Agnostik Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Svakako jedan od najaktivnih ateista medju naucnicima. Po tome isto se razlikuje da ima jednu volju da ubedi ljude u naturalizam koji se moze i viditi kod nekih vernika. I da vidi u tome izgleda i varijantu kako svi mogu da budu srecni. Sad moje pitanje ili njegovi pokusaj prema vama, nauku da koristi za promociju ateizma tacan pristup ili zloupotreba. O bogu O naturalizmu O zivotu nakon smrti http://blogs.discovermagazine.com/cosmicvariance/2011/05/23/physics-and-the-immortality-of-the-soul/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Sad moje pitanje ili njegovi pokusaj prema vama naucku da koristis za promociju ateizma tacan pristup ili zloupotreba. Злоупотреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Dobro da ce to biti glavni odgovor mi je jasno, sada bi hteo objsanjenje zasto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Dobro da ce to biti glavni odgovor mi je jasno, sada bi hteo objsanjenje zasto. Зато што покушава науку да примени да одговори на питања која уопште нису научна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Prema njemu i podosta drugih naucnika takva pitanja nema. Ja sam po tom pitanju neodlucan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Svakako jedan od najaktivnih ateista medju naucnicima. "Најактивнији атеиста међу научницима" је еквивалентно "најстраственијем плесачу танга међу научницима". Потпуно ирелевантна информација. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Prema njemu i podosta drugih naucnika takva pitanja nema. Ja sam po tom pitanju neodlucan. Питај их онда да ти одговоре научно која је најлепша класична композиција свих времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Valjda je bog cinjenica a ne subjetivni stav, sta pitanje najlepse muzike svakako jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Valjda je bog cinjenica a ne subjetivni stav, sta pitanje najlepse muzike svakako jeste. Ne zelim vise da cujem ni jednu jedinu notu, muzika je upravo zestoko degradirana. Da bi postojala lepa i najlepsa muzika, moj dozivljaj proglasavam mernom jedinicom. Upravo sam spasao svet od gluvoce, sigurno bi milioni drugih, isto kao ja, prestalo da slusa muziku kada bi saznalo da je to pitanje subjektivnog stava. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Sad moje pitanje ili njegovi pokusaj prema vama, nauku da koristi za promociju ateizma tacan pristup ili zloupotreba. Kerolov stav je mnogo prost: ono što nije empirijski dokazivo za mene ne postoji i svaka rasprava na tu temu je besmislena. Čovek je pozitivista i to lepo priznaje, bar je tako pričao u debatama koje sam ja gledao... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Super, al koga to interesuje?! Nek zakupi neki TV kanal i nek ne smara ljude na youtube samopromocijom, jos bolje nek napravi kult obozavanja njegove licnosti. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Po nekim krugovima vec ima kult kako sam primetio, dobro prica svakako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 Eto znaci uspeo je u zivotu, blago njemu, prosto mu zavidim. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 @@Agnostik, Vidi mi potpis. I citat i link. Agnostik and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Мај 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 @@Agnostik, Vidi mi potpis. I citat i link. Taj citat je meni poznat. Samo to nije toliko rasirenje misljenje ko sto Cirkovic to u tekstu sugerira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука