Жедни Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Не знам зашто отврам ову тему, ето дошло ми . Питајте а ја ћу кроз призму своје ћуди покушати да одговорим на постављено питање. Па изволте Саша од Москве, Олимп, Aquilius Cratus and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kada ti neko postavi pitanje mogao bih da dajes svakom lajk za pitanje ako se slazes samnom kao sto to radim ja. Жедни, Aquilius Cratus and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kada ti neko postavi pitanje mogao bih da dajes svakom lajk za pitanje ako se slazem samnom kao sto to radim ja. Драги колега слажем се да је то добра ствар за прикупљање амина, и свако питње са којим се будем слагао тј да ми се то питање свиђа добиће од мене амин! Kolega2357 and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Sta te je pozitivno navelo da registrujes na ovaj forum? Жедни, Aquilius Cratus and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Sta te je pozitivno navelo da registrujes na ovaj forum? Пријатна атмосвера, неки коментари људи у којима сам се пронашао и који су ми на неки начин помогли на путу свог трагања. Овде спојени Христовом љубављу помажемо једни другима а да нисмо ни свесни. Време тако протиче и ево навршиће се у августу цела година од како сам на форуму! Не планирам да одем! Aquilius Cratus, Kolega2357, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 ....kada si shvatio istinu....? kada si poceo da zivis u Gospodu...? Kolega2357, Жедни and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Sta najvise volis da slusas od muzike? Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Лепо је што си отворио овакву тему . Да ји се бавиш спортом? Жедни је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kakva pitanja da ti postavljamo? Iz koje/ih oblasti? Kolega2357 and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 ....kada si shvatio istinu....? kada si poceo da zivis u Gospodu...? Од својих малих ногу сам био Праволсавац. До душе било је то некако површно, док нисам запитао себе шта је ово или зашто ово или оно радим. Ствари које сам површно радио, учећи и тражећи биле су ми откривене и још сам више био срећан и знао сам да сам на правом путу. Почевши од мог вероучитеља и људи које и данас срећем и које ми откривају православље, Христа, дубљи смисао постојања захвалан сам Богу јер осећеам да ме он води на том путу учења. Када су ме још као малог питали шта желим да будем одговор је увек био "Поп"!!! JESSY, Жика, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Sta najvise volis da slusas od muzike? Немам неки посебан правац у музици који ми је омиљен, зависи од расположења, друштва. У задње време сам испуњен када слушам духовну музику која ме јако смирује. Kolega2357 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Лепо је што си отворио овакву тему . Да ји се бавиш спортом? Хвала Ненаде. Не. Ја сам ти од оне деце које су увек последња бирана у тим. Чак нисам неки љубитељ спорта, више сам окренут ка култури, шта више кулутра ми помаже да откријем себе, доживим и проживим неке емоције које никакда самостално не бих доживео. Бавим се глумом тј аматерски сам глумац, спортови су ми слаба страна! Ненад Р., Олимп and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Kakva pitanja da ti postavljamo? Iz koje/ih oblasti? Шта год ти падне на памет, без устручавања, све теме су отворене, а онда ћу ја на основу свог неког размишљања дати одговор, а онда желим да ме исправите ако је одговор погрешан у смислу ако сам на лошем путу. Све је отворено. Изволте Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Немам неки посебан правац у музици који ми је омиљен, зависи од расположења, друштва. У задње време сам испуњен када слушам духовну музику која ме јако смирује. Molim te odgovori na ovo pitanje koje ti je postavio Aquilius Cratus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Немам неки посебан правац у музици који ми је омиљен, зависи од расположења, друштва. У задње време сам испуњен када слушам духовну музику која ме јако смирује. Molim te odgovori na ovo pitanje koje ti je postavio Aquilius Cratus Одговорио сам, одмах изнад. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука