Arsenija Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 On 2. 12. 2015. at 17:08, Дани рече За Арсу једну столицу за љуљање. http://enterijer.rs/wp-content/uploads/2010/03/mjk.jpg Sjajno ! Ovo je bas ono sto mi treba ! Hvala ti . :-) LoL . Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Hvala draga Arsenija .poslacu ti moju adresu Arsenija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 On 4. 12. 2015. at 20:49, Sofija_ рече Hvala draga Arsenija .poslacu ti moju adresu Naravno . Doci cu da ti licno urucim poklon... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Arsenija, Данче*, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 @Ayla Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Nevjerovatna si. Čak i kvalitet koji mi najviše odgovara...a ta mi je boja rukavica najdraža (a XS nikad nema na lageru ). Hvala :***Za tebe Данче* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Ne poznajem te, al siguran sam da bi svako hteo bar jednog ovakvog prijatelja, pa ti ja želim jednog Ayla , Smaragdni kamičak and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 On 4. 12. 2015. at 21:46, Ayla рече a ta mi je boja rukavica najdraža Запазила сам да углавно ту боју рукавица користиш. On 4. 12. 2015. at 21:46, Ayla рече Hvala :*** Нема на чему. :*** On 4. 12. 2015. at 21:46, Ayla рече Za tebe Сјајно, зелена ми је међу омиљених боја. Хвала Ayla је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Dipl. psih. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 On 27. 12. 2015. at 22:57, Paradoksologija рече Dipl. psih. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 @@Sasa Vojvoda, za koga je ovaj poklon....? Paradoksologija or me...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 On 27. 12. 2015. at 23:48, JESSY рече @@Sasa Vojvoda, za koga je ovaj poklon....? Paradoksologija or me...? Naravno za tebe, paradoksologija se igrala sa auticima Ti si jedno veliko razigrano dijete, pa rekoh sta drugo da ti poklonim nego barbiku Данче*, Ayla , Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 @@Sasa Vojvoda, Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука