JESSY Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Pričala dva duha i jedan upita drugog:- Veruješ li ti u ljude? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Šta kaže plavuša kada ode u prodavnicu računara? ●Molim vas, narežite mi 200 grama CD-a! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Poslao Piroćanac sina na pijacu da kupi prase za slavu. Dođe momak na pijacu i vidi dve gomile prasića: jedna po ceni od 30 din/kg, a druga 100 din/kg. Pita seljaka zašto je tolika razlika u ceni kada su prasići naoko isti. Seljak mu odgovori da prasići od 30 dinara imaju sidu. Zovne momak oca i objasni mu razliku, a tata mu odgovori da kupi prase za 30 dinara. Na to će momak: ●Ali, tatko, pa ono ima sidu! Otac odgovori: ●Ma, kupuj, bre. Nećemo da spavamo s njim, već da gi jedemo! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Hteo Piroćanac da leti avionom s celom porodicom. Dođu oni do aviona i Piroćanac počne da se raspituje i cenka za kartu. Kad je pilot "provalio" da je ovaj Piroćanac, obeća mu: ●Voziću vas za džabe, al' da ne progovorite ni reč. Piroćanac pristane i oni krenu. Kad se let završio, priđe pilot i čestita im. Pita on Piroćanca: ●Je li, majke ti, kad ti je bilo najteže da ne pričaš? A Piroćanac odgovori: ●Uf, ništa me ne pitaj! Najteže mi je bilo kad mi je dete ispalo kroz prozor, zamalo da se proderem. Човек Жоја, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Kako da nateraš deset Piroćanaca da uđu u "fiću"? Baciš dinar u "fiću" a oni svi uđu da ga traže. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Pričaju Crnogorac i Nemac: Nemac: Kako ti se sviđa posao koji sam ti našao?Crnogorac: Dao sam otkaz!Nemac: Štaaaaaa?Crnogorac: Šta je, šta se cudiš, diskriminišu me!!!Nemac: Ti si budala,kako mogu da te diskiriminišu, radiš kao čuvar na groblju???!!Crnogorac: Pa svi leže, samo ja radim. Sanja Т., Sneza Dj., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Poradjala se Ciganka, pa Ciga pozvao doktora u njihovu baraku..A barakak'o baraka, nema ni struje ni vode. Doktor zamoli Cigu da mu drzibaterijsku lampu dok mu poradja zenu, kako bi video sta radi.I tako, Ciga drzi lampu, a doktor obavlja posao.Posle nekog vremena rodi se jedno dete, pa drugo, pa trece...U tom trenutku, Ciga uplaseno povika:- Doktore, a da ugasim ja tu lampu, vidis da se skupljaju na svjetlo k'o komarci! Kaludjerovic Sreten, Crveni Baron, Ненад С. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 15, 2015 Пријави Подели Написано Април 15, 2015 Zaustavlja saobracajac auto u Pirotu, kad vozac, suvozac i deca uredno vezani: - Pa vi ce se podavite za 10 evra! RYLAH, Натан, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Април 16, 2015 Пријави Подели Написано Април 16, 2015 Da su Adam i Eva bili Kineza svet bi bio danas drugačiji. Jabuka bi ostala nedirnuta. Pojeli bi zmiju. Crveni Baron, Ђорђе Р and Sneza Dj. је реаговао/ла на ово 3 On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 16, 2015 Пријави Подели Написано Април 16, 2015 On 16. 4. 2015. at 18:06, VaSa110 рече Da su Adam i Eva bili Kineza svet bi bio danas drugačiji. Jabuka bi ostala nedirnuta. Pojeli bi zmiju. Па једу Кинези и јабуке. ;-) Бу тхе ввау, није то била никаква јабука, него ''плод са Дрвета познања добра и зла''. А-ха! Ццц... шта ти је западњачка школа, ни виц не умеју да саставе како треба. хд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 16, 2015 Пријави Подели Написано Април 16, 2015 On 16. 4. 2015. at 18:44, todor рече Па једу Кинези и јабуке. ;-) Бу тхе ввау, није то била никаква јабука, него ''плод са Дрвета познања добра и зла''. А-ха! Ццц... шта ти је западњачка школа, ни виц не умеју да саставе како треба. хд To ti je, bolan, vic Човек Жоја, RYLAH, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 16, 2015 Пријави Подели Написано Април 16, 2015 On 16. 4. 2015. at 18:47, feeble рече To ti je, bolan, vic Да, али неозбиљан виц. Нема шале са вицевима. х-))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 16, 2015 Пријави Подели Написано Април 16, 2015 Ха, ха... овај Дуњин виц са пироћанским пандуром ме подсетио на причу мог другара када је хтео да подмити саобраћајца у Црној Гори; даје му 20 евра, а овај му враћа кусур 10. Сав срећан што овај хоће да га пусти, јер је имао ваљда претицање преко дупле пуне и још по нешто, каже му онако збуњен: Нека, не треба кусур; али не, полицајац инсистира да врати, каже: Десет евра то кошта. То им је ваљда ''цена'' по ауту у току сезоне, и нема одступања. Поштено. :-Д Човек Жоја, Crveni Baron, Dijasporka and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Zbog krađe u prodavnici žena se nađe pred sudijom: - Šta si ukrala? - Konzervu breskvi. - Koliko je breskvi bilo u njoj? - Pa šest. - Onda šest dana pritvora! Iz pozadine se dere muž: - Gospodine sudija, ukrala je i konzervu graška! Crveni Baron, Снежана, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Coveku koji je na probnom radu u salonu namestaja se obraca kupac: - Kupio bih pola ovog stola. - Ne mozemo da Vam prodamo polovinu stola, mozete samo ceo sto da kupite. - Ali meni treba polovina. Prodavac ode do sefa, kaze: - Sefe, dosao neki kreten, trazi da kupi polovinu stola! Nisam cuo za takav idiotluk! U tom trenutku skonta da kupac stoji iza njega i slusa razgovor, pa se prene: - Ali, sefe, srecom, dosao je ovaj fini gospodin (baca pogled na kupca) koji je izrazio zelju da kupi drugu polovinu. Izvuce se tu, kasnije mu sef kaze: - Svaka cast kako si se dobro snasao! Sve pohvale, bas brzo razmisljas. Je li, odakle si? - Iz Zrenjanina. Zrenjanin je ponat po fudbalskim klubovima i prostitutkama. - Moja zena je iz Zrenjanina. - Jel? A za koji klub igra? nana, Juanito, Crveni Baron and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука