GeniusAtWork Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Baron je car. I dalje vas pali iako svi znate u kom je fazonu Mилена КШ and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Baron je car. I dalje vas pali iako svi znate u kom je fazonu Па пали, али је ово конкретно "паљење", за мој појам (дозвољавам да за његов није наравно), врло ајд` да кажем ружно... Да не кажем нешто друго... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Odaklje srbima osiromaseni uranijum i pobijeni civili? Od prijatelja ili neprijatelja? Na fotki sa pocetka teme pogodili su 4 neprijatelja garant. Satanu, NATO, Amere i MI6 ... Za ostale cemo videti jos ... Што не стави Барону неко ове трол постове на одобравање? Редовно их пише....... и баш намерно тролује..... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Какве сад то има везе? Како те није срамота да тако нешто кажеш? И одакле црпиш право на такво што? Zbog cega sramota? Mislis da je sramota reci da su ameri srpski neprijatelji zbog njenog ubistva a i ostalih ili je sramota reci da su oni velika sila, imaju oni svoje razloge i interese i da nam nisu neprijaterlji i ubice? Treba biti sramota svakog ko ubice nevinih a za racun srpskih neprijatelja prihvata kao prijatelje . I oni, SAD, jesu Srpski neprijatelji. I NATO.I MI6 ... Tako da je onaj poster sa pocetka teme jako los pokusaj relativizacija zlocina amera i natoa prema Srbima. Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Zbog cega sramota? Mislis da je sramota reci da su ameri srpski neprijatelji zbog njenog ubistva a i ostalih ili je sramota reci da su oni velika sila, imaju oni svoje razloge i interese i da nam nisu neprijaterlji i ubice? Treba biti sramota svakog ko ubice nevinih a za racun srpskih neprijatelja prihvata kao prijatelje . I oni, SAD, jesu Srpski neprijatelji. I NATO.I MI6 ... Tako da je onaj poster sa pocetka teme jako los pokusaj relativizacija zlocina amera i natoa prema Srbima. Zlocina nad Srbima 99 je bilo,to niko ne moze da spori. Cela moja prica se svodi na to da sam ovaj poster razumeo kao vecno kukanje nas Srba da se ceo svet okomio na nas (uglavnom) zbog nekih nasih superkarakteristika,tripova da smo mi neki jako bitan narod koga uhodi cela delegacija neke svetske elite. Smatram da je istina drugacija,"svet" se uvek okomljava tamo gde ima profit i nisu samo Srbi zrtve toga,to je nuzno zlo na planeti. Jedino sto nam ostaje do neke sledece nesrece (ako je bude) je da jacamo sami sebe i svoju zajednicu,da probamo da napravimo ovo drustvo boljim i produktivnijim i da pokusamo da od "sume vidimo drvo". Eto,nadam se da si me razumeo sada,ako nisi,sazaljevam slucaj,dosta od mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Zlocina nad Srbima 99 je bilo,to niko ne moze da spori. Cela moja prica se svodi na to da sam ovaj poster razumeo kao vecno kukanje nas Srba da se ceo svet okomio na nas Taj poster je relativizacija zlocina i napravio ga je neki od bilmeza koji bi i danas bili za bombardovanje Srba, a nikako neka od onih zaludjenih budala koje veruju u te gluposti sa masonima i slicno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Zbog cega sramota? Mislis da je sramota reci da su ameri srpski neprijatelji zbog njenog ubistva a i ostalih ili je sramota reci da su oni velika sila, imaju oni svoje razloge i interese i da nam nisu neprijaterlji i ubice? Treba biti sramota svakog ko ubice nevinih a za racun srpskih neprijatelja prihvata kao prijatelje . I oni, SAD, jesu Srpski neprijatelji. I NATO.I MI6 ... Tako da je onaj poster sa pocetka teme jako los pokusaj relativizacija zlocina amera i natoa prema Srbima. Не наравно. Али није било баш онако "као је било"... Али то и није битно, али доследан себи ако хоћеш бити, а верујем да хоћеш, и патриотом бити, а верујем да јеси, онда си погрешио земљу у којој обитаваш, живиш, плаћаш порез и школујеш децу. Значи, након злочиначке агресије НАТО пакта на нашу отаџбину, заједнички став свих релевантних чимбеника нашег војног и политичког врха (тадашњег) је тај, да НАТО агресија на нашу земљу НИКАКО НИЈЕ МОГЛА БИТИ УСПЕШНА ДА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА НИЈЕ ДАЛА СВОЈЕ ВАЗДУХОПЛОВНЕ БАЗЕ И СВОЈУ ЈАДРАНСКУ АКВАТОРИЈУ... Према томе Бароне, или се свог става ради, врати у Кулу, Србобран односно Краљево, или немој више да једеш гомна по овом питању! Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Taj poster je relativizacija zlocina i napravio ga je neki od bilmeza koji bi i danas bili za bombardovanje Srba, a nikako neka od onih zaludjenih budala koje veruju u te gluposti sa masonima i slicno. Није, тај постер је подсмевање дебилима који верују да су ватикан, циа, нато и сви они уједињени у плаун да сатру Србију и православље и да служе сотони лично. Против менталних теорија завере се треба борити. Посебно против таквих дебилних тврдњи јер отежавају нормално расуђивање. Што се може видети на твом примеру. И не малтретирај више овог дечка Декија, млад је (форумаш) не зна каква си ливра. Пусти га на миру.Ако ти је досадно иди дељи дрва немој њега да тролујеш. п.