GeniusAtWork Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Све је то шминка, они и даље живе у мраку. Читава Скандинавија је веома болесно друштво. Ево како је данас: http://www.telegraf.rs/vesti/214009-vrli-novi-svet-u-norveskoj-odrzan-decji-gej-festival-video Ta festival sa linka je održan u Holandiji i deca pevaju na holandskom. Veze nema sa Skandinavijom... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Све је то шминка, они и даље живе у мраку. Читава Скандинавија је веома болесно друштво. Nemoj da si u zabludi. Zapad je puno konzervativniji od nas. Zapadnjak je mnogo racionalniji i zdravije raznislja od nas. Za austrijanca Koncita je dvorska luda, sto i jeste, ali za nas nece biti vec neka "intelektualna" perjanica poput Karleuse ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 pa prijatelju ne znam u kom gradu ti zivis ali ovde 'de ja zivim deca od 15 godina se bodu nozevima... svakodnevno... skoro su "zaklali" u sred bela dana mladica od 19 godina dvojica od 18.. Ako treba da biram izmedju problema kao sto je "deciji gej festival" i toga da mi dete odrasta u drustvu de se kolju na sred ulice napaljeni idioti... Ja bih pravo da ti kazem pre tamo 'de je gej festival... e sad ni jedno ni drugo mi nije normalno, ali mi je ovamo dete bezbednije.... mnogo... Слажем се да и ми живимо у прилично нездравом окружењу, али за разлику од западних земаља, ми имамо само обичну прехладу, док они имају канцер у поодмаклом стадијуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Слажем се да и ми живимо у прилично нездравом окружењу, али за разлику од западних земаља, ми имамо само обичну прехладу, док они имају канцер у поодмаклом стадијуму. ako je tebi "gej parada" kancer a ovo prehlada... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/464848/Ortaka-tukao-do-smrti-zbog-duga-u-teretani?ref=fbblic Onda... brate imamo razlicite standarde poremecenosti drustva... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ај` бре шта је то кад закољеш човека, ситница. Важно да ниси геј... /sarc ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 ултра гееееј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 ako je tebi "gej parada" kancer a ovo prehlada... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/464848/Ortaka-tukao-do-smrti-zbog-duga-u-teretani?ref=fbblic Onda... brate imamo razlicite standarde poremecenosti drustva... Ово је сукоб између два криминалца. Увек је тога било и увек ће бити. Кад кажем канцер западног друштва, мислим и на ово: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Slušao sam Ducija Simonovića, stiče se utisak da je čovek malo otišao u ekstrmizam, sam pojam da govori da se sportom u opšte ne treba baviti i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 najmasovnija ubistva koja su se desila nedavno su bila u Srbiji... Ни приближно. Капирам тему и шта се жели рећи, ал немојмо претеривати, нема потребе још и да на сву оволку муку додајемо и нешто што апсолутно није истина. GeniusAtWork, Crveni Baron, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ово је сукоб између два криминалца. Увек је тога било и увек ће бити. Кад кажем канцер западног друштва, мислим и на ово: najjace da cu da slusham komunjaru-anarhistu-crvenog propalog kosarkasa koji lupeta glupost iko maksim po diviziji... On je covek zreo za lecenje.... odavno... Puko mu komunizam, a on ne moze da prihvati to, da je komunizam pukao jer ne valja... pa sad trazi sve nacine da lupa po zapadu jer se komunizmom puklo i njegovo srce na iljadu delova.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Шта сте више запели за тај комунизам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Шта сте више запели за тај комунизам? a za sta da se zalepim kad mi kace ducija ovde koji je anarho-komunjara po ideologiji... Sramota je da pravoslavni hriscanin uopste pogleda ducija a kamoli da koristi njegove argumente.. Ali nije bitno ko prica.. i sta prica, i kakvi su argumenti, sve dok prica protiv zapada - Srbinu je dobar. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ни приближно. Капирам тему и шта се жели рећи, ал немојмо претеривати, нема потребе још и да на сву оволку муку додајемо и нешто што апсолутно није истина. nego? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Sramota je da pravoslavni hriscanin uopste pogleda ducija a kamoli da koristi njegove argumente... ) Al' nije sramota da se gleda Koncita Kobaja...i da se koriste argumenti travestita... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 nego? Пре неки дан у Кини човек ножем убио неколико људи, а то је само један од неколико таквих инцидената у Кини у задњих месец ил два. На све стране света се дешавају стравични злочини ако пратиш медије, пуцају људи ко лајсне. Код нас има ужасних ствари, типа убио жену па себе и слично, ал није то ни приближно најгоре што се из тог миљеа догађа у свету, нема потребе да додајемо још црнила, сасвим га је довољно за оволицку земљу. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука