Viktor Ljvovic Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Šta da vam kažem sve ste u pravu,takav sam kad osetim da neko ne pročita kontekst. Možda neki "zavedeni" pročita ipak sve što sam napisao,videće jasnu sliku da se vi samnom slažete tek posle 5 stranica. Pogotovo što zaista Boga molim da meni niko ne veruje pre nego li poveruje u Njega. A mož misliti da ja i Bog vodimo debatu ovde kako bi ja jadno izgledao,zar ne? (Nisam bitan) Mislim da je jako bitna 42.glava, 7. stih knjige o Jovu. Tu Bog preti onima koji su lose bogoslovstvovali. Plasim se da ne padnem pod taj sud. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Mislim da je jako bitna 42.glava, 7. stih knjige o Jovu. Tu Bog preti onima koji su lose bogoslovstvovali. Plasim se da ne padnem pod taj sud. Ma nema potrrebe,da se plašite, fantastično bogoslovstvujete... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Da ali ne kao uslov,već kao prihvatanje ljubavi Boga Živoga. Nema pre Krštenja test koliko si moralan u tom trenutku.(e sad se plašim gde može neko da odveze) Сада си морал изједначио са прихватањем Божје љубави (слажем се, може тако да се каже), али теби то опет није ''услов'' за постизање циља. (?) Хришћански морал је изведен из Православне догматике, а морални живот је начин борбе са грехом на путу спасења, а крајњи циљ је Христос. Шта знам, ја то тако сватам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Mislim da je jako bitna 42.glava, 7. stih knjige o Jovu. Tu Bog preti onima koji su lose bogoslovstvovali. Plasim se da ne padnem pod taj sud. Ево решења за тебе брате. Следећи (8) стих каже: "Зато сада узмите седам телаца и седам овнова, и идите к слузи мојему Јову и принесите жртве паљенице за се, и слуга мој Јов нека се помоли за вас, јер ћу доиста погледати на њ да не учиним с вама по вашој лудости, јер не говористе о мени право као слуга мој Јов." Само замени име Јов са "ПиП" и Бог да ме види. Одо ражањ да подмазујем. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ево решења за тебе брате. Следећи (8) стих каже: "Зато сада узмите седам телаца и седам овнова, и идите к слузи мојему Јову и принесите жртве паљенице за се, и слуга мој Јов нека се помоли за вас, јер ћу доиста погледати на њ да не учиним с вама по вашој лудости, јер не говористе о мени право као слуга мој Јов." Само замени име Јов са "ПиП" и Бог да ме види. Одо ражањ да подмазујем. Jes vala , ali je ipak bilo zamalo. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Jes vala , ali je ipak bilo zamalo. Њећемо сад у ситнице. Ајд' добро, може 3 телета и 3 овна. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Њећемо сад у ситнице. Ајд' добро, може 3 телета и 3 овна. Imam samo 3 ovcice, telad odavno ne drzim . Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Сада си морал изједначио са прихватањем Божје љубави (слажем се, може тако да се каже), али теби то опет није ''услов'' за постизање циља. (?) Ne postoje uslovi,postoji ljubav koja priznaje da je sve od Boga dato, a da moral nije to zlato,jer budući po neko i moralan,odbija Hrista Isusa. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Imam samo 3 ovcice, telad odavno ne drzim . Пааа, шда да се ради. Дај шта даш. Кад боље размислим, Вучић је увео штедњу и рекао да се то на све односи, па можда ни Бог неће имати ништа против. Ипак је Вучко рекао... Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ne postoje uslovi,postoji ljubav koja priznaje da je sve od Boga dato, a da moral nije to zlato,jer budući po neko i moralan,odbija Hrista Isusa. Јесте, али ми сада говоримо о Хришћанском моралу, па се прихватање Бога Христа подразумева. Има и оних који прихватају Христа, а одбијају морални живот, на који нас Он позива. Једно без другог не бива. feeble and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Има и оних који прихватају Христа, а одбијају морални живот Ko i šta odbijaju? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ko i šta odbijaju? Слободно можеш да ставиш знак једнакости између оних који признају Христа, а не поштују морални закон од Њега нам дат, и оних који Га не признају, а држе се неког свог морала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 и оних који Га не признају, а држе се неког свог морала. ? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Volim_Sina_Bozjeg, on 23 Oct 2014 - 22:21, каже: Ne postoje uslovi,postoji ljubav koja priznaje da je sve od Boga dato, a da moral nije to zlato,jer budući po neko i moralan,odbija Hrista Isusa. Јесте, али ми сада говоримо о Хришћанском моралу, па се прихватање Бога Христа подразумева. Има и оних који прихватају Христа, а одбијају морални живот, на који нас Он позива. Једно без другог не бива. У другом одговору си написао да људи који не признају Христа,не држе се никаквог морала Црквеног,већ могу да имају само свој морал. Какав свој морал? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 ? Јер Господ каже: ''Неће сваки који ми говори говори Господе, Господе, ући у царство небеско, него онај који твори вољу Оца мојега који је на небесима'' (Мт. 7.21). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука