто сам се запитала шта могу учинити и како да моје саосећање не остане само у словима на папиру. Уз мало консултовања са још неколико форумаша дошли смо до ове теме.  

Сви смо ми  сигурно на неки начин већ учествовали у помоћи која се широм земље организује,нема сумње., и нека смо, Богу хвала. Са овом акцијом желимо да направимо корак даље  и да сакупимо средства која ћемо упутити нашим пострадалим форумашима.

За сада знамо како је прошла Биљана ,али има још неколико чланова са којима још увек нисмо ни успели да ступимо у контакт. Ако неко већ има ту врсту информација нека их овде објави.

Иако овој акцији није ограничено време трајања  молим све форумаше  да се сходно својим могућностима што пре одазову уплатом ма које суме на рачун који ће ускоро бити овде објављен. То је број текућег рачуна  нашег брата Драгана Јашића који се прихватио да се о томе стара и да нас повремено  обавештава која је сума сакупљена.

Новчана средства која будемо прикупили у наредних месец дана намењена су за помоћ Биљани.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Да ли је потребна помоћ и овој Биљи? https://www.pouke.org/forum/user/16948-biky83/

(ваљда је Биља, рекла бих по нику :) )

Она је из Обреновца.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Да ли је потребна помоћ и овој Биљи?https://www.pouke.org...r/16948-biky83/

Takodje i bivši admin Lazarica (Danica) je iz Obrenovca

То не знамо. Ко је са њима на листи пријатеља нека их контактира.

Синоћ смо се сетили Катарине Ј.,  и она је из Обреновца. Милан ју је контактирао на фејсу и одговорила је да је добро. ...а сад шта то тачно значи,могао би сам Милан да нам каже.

Из Р.С-а имамо и @Јадранкa-Дервента

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Из Р.С-а имамо и @Јадранкa-Дервента

Јадранка је, ваљда, добро... Она је контактирала Биљану када смо питали за њу... Нисам стекла утисак да и код ње има неких проблема. Надам се да не грешим...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Поздрављам све и захваљујем се nani за ову покренуту акцију ! Свака част nana ! Послала ми је поруку у вези овога и још неколицини нама , и уз договор ја сам се прихватио да се мој рачун искористи за уплате за помоћ настрадалима . Мој рачун је отворен пре неку годину у банка Интеса и данас сам требао да проверим да ли је још у функцији , међутим дуже сам остао на послу у ТЕНТ-у Обреновац због кретања блока и касно сам стигао са посла пре неких четрдесетак минута и нажалост ништа нисам урадио . Свима се вама извињавам али даће Бог да сутра све то завршим после посла а и верујем да је рачун у фонкцији зато што сам га користио за продају преко ЛИМУНДА . Праштајте !

• Волим 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Наравно ! Трудићу се тако ми Бога да све што буде стигло на рачун буде прослеђено најугроженијима а за прво сестри Биљани ! СБожијом помоћу надам се да ће се форумаши масивно одазвати на ову хуманитарну акцију ! Тако нам Бог свима помогао !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Нано и од мене прими све честитке за покретање акције .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре форумаши ! Управо сам стигао кући из банке и Богу хвала као што сам и претпостављао активан ми је рачун ! Дакле сви добри људи са форума можете уплаћивати на рачун:

Банка Интеса 

160-5200100443233-97

Јашић Драган 

Николе Мараковића 6/10

11090 Београд-Раковица

Ја ћу вас све редовно овде информисати барем једном у 15 дана колико је средстава уплаћено! 

За остало можемо преко порука да се договарамо или било шта шта је потребно у вези овога . Сада вас поздрављам и журим идем код мојих унучића ! Бићемо у вези ! Бог нам свима помогао ! Да ово заживи!

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...