Нифада Написано Октобар 7, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2017 Ових дана прочитах негде ,и баш ме насмеја Долази муж са посла и уобичајено с врата пита супругу шта је спремила за ручак. Ништа-каже му она. Муж разочаран пита-како ништа,па и јуче си исто рекла. Па ето,спремила сам за два дана Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 Nakon mesec dana veze devojka kaže dečku: - Dragi, vreme je da me predstaviš svojoj porodici! - Ne mogu, žena mi je na poslu, a deca u školi! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 Чак Нориса не боле ноге на литургији. SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 Колико Чак Норис може да направи метанија? - Све. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 Свештеник не тражи паре Чак Норису за свећење водице. Чак Норис наплаћује њему. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 11, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2017 Није шала нити виц...више прича која се врти између православних....ја сам је чула, не могу да је изгуглам дословно. Препричавам је, ако је неко има у ориганалу, нека је постави. Дошли теолог, свештеник и једна старија простија жена пред врата раја , и неко их пита следеће. - Прво теолога пита, шта је он и ко је, како би описао Господа и он одговара да је теолог и да предаје на БФ, а Господа описује као сушту лепоту, доброту и љубав. - После пита свештеника ко је и шта је и он одговара ко је и шта је и шта ради а Господа описује слично као и теолог. - На крају пита ову просту и обичну жену ко је и шта је, и она одговара да је чобаница, а на питање како би описала Господа, одговара : " Шта имам да те описујем Господе, када преда мном стојиш, па ко те не би позно Господе " и шири руке према њему . SerbCro, Neša_, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 13, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Октобар 26, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2017 - Gospodine, odlična slika. Kažite mi kako se slika zove? - Mujo u Tuzli. - Ko je ova gola žena na slici? - Fata. - Ko je ovaj goli muškarac preko nje? - Suljo. - Ne kontam, a gdje je Mujo? - U Tuzli. RYLAH and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 26, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2017 Psihijatar pacijentu:-Odlično, veliki napredak, bravo!Pacijent: Kakav bre napredak, pre 6 meseci sam bio Napoleon sad sam niko i ništa. SerbCro, Bokisd and Неки тамо је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 26, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2017 Malo sarkazma. Pada cigo' sa zgrade, ...i, prica u sebi,...Boze, molim te, nemoj,...sve cu da uradim, ...necu da varam zenu, cu da je slusam, necu da pijem, pusim,....necu da se svadjam,....Boozeee spaasi me... I, prodje kamion pun slame, pade cigo u slamu, ....ustade, ...onako, skine i obrise seno i znoj sa sebe, i kaze,... onako za sebe, ...u bradu....ufff, sto znam da lupam , kada se nadjem u problemu, .... Лапис Лазули and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Dragа, čuješ li buku u ormaru? To moje haljine izlaze iz mode. obi-wan, Lady Godiva, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 Лапис Лазули, SerbCro, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука