Jump to content

Dirljiva priča roditelja čija je ćerka u petoj godini postala dečak: Zašto me je Bog napravio ovakvu?

Препоручена порука

Svakako da stoji ono što je Aleksandar rekao, međutim... Iako ne znam odakle dolazi ova priča, niti se znaju baš detalji, ovako kako je sročena - i to slepac iz aviona može da vidi, ovo je čista propaganda. To se vidi iz mnoštva detalja...čim je progovorio - nije nego. Svakako, tim osobama treba pomoć, a ne kamenje, ali ne budimo ovce, ova priče ne služi da se ukaže na problem koje te osobe imaju, već je svakako deo propagandnog rata, da budem oštriji, koji već decenijama LGBT lobi vodi protiv ogromne većine normalnih ljudi i onoga što je normalno - počevši od ljudske seksualnosti pa direktno udarajući i na samu osnovu ljudskog društva porodicu. Zato, ne budite naivni. Sutra ćemo svi da odgovaramo pred sudom za "govor mržnje" čim se usprotivimo moćnom lobiju koji ovako osvaja ljude sa normalnim stavovima i govori im, pa eto, i to je normalno a ovi crkveni fanatici vam govore da nije. Kamen je ovde bačen, ali ne u onom smeru za koji, koliko vidim, nekolicina misli da je bačen. Pazite da kad vas pogodi u glavu, ne bude kasno.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Овде се ради о транссексуалности или поремећају родног идентитет - особа се осећа да припада супротном полу од оног за коју је показују карактеристике тела (гениталије и др.). Ту се не ради о некаквом "безобразлуку" или обести, већ о реалном проблему

Upravo! Kakvi to roditelji oslovljavaju kcerku sa "tomboy"? Je li zdravo za dete da se pojavljuje u javnosti i, citajuci napisan tekst reklamira one koji su tu pomenuti? 

Htela sam da kazem (za svaki slucaj) da ni u jednom post-u ovde nisam mislia na dete, vec na roditelje. Deca nikada nisu kriva.

Kakvu su samo pricu sastavili...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Nemam šta da kažem uopšte a da Aleksandar M. nije rekao, pa ne bih da ponavljam bezveze. Slažem se i u potpunosti delim stavove sa njim.

Ja se ne slažem.  0703_read

Svi znamo šta je transeksualizam.

Ja to ne podržavam.Ne zato što sam neki fanatik,vreski ili kako god,već zato što mislim da to nije to.

Ne osudjujem nikog.Homoseksualci su odrasle osobe koje se primaju na osobe istog pola,jelte.Na decu sam mnogo osetljiva,deca su nešto sasvim drugo.Potpuna suprotnost. Treba pomoći detetu da odraste,kad bude bilo dovoljno zrelo,pametno ,načitano,sposobno da samo živi,i obavešteno o svemu,kad bude moglo da kritički posmatra svet,može da se izjasni,do tada još nije ni psihički ni fizički zrelo,treba ga voleti onakvo kakvo je i pomagati mu da izraste u čoveka.

1324_womens

Samo uništavaju decu. Ja bih bacila jednu atomsku bombu na sve televizore ovoga sveta,a svu decu bih pokupila i zatvorila u nacionalni park,da se igraju u prirodi,na pesku,da se prljaju po barama,da trče po rupama,da se druže sa decom i da se posle toga vrate kući gde će ih roditelji okupati ,poljubiti i poslati u krevet.Sve dok ne podju u školu.U okviru tog programa bi mogli da pogledaju crtaće,da slušaju muziku za decu,crtaju,pišu,voze rolere ili biciklu,mogli bi da jedu šta god hoće,ne previše,da ne budu gojazna,već zdrava i jaka u svakom smislu.

Ko je njemu rekao da je transesksualac ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Svakako da stoji ono što je Aleksandar rekao, međutim... Iako ne znam odakle dolazi ova priča, niti se znaju baš detalji, ovako kako je sročena - i to slepac iz aviona može da vidi, ovo je čista propaganda. To se vidi iz mnoštva detalja...čim je progovorio - nije nego. 

facenew22222222

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

ali ne budimo ovce, ova priče ne služi da se ukaže na problem koje te osobe imaju, već je svakako deo propagandnog rata, da budem oštriji, koji već decenijama LGBT lobi vodi protiv ogromne većine normalnih ljudi i onoga što je normalno - počevši od ljudske seksualnosti pa direktno udarajući i na samu osnovu ljudskog društva porodicu. Zato, ne budite naivni. Sutra ćemo svi da odgovaramo pred sudom za "govor mržnje" čim se usprotivimo moćnom lobiju koji ovako osvaja ljude sa normalnim stavovima i govori im, pa eto, i to je normalno a ovi crkveni fanatici vam govore da nije. Kamen je ovde bačen, ali ne u onom smeru za koji, koliko vidim, nekolicina misli da je bačen. Pazite da kad vas pogodi u glavu, ne bude kasno.

