drvce Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Juanito, Млађони, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Dok sam se kao klinac zamlaćivao okultizmom učio sam da je astralna projekcija ulaz u četvrtu dimenziju. "Šteta" pa sam odustao od toga na samo nekoliko koraka od cilja (imao sam već neke kratke ispade u taj "svet") i krenuo "nazad" ka 3D svetu hrišćanskog života.Ajde, brate Juane, daj mi matematičko objašnjenje dimenzije ka kojom sam težio. Čisto da znam da nije sve bilo samo demonski trip. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 U trenutku otvaranja kutije, imamo sledeću situaciju: Juanito, Млађони, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Pročitao si šta sam želeo reći :good2: facenew22222222 Млађони and drvce је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ни Око Вучићево неће бити у стању да вас види!!!! Буахахахахахахах! Буахахахахахахахахахахаха! Буааууауауаахахахахахахахахахаххахаааа!!!!” RYLAH, GeniusAtWork, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Dok sam se kao klinac zamlaćivao okultizmom učio sam da je astralna projekcija ulaz u četvrtu dimenziju. "Šteta" pa sam odustao od toga na samo nekoliko koraka od cilja( imao sam već neke kratke ispade u taj "svet") i krenuo "nazad" ka 3D svetu hrišćanskog života. Ajde, brate Juane, daj mi matematičko objašnjenje dimenzije ka kojom sam težio. Čisto da znam da nije sve bilo samo demonski trip. http://miegakure.com/ obi-wan and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Оћемо наставак! Де сад да станеш кад је најбоље? drvce and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Оћемо наставак! Де сад да станеш кад је најбоље? То вас ја тако навлачим и онда ћу да ставим линк ”Join To See More. 9.95$/single post, 29.95$/month, 199.95$/year”. LISA, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 То вас ја тако навлачим и онда ћу да ставим линк ”Join To See More. 9.95$/single post, 29.95$/month, 199.95$/year”. Ма пусти те ствари, дај сад неку немачку конобарицу, са адутима да се не постиди од њих, три кригле пива за мученике и онда кад крене фанк музика мош и да станеш и да наплаћујеш, пре тога јок. Ко ће да плати само да би учио ту твоју магију? Треба да се удружимо. Твоје знање око тих окултних ствари и мој смисао за бизнис, чудо има да направимо! Милан Ракић, Juanito and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ма пусти те ствари, дај сад неку немачку конобарицу, са адутима да се не постиди од њих, три кригле пива за мученике и онда кад крене фанк музика мош и да станеш и да наплаћујеш, пре тога јок. Ко ће да плати само да би учио ту твоју магију? Треба да се удружимо. Твоје знање око тих окултних ствари и мој смисао за бизнис, чудо има да направимо! Justin Waters, LISA, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Ош ти да настављаш ово ил ја да кренем сад да пишем? Пази, није баш да се разумем у те математике, ал колко то може да буде тешко? Прочитам пар ствари са Википедије и кренем. Juanito and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Што су микроскоп и телескоп за наше очи, то је математика за наш ум. Ово крадем. Ђуро Станивук, Млађони, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Актуелна мисао из популарне науке. Доводе те да математику упоредиш са шестим чулом. https://www.pouke.org/forum/topic/14703-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BA/page-48#entry576676 Баш ме занима шта је Ивица чуо од проф. Илије Марића. Можда буде интересантно. https://www.pouke.org/forum/topic/14703-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BA/page-48#entry577452 За мене математика постаје претешка. Мада је сама по себи тешка када треба да се израчунава нешто у квантној механици. Апроксимативни прорачуни и пертурбативни приступ је најбоље што се може учинити. Ја нисам ни близу да разумем то - поред свих добрих људи који се труде да појасне. Мене само води нека мисао у спекулативном смислу. Као неки вид аматерског теоретисања. Имам неке слике као логичке идеје и само бих волео да то из своје главе пренесем неком паметнијем човеку који ће све то испитати на математичком нивоу. Убеђен сам да је тзв. тамна енергија заправо производ распаднутих фотона. И некако верујем да се тахнички може решити рециклирање тамне енергије у употребљиву енергију. Чиста метаматика само ако је могуће. Што се тиче метафизике, ту долазим до неке границе где се након тога може говорити само о теологији. Зато не треба мешати физику и метафизику. Међутим, математика ми је постала чудновата што се тиче саме њене суштине. Чини ми се нешто што тешко могу да објасним. Срећом, популарна наука се дотакла тог питања. Укратко: ,,Da li je matematika „stvarna“ ili je tvorevina uma?''. ,,Da li je matematika otkrivena ili izmišljena. Jesu li matematički koncepti „istine koje postoje tamo negde“ i čekaju da neustrašivi istraživač naleti na njih? Ili su – budući da taj istraživač najverovatnije sedi za stolom, s olovkom u ruci, i žvrlja zagonetne simbole po papiru – nastali matematički koncepti i istine izmišljeni u potrazi uma za redom i šablonima?'' Мој тренутни закључак је помало контроверзан. Наиме, мислим да су математика и њени закони нешто што је могло да постоји од вечности. У смислу да су све могућности постојале пре настанка творевине. И тако. Не бих даље да компликујем. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 Мене само води нека мисао у спекулативном смислу. Као неки вид аматерског теоретисања. Имам неке слике као логичке идеје и само бих волео да то из своје главе пренесем неком паметнијем човеку који ће све то испитати на математичком нивоу. Убеђен сам да је тзв. тамна енергија заправо производ распаднутих фотона. И некако верујем да се тахнички може решити рециклирање тамне енергије у употребљиву енергију. Чиста метаматика само ако је могуће. Zasto svoj ubedjenost ne uoblicis kao pesmu ili sliku ili ples ili nesto deseto sto ti lezi, nego hoces da maltretiras "pametnije ljude"? Inspirisi matematicare umesto da im deklamujes svoja unutarnja zbivanja. Ruku na srce, i ja bih imao sta da objasnim na primer Enju Morikoneu jer nisam vest sa muzikom... Posle bih pricao svuda, ova muzika sto kida, to sam mu ja objasnio! RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 drvce, Juanito, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука