Џуманџи Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Imam pitanje. Da li smatrate da muškarac ništa ne treba da se pita iako se i njegov DNK nalazi u nutra, pritom ne mislim na kontracepciju i ostale glupusti, mislim konkretno na abortus? Сматрам. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Imam pitanje. Da li smatrate da muškarac ništa ne treba da se pita iako se i njegov DNK nalazi u nutra, pritom ne mislim na kontracepciju i ostale glupusti, mislim konkretno na abortus? Da. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Imam pitanje. Da li smatrate da muškarac ništa ne treba da se pita iako se i njegov DNK nalazi u nutra, pritom ne mislim na kontracepciju i ostale glupusti, mislim konkretno na abortus? Sta ima da se pita sto nije mislio na vreme kome ostavlja na cuvanje svoj DNK!Jel ga dao-dao,gotovo to mu je sto mu je :P Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Iskreno očekivao sam drugačiji odgovor, barem bi bilo zanimljivije da ste odgovorili ne, ovako ništa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Тужно је што неко може да ти убије нерођено дете без питања. Мада, с друге стране, да мушкарци одлучују било би много више абортуса, што јес' јес'. Лидија Миленковић, Јефимија Крунић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Тужно је што неко може да ти убије нерођено дете без питања. Мада, с друге стране, да мушкарци одлучују било би много више абортуса, што јес' јес'. Prilično sam sigurna da je 70-80 % namernih pobačaja izvršeno baš zato što tatica nije želeo obavezu i nije ga interesovalo rođeno dete. Лапис Лазули, Leonida and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Prilično sam sigurna da je 70-80 % namernih pobačaja izvršeno baš zato što tatica nije želeo obavezu i nije ga interesovalo rođeno dete. Istina.Imam i primer iz najblize sredine.To i ne cudi covek otpao od Boga zasto bi zeleo bilo sta sto mu Bog daje kao blagoslov,on hoce od onog drugog "darove",ugadjanje telu i samome sebi. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Из абортуса тема се претворила 1001 разлог зашто мушкраци не ваљају и 1001 ствар кој фали мушкарцима Да вам кажем.... ја нешто вама... женска популацијо форума.. ја имм најлепше жеље са кексом и ништ ми не фали... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Не познајем ни 10 женских особа које партнери нису наговарали на абортус. Margareta and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Не познајем ни 10 женских особа које партнери нису наговарали на абортус. Ја познајем једну која није ни дала шансу. већ рекла ја сам трудна и рађам а ти како оћеш... моја мајка... Није да је мој ћале уопште хтео да абортира.. али није био спреман на женидбу Оно што оћу рећи, нико не може да те наговори на нешто што и сам нећеш..... осим неком присилом тип пиштољем или претњом смрћу... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Prilično sam sigurna da je 70-80 % namernih pobačaja izvršeno baš zato što tatica nije želeo obavezu i nije ga interesovalo rođeno dete. А татица је често под утицајем сопствене мамице која не жели да њен љубимац ожени било коју. Има ту доста нијанси, није то баш црно-бело, мушко-женско. badenac, Grizzly Adams, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 А татица је често под утицајем сопствене мамице која не жели да њен љубимац ожени било коју. Има ту доста нијанси, није то баш црно-бело, мушко-женско. Коначно да неко врати лопту у женски терен.. вајз мув мај френд... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Оно што оћу рећи, нико не може да те наговори на нешто што и сам нећеш..... осим неком присилом тип пиштољем или претњом смрћу... То је тачно, али не бих се баш усудио да кажем било шта женама које се нађу у тој кожи, напуштене од оца детета, а врло често и од своје породице и остатка свог окружења. Ми смо ипак још увек поприлично примитивна средина и о тим стварима веома необразована... Јефимија Крунић, Млађони, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Оно што оћу рећи, нико не може да те наговори на нешто што и сам нећеш..... Уопште није поента у наговарању, већ истичем да добар део људи не би ни био рођен да се мушкарци питају. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 А татица је често под утицајем сопствене мамице која не жели да њен љубимац ожени било коју. А, ко га па тера да се жени и престане да буде мамин љубимац? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука