kordun Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Veci monopol ima microsoft, sa obzirom da ima samo distribucije linuxa i apple os. zove se trenutno OS X za desktop a za mobilne platforme iOS... inace on je baziran ko i Linux na Unix operativnom sistemu koji nije besplatan, potpuno isto jezgro imaju, cisto da naucis nesto korisno od mene, drugi put kad se svadjas da izgledas tvrdji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 zove se trenutno OS X za desktop a za mobilne platforme iOS... inace on je baziran ko i Linux na Unix operativnom sistemu koji nije besplatan, potpuno isto jezgro imaju, cisto da naucis nesto korisno od mene, drugi put kad se svadjas da izgledas tvrdji А ти би пре неко што кренеш да се дуваш и читаш буквице Младену, могао прво да два пута прочиташ шта си написао. Оригинални Unix није (био) бесплатан. Кад се данас каже "Unix", мисли се на спецификацију. Има више система који задовољавају ту спецификацију и за које је плаћено да добију сертификат. За неке није плаћен сертификат, те формално нису Unix, али де факто јесу. Неки су бесплатни. И језгра се разликују од једног до другог. Нисам сигуран колико се сама Unix спецификација уопште бави језгром. Није ми јасно како се не распаднеш од толике ароганције, безобразлука и неотесаности. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 GNU is not Unix! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Овај њемачки министар Зигмар Габриел је социјалиста, тако да не чуди овакво његово размишљање. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ја бих да тај министар подели Немачку. И онако је уједињена мимо уговора. Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ја бих да тај министар подели Немачку. И онако је уједињена мимо уговора. Ne mora nemacku, neka nam podeli njegovu kucu.. meni dosta... туриста and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука