Justin Waters Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Није то суштина. Суштина је да се спречи гушење мањих компанија нетржишним методама, силеџијство. Не знам да ли се Гугл тако понаша, нисам испратио, али сви који су били подељени, управо су због тога подељени, јер су се понашали као најгоре силеџије, не због тога што су били велики. Последица по тржиште су сви свесни, зато то и јесте крајња мера, кад ни неколико опомена и казни није довољно силеџији да се опамети. Dobro bi bilo cuti kako to google gusi male kompanije. Meni se cini da se ovdje pretjeruje i da Evropski politicari vide da ne ubiru dovoljno poreza od googla, iako google na poptuno legalan nacin posluje. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Google na primer ima jednu vrlo losu karakteristiku, a to je da ksada pretrazujes net nikada ne dobijes "nezavisni" rezultat pretrage vec se uzimeju u obzir tvoje preference, predkodne pretrage i slicno. Tako da mi preko Googla dobijamo fals rezultate. Sto je jako lose-. Moje iskustvo mi govori da kada sam god pokusvao da trazim neke podatke, ili slike koje se rjedje nalaze ni pribliznu kolicinu podataka nisam mogao naci na yahoo i bing, oni su kranje ocajni ako ih poredish sa google search engine. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Dobro bi bilo cuti kako to google gusi male kompanije. Meni se cini da se ovdje pretjeruje i da Evropski politicari vide da ne ubiru dovoljno poreza od googla, iako google na poptuno legalan nacin posluje. Не знам, кажем ти да ово око Гугла нисам пратио, а врло је могуће и да овај политичар само хоће да прикупља поене код бирача који имају овакав или онакав профил, само сам причао уопштено када се такве ствари потежу, тј. када су се раније потезале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Не знам, кажем ти да ово око Гугла нисам пратио, а врло је могуће и да овај политичар само хоће да прикупља поене код бирача који имају овакав или онакав профил, само сам причао уопштено када се такве ствари потежу, тј. када су се раније потезале. Невезано од тога да ли је то добро или лоше, ко уопште има овлашћење да подели Гугл? Не верујем да немачка влада може да дели америчку компанију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Невезано од тога да ли је то добро или лоше, ко уопште има овлашћење да подели Гугл? Не верујем да немачка влада може да дели америчку компанију. Као што се посао глобализовао, глобализовало се и извршење судских одлука, па је сада у теорији вероватно и могуће да ако једна држава донесе овакву одлуку, то се изврши на територији друге државе ако имају такав споразум. У конкретном случају близу научне фантастике и помислити да би Американци тако нешто урадили, вероватно се овако нешто без њих не би могло ни донети ни спровести, али у теорији би било могуће ако постоји споразум о томе. Као што је амерички суд судио Самсунгу или нека арбитража из ЕУ пре неко време Мајкрософту и одлуке су се извршавале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Као што се посао глобализовао, глобализовало се и извршење судских одлука Аха, значи то је то. Глобалисти хоће да поделе гугл. Тема може да се закључа. Gordana ., Млађони, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Аха, значи то је то. Глобалисти хоће да поделе гугл. Тема може да се закључа. Није ни немогуће, ма колико било речено у шали, пошто Гугл предводи фронт против овог акта који укида неутралност Интернета, јер би у том случају Гугл изгубио велике паре. Могуће да они који би да ставе шапу на Нет овако пуштају пробне балоне против Гугла. Кад би Гугл испао из трке против тога, посао би се очас посла одрадио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Па ај` да поделимо Немачку онда... Плутон, Млађони, Justin Waters and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Па ај` да поделимо Немачку онда... He hee, hee... odlicno uoceno... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Inace, ovo sto Zeljko kaze je potpuno tacno, uverio sam se u to mnogo puta. Google na primer ima jednu vrlo losu karakteristiku, a to je da ksada pretrazujes net nikada ne dobijes "nezavisni" rezultat pretrage vec se uzimeju u obzir tvoje preference, predkodne pretrage i slicno. Tako da mi preko Googla dobijamo fals rezultate. Sto je jako lose-. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Ако ти се не свиђа (иначе бесплатна) услуга, онда имаш друге претраживаче - Bing, Yahoo, Ask, AOL, DuckDuckGo... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Звоне, на коју фору се копају сирови подаци са милиона сервера, да би се онда пропустили кроз алгоритме за претраживање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Mene nerviraju reklame koje stalno iskaču na googlu i YT. Ma treba ceo internet da se podeli po nacionalnim osnovama. Nemcima na istočni i zapadni, a nama srBski bez reklama. Carine, vize i roming se podrazumevaju za vas gastarbajtere, što vršite liberno-demokratski uticaj na nas bez ikakvih dodatnih troškova. Ima da se plati Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Ne vidim po kom osnovu. Google nije monopolista, vec dominantni igrac. Zasto ne podeli VAG ( volkswagen-audi-group) gde drzava nemacka ima 25-30 % vlasnistva nad kompanijom a ona je trenutno dominatni igrac u Auto industriji sa najvise prodatih automobila vec par godina) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Звоне, на коју фору се копају сирови подаци са милиона сервера, да би се онда пропустили кроз алгоритме за претраживање? Да одговорим себи, што не значи да ти не можеш, ако нешто више знаш. http://en.wikipedia.org/wiki/Web_crawler Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука