Jump to content

Немачки министар би да подели Google

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

Veci monopol ima microsoft, sa obzirom da ima samo distribucije linuxa i apple os.

zove se trenutno  OS X  za desktop a za mobilne platforme iOS... inace on je baziran ko i Linux na Unix operativnom sistemu koji nije besplatan, potpuno isto jezgro imaju, cisto da naucis nesto korisno od mene, drugi put kad se svadjas da izgledas tvrdji

Подели на овим сајтовима

zove se trenutno  OS X  za desktop a za mobilne platforme iOS... inace on je baziran ko i Linux na Unix operativnom sistemu koji nije besplatan, potpuno isto jezgro imaju, cisto da naucis nesto korisno od mene, drugi put kad se svadjas da izgledas tvrdji

А ти би пре неко што кренеш да се дуваш и читаш буквице Младену, могао прво да два пута прочиташ шта си написао. Оригинални Unix није (био) бесплатан. Кад се данас каже "Unix", мисли се на спецификацију. Има више система који задовољавају ту спецификацију и за које је плаћено да добију сертификат. За неке није плаћен сертификат, те формално нису Unix, али де факто јесу. Неки су бесплатни. И језгра се разликују од једног до другог. Нисам сигуран колико се сама Unix спецификација уопште бави језгром.

Није ми јасно како се не распаднеш од толике ароганције, безобразлука и неотесаности.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ја бих да тај министар подели Немачку. И онако је уједињена мимо уговора.

Ne mora nemacku, neka nam podeli njegovu kucu.. meni dosta...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...