с. главни доказ твог лицемерја је да финасираш НАТО онолико година колико си у Италији. Џаба сва твоја патриотска прича на форум укада делујеш анти-патриотски више него било ко други ко овде није "националиста" по твојим стандардима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Не наравно. Али није било баш онако "као је било"... Али то и није битно, али доследан себи ако хоћеш бити, а верујем да хоћеш, и патриотом бити, а верујем да јеси, онда си погрешио земљу у којој обитаваш, живиш, плаћаш порез и школујеш децу. Значи, након злочиначке агресије НАТО пакта на нашу отаџбину, заједнички став свих релевантних чимбеника нашег војног и политичког врха (тадашњег) је тај, да НАТО агресија на нашу земљу НИКАКО НИЈЕ МОГЛА БИТИ УСПЕШНА ДА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА НИЈЕ ДАЛА СВОЈЕ ВАЗДУХОПЛОВНЕ БАЗЕ И СВОЈУ ЈАДРАНСКУ АКВАТОРИЈУ... Према томе Бароне, или се свог става ради, врати у Кулу, Србобран односно Краљево, или немој више да једеш гомна по овом питању! Zbog cega? Kao sto ja imam ime i prtezime tako i svaka zrtva u Srbiji ima ime i prezime a ime i prezime ima i svaki onaj ko je ucestvovao u ubijanju civila u Srbiji. Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine u tom pokusaju, kao u ovom tvom, ne smeta mrtva Milica , jer vi to apstrahujete sa pricama o nekakvom napadu, interesima i slicnop a zaboravljate da svaka zrtva ima ime i prezime, oca, majku, brata, sestru, muza, zenu, decu ... Pa vas to pominjanj imena najvise pogadja... Jer dok se o zrtvama ,misli kao o "kolateralnoj steti" onda nekako i moze da se amerima progleda kroz prste ali ne ide kada se pomene mala Milica na primer .. Stoga tebra, vlade Amerike i NATO zemalja su ucestvovale u zlocinu nad Srbima a ja gde cu ziveti io placati porez moj je problem ali te vlade i te organizacije cu uvek nazivati pravim imenom i traziti racun za nevine zrtve u Srbiji, Milicu i sve istale. I ne samo za to vec i za neprijateljstvo prema kompletnom srpskom narodu, ne samo prema Stbiji, vec i prema Srbima u hrvatskoj, Bosni itd ... Tako da ...SAD, NATO, MI6 jesu srpski neprijatelji bez obzira na sve pokusaje relativizacije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Vama, koji pokusavata da nekako zabasurite NATO zlocine u tom pokusaju, kao u ovom tvom, ne smeta mrtva Milica , Мене би било срамота да злоузпотревљавам мртву децу за своју политичку идеологију. Врх ретардираности је да њему кажеш да му не смета мртво дете, човек је свој живот стављао на линију за ту децу.... Док си ти вероватно већ у то време био у италији, тамо плаћао порезе и делом финасирао то гађање, то јест земље које су вршиле агресију Смешно...колико је лицемерно... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nije NATO protiv Srbije oni su bacali uranijumske bombe da bi oplodili srpsku zemlju. Kad nam rode dzinovski krompiri i jabuke i ljudi sa vise ruku i nogu znamo na koju adresu da posaljemo zahvalnicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Ова тема је од почетка смрдела.... DYNABLASTER, nana, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Nije NATO protiv Srbije oni su bacali uranijumske bombe da bi oplodili srpsku zemlju. Kad nam rode dzinovski krompiri i jabuke i ljudi sa vise ruku i nogu znamo na koju adresu da posaljemo zahvalnicu. тако је, узми наседни на причу интернет патриоте који је избегао све регрутације и порезиам финасира италију а овде прича како му не ваља нато.. Нико нигде није рекао да је нато злочинац, ал нато није никакав непријатељ Србије већ 15 година... Исто ко што турска није непријатељ Србије већ 200 година Или немачка већ 70 год... То је глупа логика.... као што рекох, државе нису људи.. немају "осећања" па да имају "непријатељства" и да се не воле. То су ентитети са интересима који некад опстају дуже некад краће.. непријатељ ти је онај ко има супротни интерес. А иза нато убиства, стоје људи - именом и презименом. Од којих нажалост никад нећемо добити правду коју заслужујемо. И цела прича око нато се сад користи само и искључиво за политичку пропаганду.. ништа више. Не можеш правдати и кривити нато... јер је нато само организација....не може да одговара кривично, може само да одговара материјално.... за злочие се увек и редовно криве људи ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 тако је, узми наседни на причу интернет патриоте који је избегао све регрутације и порезиам финасира италију а овде прича како му не ваља нато.. Kako finansiram italiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Kako finansiram italiju? Не ти, већ црвени барон. А ти само наседаш на те приче.... нато нам је непријатељ јер је убијена мала милица. Ајде да назовемо ствари правим именом. Нато је учинио злочин, а одговоран је онај Именом и Презименом ко стоји иза те акције. А нато је само организација у рукама људи. Не може да буде нит неприајтељ нит пријатељ у правом смислу те речи. Какви људи воде нато и какве с тавове ти људи имају према Србији данас, такав је однос Србије и НАтоа... нема ту "пријатељ" непријатељ. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука