Jump to content

Препоручена порука

Све је то шминка, они и даље живе у мраку.

Читава Скандинавија је веома болесно друштво.

Ево како је данас: http://www.telegraf.rs/vesti/214009-vrli-novi-svet-u-norveskoj-odrzan-decji-gej-festival-video

Ta festival sa linka je održan u Holandiji i deca pevaju na holandskom. Veze nema sa Skandinavijom...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 248
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Све је то шминка, они и даље живе у мраку.

Читава Скандинавија је веома болесно друштво.

Nemoj da si u zabludi. Zapad je puno konzervativniji od nas. Zapadnjak je mnogo racionalniji i zdravije raznislja od nas. Za austrijanca Koncita je dvorska luda, sto i jeste, ali za nas nece biti vec neka "intelektualna" perjanica poput Karleuse ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

pa prijatelju ne znam u kom gradu ti zivis ali ovde 'de ja zivim deca od 15 godina se bodu nozevima... svakodnevno... skoro su "zaklali" u sred bela dana mladica od 19 godina dvojica od 18..

Ako treba da biram izmedju problema kao sto je "deciji gej festival"  i toga da mi dete odrasta u drustvu de se kolju na sred ulice napaljeni idioti...

Ja bih pravo da ti kazem pre tamo 'de je gej festival...

e sad ni jedno ni drugo mi nije normalno, ali mi je ovamo dete bezbednije.... mnogo... 

Слажем се да и ми живимо у прилично нездравом окружењу, али за разлику од западних земаља, ми имамо само обичну прехладу, док они имају канцер у поодмаклом стадијуму. 

Подели на овим сајтовима

Слажем се да и ми живимо у прилично нездравом окружењу, али за разлику од западних земаља, ми имамо само обичну прехладу, док они имају канцер у поодмаклом стадијуму. 

ako je tebi "gej parada" kancer a ovo prehlada... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/464848/Ortaka-tukao-do-smrti-zbog-duga-u-teretani?ref=fbblic

Onda... brate imamo razlicite standarde poremecenosti drustva... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ako je tebi "gej parada" kancer a ovo prehlada... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/464848/Ortaka-tukao-do-smrti-zbog-duga-u-teretani?ref=fbblic

Onda... brate imamo razlicite standarde poremecenosti drustva...

Ово је сукоб између два криминалца. Увек је тога било и увек ће бити.

Кад кажем канцер западног друштва, мислим и на ово:

Подели на овим сајтовима

najmasovnija ubistva koja su se desila nedavno su bila u Srbiji...

Ни приближно.

Капирам тему и шта се жели рећи, ал немојмо претеривати, нема потребе још и да на сву оволку муку додајемо и нешто што апсолутно није истина.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ово је сукоб између два криминалца. Увек је тога било и увек ће бити.

Кад кажем канцер западног друштва, мислим и на ово:

najjace da cu da slusham komunjaru-anarhistu-crvenog propalog kosarkasa koji lupeta glupost iko maksim po diviziji...

On je covek zreo za lecenje.... odavno...

Puko mu komunizam, a on ne moze da prihvati to, da je komunizam pukao jer ne valja... pa sad trazi sve nacine da lupa po zapadu jer se komunizmom puklo i njegovo srce na iljadu delova.... 

Подели на овим сајтовима

Шта сте више запели за тај комунизам?

a za sta da se zalepim kad mi kace ducija ovde koji je anarho-komunjara po ideologiji...

Sramota je da pravoslavni hriscanin uopste pogleda ducija a kamoli da koristi njegove argumente.. 

Ali nije bitno ko prica.. i sta prica, i kakvi su argumenti, sve dok prica protiv zapada - Srbinu je dobar.

Подели на овим сајтовима

Ни приближно.

Капирам тему и шта се жели рећи, ал немојмо претеривати, нема потребе још и да на сву оволку муку додајемо и нешто што апсолутно није истина.

nego?

Подели на овим сајтовима

nego?

Пре неки дан у Кини човек ножем убио неколико људи, а то је само један од неколико таквих инцидената у Кини у задњих месец ил два. На све стране света се дешавају стравични злочини ако пратиш медије, пуцају људи ко лајсне. 

Код нас има ужасних ствари, типа убио жену па себе и слично, ал није то ни приближно најгоре што се из тог миљеа догађа у свету, нема потребе да додајемо још црнила, сасвим га је довољно за оволицку земљу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...