Jump to content

Dirljiva priča roditelja čija je ćerka u petoj godini postala dečak: Zašto me je Bog napravio ovakvu?

Препоручена порука

I ja sam bila tomboy-muškarača kao klinka (a, vala, i sada :D), ali potpuno je drugačije kad  izazivaš standarde toga šta je ženstvenost, a potpuno je drugo kad se osećaš kao stranac u sopstvenom telu. Telo je nešto što ljudi retko kad dovode u pitanju, zato je izuzetno bolno kada nam je telesni identitet poremećen. 

Da, a šta je ovo sad drugo nego isto takav teži oblik poremećaja percepcije sopstvenog identiteta? :0222_shocked:

1324_womens

Подели на овим сајтовима

I ja sam bila tomboy-muškarača kao klinka (a, vala, i sada :D), ali potpuno je drugačije kad izazivaš standarde toga šta je ženstvenost, a potpuno je drugo kad se osećaš kao stranac u sopstvenom telu. Telo je nešto što ljudi retko kad dovode u pitanju, zato je izuzetno bolno kada nam je telesni identitet poremećen.

Ја се осећам као Дејан Бићанић заробљен у телу Хуана. Шта да радим?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Da, a šta je ovo sad drugo nego isto takav teži oblik poremećaja percepcije sopstvenog identiteta?

Ovakav izgled teško može da se postigne bez upotrebe steroida. A motivacija je... često problematična. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ја се осећам као полигамиста заробљен у телу моногамисте... :(

То је барем лако решити... :)

Шалу на страну, проблем је заправо супротан. Ми смо друштвеним конвенцијама и религијским нормама моногамисти заробљени у прилично полигамним телима (важи и кад "гамо" заменимо са "андро"). :)

Подели на овим сајтовима

Ovakav izgled teško može da se postigne bez upotrebe steroida. A motivacija je... često problematična. 

Pa o tu motivaciju najviše i ide, koja bi to prava ženska htjela izgledat ko Badža ili Popaj?

Подели на овим сајтовима

Nije bitno sredstvo s čim je to postigla, to je već svejedno s čim: sa steroidima ili tabletama nekakvim ili rendgenskim zračenjem da si je mutirala gene. Bitan je taj krajnji efekat da izgleda tako kako je htjela izgledat. Moja sestra bila na hirurgiji medicinska sestra i tamo je stalno morala dizat i natezat se s pacijentima omamljenim i pod narkozom, pripremala ih za operacije pa je počela sva ličit na bilderku a ruke, bicepse i tricepse počela imat ko šofer špedicije. Poslije na savjet iskusnijih kolegica utekla s tog odjeljenja na plućno, danas bi možda izgledala ko ona building lady s prethodnog videa.

Подели на овим сајтовима

Neke prirodne stvari do punoletstva ne bi trebalo dirati.....Ali ako hoće dete suknju ili pantalone to je već stvar "šminke" i to je ok. Nek se nosi sa drugarima ako baš želi da oblači nešto "nestandardno".

Ali očekivati da neko objašnjava čitavoj školi što andrej nosi andrejine suknje je po meni potpuni promašaj i maltretirranje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...