Не знам да ли је конкретна прича на теми истинита или измишљена. Покушао сам да нешто кажем о проблему транссексуалности. То је објективан проблем, не никако било чија пропаганда. Транссексуалне особе немају везе са некаквим наметањем нових вредности, са рушењем породице и сл. То су људи који имају објективан проблем кризе родног идентитета. А што се тиче њиховог погледа на свет, могу да буду као и сви остали - конзервативни или либерални, да се залажу за "нове вредности" или за традиционалне, породичне. Међутим, све то нема нкакве везе са њиховим проблемом, са транссексуалношћу. Исто као што моја сексуалност нема везе са мојим слободним погледом на свет. 

Подели на овим сајтовима

Pa, ovde se i ne radi o problemu transeksualnosti, već je jasno da se radi o propagandi, i niko ne kaže da im se ne treba pomoći, već da je priča nebulozna i tendeciozna.

Ovo sam pokusavala da kazem. :good2:  Svaka cast nekolicini ljudi koji su porucili da ne treba "kamenovati" transeksualce, samo sto mislim da to niko od forumasa nije ni ucinio.  :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

У школи сам чуо причу, од колегинице која је психолог, да је једна ученица, транссексуална особа, покушала самоубиство због исмевања и неразумевања околине (укључујући чак и професоре).

Подели на овим сајтовима

У школи сам чуо причу, од колегинице која је психолог, да је једна ученица, транссексуална особа, покушала самоубиство због исмевања и неразумевања околине (укључујући чак и професоре).

И ти верујеш психологу? Да ли знаш, човече, шта ти психолози уче у школи и ко су ти људи? Савремена психологија је у служби пропаганде настраности. Тој девојчици је требало дати пар ћушки и престала би да изводи бесне глисте!

Подели на овим сајтовима

И ти верујеш психологу? Да ли знаш, човече, шта ти психолози уче у школи и ко су ти људи? Савремена психологија је у служби пропаганде настраности. Тој девојчици је требало дати пар ћушки и престала би да изводи бесне глисте!

Само ти тролуј. :)

Подели на овим сајтовима

I kod nas u CZ toga ima, meni je poznat slučaj nekakve divčine koja je tako bila šokirana tim kako su joj u pubertetu počeli rast prsa da se zamalo ubila radi toga. Stalno se družila s dječacima, oblačila kao dječaci i imala čak nekakav muški nadimak kao Robi ili tako nešto. Al kad je ustanovila tamo negdje u 14/15 da su joj počela rasti prsa tako je izvodila da su je morali roditelji odvuć psiholozima i psihijatrima na posmatranje i terapiju. Poslije kad je postala punoljetna brže bolje čim prije je to stigla operativno se riješila svega što joj je davalo ženski izgled i nastavila biti muško uz malu pomoć hormona, naravno, tako to baš samo od sebe ne bi išlo. Pa se sada i brije a kad propusti par puta da se obrije onda ima strnjište na licu ko i ostali mladići. A to joj je bila velika želja da ima bradu ko muški ko u Conchite što je ta dotična ima. A na wc ide isključivo na muške, cijeli život od osnovne škole.

0703_read

http://www.19.seetic.com/191122043-1911220431-thickbox/dropshipping-best-price-man-wc-sign-gg143tk-post-purple-bath-other-bath-supplies-bathroom-items.jpg

Подели на овим сајтовима

Mi takvim djevojčicama u Bosni kažemo "muškija" a očevi i matere im umjesto ćeri moja, moraju govorit sine moj jer hodaju na body building, treniraju judo, karate, tajladski box, bacanje noževa, tuku se s dječacima a ispod hlača nose isključivo muške boxkerke.  :D

Ova jedna kaže da izgleda sad ko ulickani pritopljeni metrosexual

pa nije ni tamo ni vamo a htjela bi izgledat ko ovaj Jake Gyllenhaal

https://www.google.cz/search?q=jake+gyllenhaal&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=osaIU_mqNqTlsASim4LADQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1273&bih=570

ili ko Elijah Wood

https://www.google.cz/search?q=Elijah+Wood&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ysaIU6viHJStsATLvoD4Bw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1273&bih=570#q=elijah+wood&tbm=isch

Taj Jake Gyllenhaal, to bi još išlo, ni mene ne bi baš mrzilo izgledat tako kao on:

Jake-Gyllenhaal-Mike-and--010.jpg

ali taj Elijah Wood, to bih izgledao ko utekao sa psihijatrije, ahahahaha.: Just_Cuz_19

2011-09-22-elijah_wood.jpg

Подели на овим сајтовима

I ja sam bila tomboy-muškarača kao klinka (a, vala, i sada :D), ali potpuno je drugačije kad  izazivaš standarde toga šta je ženstvenost, a potpuno je drugo kad se osećaš kao stranac u sopstvenom telu. Telo je nešto što ljudi retko kad dovode u pitanju, zato je izuzetno bolno kada nam je telesni identitet poremećen. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Što se tiče tih sportova tu su onda vrlo zanimljive preferencije i kombinacije u pitanju :D

naprosta većina ženskih to radi ovako:

http://fotky-foto.sk/videa/mlada-zena-dvihanie-zavazia-hd-720-h-264%2829576137%29/

http://fotky-foto.cz/videa/mlada-zena-zvedani-zavazi-s-coac-hd-720-h-264%2830067396%29/

A ovo je već nešto sasvim drugo, profesionalna kategorija:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...