Jump to content

Sean Carroll - zloupotreba nauke ili istina

Препоручена порука

Svakako jedan od najaktivnih ateista medju naucnicima. Po tome isto se razlikuje da ima jednu volju da ubedi ljude u naturalizam koji se moze i viditi kod nekih vernika. I da vidi u tome izgleda i varijantu kako svi mogu da budu srecni.

Sad moje pitanje ili njegovi pokusaj prema vama, nauku da koristi za promociju ateizma tacan pristup ili zloupotreba.

O bogu

O naturalizmu

O zivotu nakon smrti 

http://blogs.discovermagazine.com/cosmicvariance/2011/05/23/physics-and-the-immortality-of-the-soul/

Подели на овим сајтовима

Svakako jedan od najaktivnih ateista medju naucnicima.

"Најактивнији атеиста међу научницима" је еквивалентно "најстраственијем плесачу танга међу научницима". Потпуно ирелевантна информација.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Valjda je bog cinjenica a ne subjetivni stav, sta pitanje najlepse muzike svakako jeste.

Ne zelim vise da cujem ni jednu jedinu notu, muzika je upravo zestoko degradirana. Da bi postojala lepa i najlepsa muzika, moj dozivljaj proglasavam mernom jedinicom. Upravo sam spasao svet od gluvoce, sigurno bi milioni drugih, isto kao ja, prestalo da slusa muziku kada bi saznalo da je to pitanje subjektivnog stava.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sad moje pitanje ili njegovi pokusaj prema vama, nauku da koristi za promociju ateizma tacan pristup ili zloupotreba.

Kerolov stav je mnogo prost: ono što nije empirijski dokazivo za mene ne postoji i svaka rasprava na tu temu je besmislena. Čovek je pozitivista i to lepo priznaje, bar je tako pričao u debatama koje sam ja gledao...

Подели на овим сајтовима

Super, al koga to interesuje?!

Nek zakupi neki TV kanal i nek ne smara ljude na youtube samopromocijom, jos bolje nek napravi kult obozavanja njegove licnosti.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Eto znaci uspeo je u zivotu, blago njemu, prosto mu zavidim.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...