JESSY Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Slobodan i Maja su se upoznali i zavoleli na našem podforumu za brak i upoznavanje Лидија Миленковић, Данче*, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Честитам! Заиста радосна вест. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 То тако брзо иде??? Свака част! Pa bili su aktivni, dopisivali se, posle su prešli na PP pa na uživo i eto rezultata Милан Ракић, Драгана Милошевић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Толико радосне вести,да сте ми дан улепшали.Честитам Слоби и Јустину.. Gordana ., JESSY and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 :good2: Пошто сам овлаш погледао пост видео сам да пише "постаћу тата" и прва слика коју сам видео Дејан Бићанић... Знате и сами шта сам закључио... Жедни, Лидија Миленковић, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Pa bili su aktivni, dopisivali se, posle su prešli na PP pa na uživo i eto rezultata Добро де, немој у детаље Crveni Baron, LISA and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Vidiš da sam bila fina Ђуро Станивук and LISA је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 То тако брзо иде??? Свака част! Па знали су шта су хтели од живота и ето...ко зна шта хоће и добиће.. Саша од Москве and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Ja pod utiskom ... cele ove ljubavne price na forumu JESSY, nana, Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Čestitam budućim tatama Cure, došlo vreme da štrikamo čarapice za nove male forumaše Gordana ., JESSY, Саша од Москве and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Па знали су шта су хтели од живота и ето...ко зна шта хоће и добиће.. То је једна велика истина. obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 @ SlobodanB U ovakvim slucajevima ti istice trial paket, i pocinje da vazi ugovorna obaveza u trajanju od 2 god., a obuhvata svakodnevno javljanje na forum u trajanju od najmanje 1 sat i lupanje amina administraciji... Драгана Милошевић, Juanito, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Слава Богу! Бог вас благословио! Срђан Шијакињић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Слава Богу на овако лепим вестима! Да их буде још више, нека се људи проналазе и да се дечица рађају! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 iskrene cestitke i s moje strane http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука