Jump to content

Ширите добре вибрације

Оцени ову тему

Препоручена порука

Slobodan i Maja su se upoznali i zavoleli na našem podforumu za brak i upoznavanje :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

То тако брзо иде??? Свака част!  :aplauz:

Pa bili su aktivni, dopisivali se, posle su prešli na PP pa na uživo i eto rezultata :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Толико радосне вести,да сте ми дан улепшали.Честитам Слоби и Јустину.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

:good2:

Пошто сам овлаш погледао пост видео сам да пише "постаћу тата" и прва слика коју сам видео photo-thumb-4106.jpg?_r=1385218238 Дејан Бићанић... Знате и сами шта сам закључио...

Подели на овим сајтовима

Vidiš da sam bila fina :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

То тако брзо иде??? Свака част!  :aplauz:

Па знали су шта су хтели од живота и ето...ко зна шта хоће и добиће.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Па знали су шта су хтели од живота и ето...ко зна шта хоће и добиће.. :)

То је једна велика истина.

Подели на овим сајтовима

@ SlobodanB

U ovakvim slucajevima ti istice trial paket, i pocinje da vazi ugovorna obaveza u trajanju od 2 god., a obuhvata svakodnevno javljanje na forum u trajanju od najmanje 1 sat i lupanje amina administraciji... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...