Gordana . Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Горе од поплаве ми је мука од кобајаги "извештаја са лица места грађана" тачније подметнутих текстова страних плаћеника који нас пљују и покушавају да обезвреде оно најбоље у нама. Наши грађани су хероји сви до једног добри људи који су комшијама безрезервно и несебично помагали. Доста више са ширењем лажи о нама по фб и новинама. Зли координатори, јавашлук по прихватним центрима и остала СР"#А која измишљају дежурни фабриканти жалопојки у праведном гневу су појава којој треба стати на пут! Лажне изјаве, блогови са истим увређено-апатичним тоном који згађено упире прстом у неморал наших људи, "истинити" извештаји са лица места...имамо ли ми очи и уши? Сви су текстови као из истог пера, што вероватно и јесте случај. Зна се да су читави тимови били плачени некад да пишу "писма читалаца" Ова пошаст је то исто и још горе. Не дозволимо више да нас пљују под лажним именима и фб профилима, да нам дижу тензију, подривају међусобно поверење и поверење у нас као државу. Мало су се заиграли са поплавом...већина људи је заправо била на лицу места и видела доброту и хуманост нашег народа. Ђуро Станивук, коЖељ њацИ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 U svakom slucaju se treba cuvati krajnosti. Данче*, Ignjatije, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Зли координатори, јавашлук по прихватним центрима и остала СР"#А која измишљају дежурни фабриканти жалопојки у праведном гневу су појава којој треба стати на пут! Za ovo lično znam da je po nekim centrima istina. Ali imam i suprotnih primera, svakako. Voda poplavila, karakteri isplivali... Gordana ., -Владимир-, Ayla and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 A iskreno, u državu nikad nisam imala poverenja, u malu zajednicu uvek. Срђан Шијакињић, Trifke, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 A iskreno, u državu nikad nisam imala poverenja, u malu zajednicu uvek. Ja u coveka najvise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ja u coveka najvise. Tesko coveku koji se osloni na coveka! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 То су шири појмови. А ово је конкретно, мало-мало па појави се неки пљувачки текст, а све под маском бриге, праведности и раскринкавања. Вади се труње из очију а балвани вире и из ушију. ти текстови нису добронамерни и већином се одликују истим стилом писања. Од оног који је пљувао породицу мале Тијане до ових најновијих који пљују волонтере који су похитали да помогну људима. Све ми личи да отровна пљувачка цури из истих неколико пера, којима је то радно место. После сваког прочитаног текста у човеку остане осећај гађења и исти закључак...која смо ми стока...е па нисмо!!! Увек су то тамо неки неименовани, бахати и зли, уопштено...брате ако имају доказе за такве гадости, нека поднесу пријаву полицији а не овако....клеветнички... Crveni Baron and Пг је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Треба додати и пљувачке текстове из друге крајности... Нпр., пашквила која се ових дана шири Фезбуком, о наводном протесту председнице ФХП Наташе Кандић о хуманитарном раду Новака Ђоковића... Ламех је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Треба додати и пљувачке текстове из друге крајности... Нпр., пашквила која се ових дана шири Фезбуком, о наводном протесту председнице ФХП Наташе Кандић о хуманитарном раду Новака Ђоковића... То је неки сатирични сат пре неког времена објавио, па су се упецали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Meni je najjachi tekst Informera "Tajkuni se dogovorili sa demokratskom strankom - udaviti vucica u poplavama"pa dal se vucic josh uvek boji demokratske stranke, neverovatno Пг, Manolis, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Meni je najjachi tekst Informera "Tajkuni se dogovorili sa demokratskom strankom - udaviti vucica u poplavama" pa dal se vucic josh uvek boji demokratske stranke, neverovatno Pa kao da se u narodu stvara iluzija da postoji opozicija... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 То је неки сатирични сат пре неког времена објавио, па су се упецали. Па сад да л` је сатиричан или не, не знам... Код Пере на сајту, када је Наташа Кандић протестовала код листа "Печат" који је то обајвио у јулу прошле године, испало је да је тако... Да је као "Печат" и извесни Павле Ћосић хтео да се нашали са њоме, али се то преко срБских портала попут вируса проширило... Како год, то бејаше тада... Међутим, неко очигледно болестан је ту вест ових дана, тј. након што је Новак донирао новац за угрожене од поплава-знате већ како је било, тај је текст наново извађен из карантина и шири се путем мрежа... На то сам мислио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Треба се ставити у кожу људи који су несебично помагали не ретко и ризиковали животе да би спасили друге . Велико се им бити разочарење када виде БЉУВОТИНЕ ПОЈЕДИНИХ ЉУДИ .То их сигурно неће поколебати , они ће и даље да несебично да помажу јер они не траже награде и признања за то што су учинили , али ће осетити бол у души због злих појединаца који пишу све и свашта. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Против таквих ствари треба се борити истином. nana је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Tesko coveku koji se osloni na coveka! Drvo se na drvo oslanja a covek na coveka Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука