DYNABLASTER Написано Мај 30, 2014 Пријави Подели Написано Мај 30, 2014 stvar je u tome sto muskarci imaju intenzivniju percepciju bola od zena i to dosta, bar tako kazu naucnici Gde si Kordun gardo stara! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Pa dobro, šta sad što je vama čudno... Šta je trebalo, da ga puste da pati? Pa, ako je faza, proći će, i nikom ništa, ako nije, postoje i medicinske procedure promene pola... To uopšte nije zezanje: poremećaji polnog identiteta nose sa sobom veliku psihičku patnju. Šta biste radili da je vaše dete u pitanju? Егзорцизам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Егзорцизам. Mali je on još za to. Ko će da ga uvati kad počne da lebdi po kući i da puzi po plafonu? RYLAH and Margareta је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Мај 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Ovo do sad nije toliko opasno ako se na ovome zavrsi, buduci da dete za nekih pet godina ulazi u pubertet, a ovi ako su toliko zadrti krenuce sa hormonskim terapijama da mu sprece razvoj, i valjda da od nje i fizicki naprave decaka. Bio je davno na RTS-u neki engleski dokumentarac o eksperimentu, nekog naucnika sa blizancima koje je uzeo u tzv.naucne svrhe da im se promeni pol odgagjanjem i kontrolisanim vaspitanjem od malena. Otprilike, zavrsilo se da je sve ostalo negde na pola, oba deteta su negde u tinejdzerskom dobu izvrsila samoubistvo a ocajni roditelji su sve to izneli u tom BBC dokumentarcu. Џуманџи and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Мај 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 evo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 "Боље би му било да му се воденични камен објеси о врат и да га баце у море, него да саблазни једнога од ових малих." "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Poslije na savjet iskusnijih kolegica utekla s tog odjeljenja na plućno, danas bi možda izgledala ko ona building lady s prethodnog videa. Teško... Žensko telo jednostavno nema dovoljno testosterona i ostalih hormona svojstvenih muškarcima da bi bez pomoći hemije moglo da bude ekstremno nabildovano. Zato mi nisu jasne cure u teretanama koje dižu tegove od 200 grama, kao, nabildovaće se. Ja se u sebi tad mislim: 'oćeš, sestro, ali juče... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Zato mi nisu jasne cure u teretanama koje dižu tegove od 200 grama, kao, nabildovaće se. Ja se u sebi tad mislim: 'oćeš, sestro, ali juče... Зар није довољно само ојачати и мало затегнути мишиће? Зашто их је неопходно дефинисати као за час анатомије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Егзорцизам. Slažem se, ali da se izvede na tebi Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Зар није довољно само ојачати и мало затегнути мишиће? Зашто их је неопходно дефинисати као за час анатомије? Ma ni to ne može kod svake žene. Zavisi i od genetike, i od vežbanja. Moja drugarica svaki dan radi vežbe već skoro godinu dana, trči, diže tegove u teretani, i mišići ruku i ramena su joj zategnuti i malo je ojačala Meni je dovoljno da idem 1-2 meseca u teretanu po dva puta nedeljno i da imam iste rezultate. Ali ni ja ne mogu da imam mišiće k'o one ribe iz Zajronovog spota ni pod razno, ni posle godinu dana, a radim sa tegovima od 5kg. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Зар није довољно само ојачати и мало затегнути мишиће? Зашто их је неопходно дефинисати као за час анатомије? No, uostalom kako ko voli. Po meni je bedak ići u teretanu i raditi sve vreme sa minimalnim težinama, jer to možeš i na nekom aerobiku, tai-bou, zumbi, a usput dobiješ i kardio-program mnogo zabavniji od trake. Stvar je ulaganja novca, a svako može da radi šta 'oće sa svojim parama. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 Ma ni to ne može kod svake žene. Zavisi i od genetike, i od vežbanja. Moja drugarica svaki dan radi vežbe već skoro godinu dana, trči, diže tegove u teretani, i mišići ruku i ramena su joj zategnuti i malo je ojačala Meni je dovoljno da idem 1-2 meseca u teretanu po dva puta nedeljno i da imam iste rezultate. Ali ni ja ne mogu da imam mišiće k'o one ribe iz Zajronovog spota ni pod razno, ni posle godinu dana, a radim sa tegovima od 5kg. А да ли то значи да твоја другарица има много мање тестостерона у односу на женске хормоне? И да ли то може да има још какве последице осим на затезање мишића. И да ли је такав однос хормона урођен и ”нормалан” или је патолошки? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 31, 2014 Пријави Подели Написано Мај 31, 2014 А да ли то значи да твоја другарица има много мање тестостерона у односу на женске хормоне? И да ли то може да има још какве последице осим на затезање мишића. И да ли је такав однос хормона урођен и ”нормалан” или је патолошки? Pa, ne bih baš o njenom hormonalnom statusu, ali samo sam htela da kažem da mišićavost i generalno izgled mnogo zavise od genetike, ali da je međugrupna razlika između muškaraca i žena mnogo veća nego unutargrupna, bar kod cura. Verovatno nije samo do hormona, ali način na koji žene postižu onakav izgled jeste putem steroida. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Neke prirodne stvari do punoletstva ne bi trebalo dirati.....Ali ako hoće dete suknju ili pantalone to je već stvar "šminke" i to je ok. Nek se nosi sa drugarima ako baš želi da oblači nešto "nestandardno". Ali očekivati da neko objašnjava čitavoj školi što andrej nosi andrejine suknje je po meni potpuni promašaj i maltretirranje. Upravo tako, ovo je kao sto neko rece klasican vid LGBT propagande i eksperimenta nad svojim detetom. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Upravo tako, ovo je kao sto neko rece klasican vid LGBT propagande i eksperimenta nad svojim detetom. Што би рекли, агресивни маркетинг...циљна група - деца основних школа.. Џуманџи, Volim_Sina_Bozjeg and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука