Шиле_95 Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Информационе технологије; Инжењерски менаџмент; Машинско инжењерство; Модно и одевно инжењерство;Инжењерство заштите животне средине ?Помозите браћо и сестре, дајте неки савет...Хвала вам унапред. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ono sto volis. Иван ♪♫, Дијана., Anette and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Imam dodirnih tačaka sa ovom temom mada sam ja svoju odluku o budućoj profesiji donela upisom u srednju školu, pa tako fakultet nije ostao dilema. Neko drugi će ti verovatno dati bolji savet, neko ko zna koliku perspektivu imaju u našoj zemlji profesije koje si naveo. Ja bih ti samo rekla nešto što je meni moja mama rekla pre upisa u srednju školu, nemoj ići za "jatom". U prevodu nemoj ići za društvom i onim što većina njih upiše, ako ti se to ne dopada i ako u tome ne vidiš svoju budućnost, samo da bi bio i dalje sa njima tokom školovanja. Znam dosta takvih grupica ovde kod nas. Bila je jedna grupa od desetak dečaka iz moga razreda u osnovnoj koji su sklopili dogovor da svi zajedno upišu elektro školu, a verujem da makar pola njih sada tamo prolazi kao "bos po trnju", uspeh nikakav... sve iz razloga jer ih to što su upisali zapravo ne zanima. Izaberi ono u čemu znaš da ćeš jednoga dana uživati radeći i gde vidiš svoju perspektivu, kao i perspektivu svoje porodice kada je, Bože zdravlja, budeš imao. Ja ti želim puno sreće i da doneseš odluku kojom ćeš biti zadovoljan. Trifke, Плутон, Шиле_95 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Информационе технологије; Инжењерски менаџмент; Машинско инжењерство; Модно и одевно инжењерство; Инжењерство заштите животне средине ? Помозите браћо и сестре, дајте неки савет... Хвала вам унапред. Sve zavisi od toga kakve zafinitete imas, kakve su ti mogucnostii zelje a i kakve mogucnosti imas da se zaposlis sa tim fakultetom. Znam npr ljude koji su zavrsili ono sto vole i sada vec godinama nemogu da nadju posao. A opetmozda ces ti biti i srecan da zavrsis fakultet a da radis nesto sto nema veze sa njim. Dakle sve zavisi od toga sta ti zelis u zivotu. Da li ce taj fakultet da bude neka vrsta tvog hobija a da zivis od neceg drugog ili ces od tog zanimanja ziveti. Mali broj ljudi znam koji su uspeli i da zavrse ono sto vole i da to rade u zivotu. Polako razmisljaj i ispituj sebe i neka ti Bog bude upomoc. Шиле_95 and Книњанка је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ово што сам навео једино то могу, из финансијских разлога...Е, сад, да ли неко зна каква је перспектива у нашој земљи са овим професијама, која је најперспективнија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Мај 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ja ti želim puno sreće i da doneseš odluku kojom ćeš biti zadovoljan. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 По мени, прво и последње... Шиле_95, -Владимир-, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Masinstvo ili Informatiku. To je jedino isplativo. Ovo ostalo nit je isplativo nit je zanimljivo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ово што сам навео једино то могу, из финансијских разлога... Е, сад, да ли неко зна каква је перспектива у нашој земљи са овим професијама, која је најперспективнија? Из личног и искуства људи око мене, ово прво је свуда перспективно, а последње на листи у Србији није. За остало појма немам. Но, и онако ћеш целог живота морати самостално да учиш, а можда будеш морао да мењаш занимања у ходу. Не треба факултет превише да те брине, који год био. Убедљиво је најбитније да радиш оно што те испуњава. Trifke, Олимп, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Информационе технологије; Ovo je jako siroka oblast gotovo presiroka i ne podrazumeva nista, kao konkretnu deltanu aktivnost, jeru sebi sadrzi i podrazumeva mnostovo raznih podbolasti. Kazi malo detaljnije sta te zanima u vezi informacionih tehnologija. Kako ti sebe vidis u tom svetu? Na kavim konkretnim poslovima ? Sta bi voleo da radis u IT oblasti? Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ovo je jako siroka oblast gotovo presiroka i ne podrazumeva nista, kao konkretnu deltanu aktivnost, jeru sebi sadrzi i podrazumeva mnostovo raznih podbolasti. И то што кажеш. Администратор џиновских кластера вероватно неће да се усрећи у Сербистану. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 А шта је модно и одевно инжењерство? Раде ли се ту симулације на живим моделима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 а последње на листи у Србији није. Имао сам у виду да ће у перспективи требати, ако ни због чег другог, а оно да бар кад заврши, ако се ништа не промени и ако буде морао да "уђе" странку, буде барем образован за то место, насупрот неког евентуалног партијског бизгова... Juanito and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ja bih verovatno nesto od prva tri. Gledaj samo da bude nesto sto te iole zanima,da ne bude posle zevanje u plafon dok se spremaju ispiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Шта да упишем Krompir ili svinjske polutke .. ..preko sindikata .. DYNABLASTER and Натан је реаговао/ла на ово 2 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука