Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 ) Al' nije sramota da se gleda Koncita Kobaja... I to je sramota. Ko gleda evroviziju il grand po meni ili nema sta da radi u zivotu ili mu nesto drugo fali.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 I to je sramota. Ko gleda evroviziju il grand po meni ili nema sta da radi u zivotu ili mu nesto drugo fali.. Znaci Rusi i Putin u pravu sto su to zabranilu? Znao sam da ces pre ili kasnije vratiti se na pravi put... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 a za sta da se zalepim kad mi kace ducija ovde koji je anarho-komunjara po ideologiji... Sramota je da pravoslavni hriscanin uopste pogleda ducija a kamoli da koristi njegove argumente.. Ali nije bitno ko prica.. i sta prica, i kakvi su argumenti, sve dok prica protiv zapada - Srbinu je dobar. Залијепиш се за неку женску RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Znači to je Duci Simonović? Lika sam slušao samo jednom pre više od 10-ak godina, na nekoj TV. Nisam znao kako se zove do sada. Čovek je po manirima i ponašanju zli brat blizanac Šešelja i Tijanića. Tad jednom kad sam ga video, nisam uspeo da provalim da l' je stvarno lud il' samo užasno bezobrazan. Izgleda da je pomalo od oba... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Пре неки дан у Кини човек ножем убио неколико људи, а то је само један од неколико таквих инцидената у Кини у задњих месец ил два. На све стране света се дешавају стравични злочини ако пратиш медије, пуцају људи ко лајсне. Код нас има ужасних ствари, типа убио жену па себе и слично, ал није то ни приближно најгоре што се из тог миљеа догађа у свету, нема потребе да додајемо још црнила, сасвим га је довољно за оволицку земљу. mislio sam u okruženju, ne baš toliko daleko, mada obzirom kolika je kina ili amerika ili rusija to je i za očekivati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Znaci Rusi i Putin u pravu sto su to zabranilu? Znao sam da ces pre ili kasnije vratiti se na pravi put... Jok, ima pravo svako da gubi vreme na gluposti kakve oce. Залијепиш се за неку женску Ko ti kaze da nisam? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 mislio sam u okruženju, ne baš toliko daleko, mada obzirom kolika je kina ili amerika ili rusija to je i za očekivati http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD/1548230/%D0%9D%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4+%D0%BD%D0%B0+%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%83+%D1%83+%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98,+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%98%D0%B0%D1%86.html Само један пример једне болесне ситуације из окружења од пре месец дана. Ситуације које код нас, Богу хвала, још увек нема. Ако ћеш већ са окружењем да мериш, Србија је шампион по уређености и по јачини институција, чак и по најмањој задужености у целом региону, и, што је најбитније, ствари се још и поправљају. Споро и траљаво, али иде на боље полако, док је код њих ситуација обрнута. Ово не причам јер неком желим лоше, него да бих се надовезао на основну тему. Јесте овде лоше, и то баш лоше, ал кад се погледају земље у окружењу, сем Мађарске и донекле Хрватске, Србија је уређена земља са перспективом, ма колико то невероватно изгледало. Далеко и од тога да улепшавам, ал немојмо ићи у црнило тотално, ајд да реално сагледамо ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ако ћеш већ са окружењем да мериш, Србија је шампион по уређености и по јачини институција, чак и по најмањој задужености у целом региону, и, што је најбитније, ствари се још и поправљају. Споро и траљаво, али иде на боље полако, док је код њих ситуација обрнута. Ово не причам јер неком желим лоше, него да бих се надовезао на основну тему. Јесте овде лоше, и то баш лоше, ал кад се погледају земље у окружењу, сем Мађарске и донекле Хрватске, Србија је уређена земља са перспективом, ма колико то невероватно изгледало. Све је то у реду, али треба објаснити то овима који причају да је Србија рај на земљи а Норвешка болесно друштво и држава.... Нас остале није тешко убедити да је у Србији боље него у Албанији.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 a za sta da se zalepim kad mi kace ducija ovde koji je anarho-komunjara po ideologiji... Sramota je da pravoslavni hriscanin uopste pogleda ducija a kamoli da koristi njegove argumente.. Ali nije bitno ko prica.. i sta prica, i kakvi su argumenti, sve dok prica protiv zapada - Srbinu je dobar. Чињенице су чињенице, ко год да их износи. Хоћеш мишљење Православног Хришћанина? Изволи: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 и по јачини институција Јеееессс!!! RYLAH, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Види RYLAH, одајеш утисак као неко ко би мог'о да реши ову мистерију замотану у енигму. Мис'им, имаш и тај прописан ХТЗ, и све то... а и доста дуго ме то копка, да не кажем још кад сам био деца. Него дед' да ти опричам, баш ме Милосављевић ту данас поцети: Merima ne postoji, ali postoje druge, i da stoje cirilicom..Naprimer: http://www.apoteka-k...vicIMG_8882.JPGI ne bih se vise zamarao sa tvojim anti-Srpska cirilica teorijama zavere. Имао сам једну недоумицу, што би се 'но казло још из детињства, а делујеш ми упућено и видим да си из тог краја...Што је ова "Merima dečiji sapun" амбалажа тако контрадикторна? Овом полно недефинисном детету у каци глава делује нашампонирано, а при том има и неки врло необичан израз лица. Dobrodosao si u Krusevac city very pretty da se nagledas cirilice kol'ko oces. :P Можда је то неки ваш "city very pretty" локални обичај? Откуд знам сад, нагађам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Зубе, одговор се крије у ситним словима, која су са друге стране сапуна. Дакле, окупирали су ти пажњу сликом да се не досетиш. зеленизуб and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ех, па ди сад да нађем та "ситна слова с друге стране" по овој салауци? Дакле, окупирали су ти пажњу сликом да се не досетиш. Има и тога, не мо'ш касти.Него, шта је ту твоја идеја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Можда је то неки ваш "city very pretty" локални обичај? Откуд знам сад, нагађам. Биће да је у питању што си ти вероватно у војводини, а тамо више свраћају европљани и живе мађари и људи којима је матерњи на латиници, те се латиница више форсира... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Чек', сад сам ту нешта нанебудилењ прегугл'о... Jel ste znali da se vishe deciji sapun merima krusevac ne pravi u krusevcu nego se uvozi iz poljske...e to se desi kad se ne zastiti brand, hankel je proizovdnju nadseg branda prebacio u poljsku sve sa srpskim deciji sapun :uf: :uf:sramoda, i bas sam bio ljut kad sam video znaci zadrzalji su i detelinu sa m i srpski natpis, ali sitnim slovima proizvod proiveden u poljskoj... i naravno na poledjini ne pise merima henkel krusevac, nego samo henkel, a sitno henkel polandhttp://forum.garaza.rs/viewtopic.php?f=25&t=1172 На ово си мис'ио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука