Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Sto juznije ides u evropi sto prljavi su ti ulice, makar za tih aspekta nema tu razloga u komunizmu. Ima onom na cemu komunizam pociva, socijalizmu, drzavnim intervencijama. Itd... ja to zovem "komunizam" jer u sustini nije preterano razlicito od komunizma, komunizam je samo najestremnija forma toga, ali je filozofija ista... da drzava treba da uredjuje ljudima zivot,cene, trziste.. itd. Komunizam ti je kada primenis socijalisticku filozofiju na svim obllastima zivota. A u evropi to rade uglavnom na ekonomskom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Има везе, наравно. Чак и званично постоји неки социјалистички стил, мислим да се зове брутални. Ако има архитеката на теми, могли би да нам кажу. Али нити је све што је нека држава некада изградила ружно, нити је све што капитализам изнедри лепо. За то не треба да будеш философ или научник да видиш, имаш очи. Тексас је, нпр, огаван у архитектонском смислу, а једна је од убедљиво најкапиталистичкијих држава САД. Нема чак ни порез на приход. Али то није ни због капитализма, ни због социјализма, него због (углавном одвратне) каубојске културе. Pa ne znam za teksas, ali znam da su komunisti prekinuli jedan lep stil gradnje i krenuli ovaj ruzni - ovde po srbiji. Tmurni sivi.... itd... naravno, nisam u pravu da sve svodim na "socijalizam i komunizam" ali mislim da je za unistavanje kulture u Srbiji konkretno komunizam dosta zasluzan. Isto za nase trenutno neobrazovanje. Mi smo zaostal iza evropom jer dok su oni razvalijali demokratiju parlamentarizam kod nas se radilo sve i svasta.... al se razvijalo u pozitivnom pravcu - nije. Jedina dobra stvar po meni iz te kompletne Yugoslavije je muzika i mozda sport. Po meni se tu prvenstveno radi o tome da se namece jedna vrsta kulture i arhitekture - drzavnim aparatom. Prevaspitavanje gradjana.. to je po meni ono sto je nevaljatno i sto je lose. Teksas takav kakav je - gradili su oni koji zive u njemu, svojom voljom. A ovamo su gradnju diktirali neke ideoloske arhitekte, koji su imali cilj da prave neke zgrade koje bi simbolichno oslikavale tu filozofiju. I filozofija je ruzna i stil je ruzan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ово би у ствари била веома добра тема... https://www.pouke.org/forum/topic/33854-шта-је-за-вас-квалитетан-живот/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Па прецедник им је комуњара. Tebra, ja mislim da ti vidis malo previse komunista ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Tebra, ja mislim da ti vidis malo previse komunista ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Tebra, ja mislim da ti vidis malo previse komunista ... Тебра, прелистај његове изјаве и видећеш да је по својим уверењима скоро чис` Марксиста. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Da li ovo znaci da nam g-din Vladimir Putinovic nije komunjara? :.mislise. :.mislise. :.mislise. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Da li ovo znaci da nam g-din Vladimir Putinovic nije komunjara? :.mislise. :.mislise. :.mislise. On je makejevelista, bude ono sto treba da bude...kada treba da zadovoljava ekonomiju i privrednike onda je kapitalista, kada treba da zadovoljava socijalno nezadovoljne onda je komunjara, kada treba da zadovoljava nacionalsite onda je veliki rus kada treba da zadovoljava hriscane onda je hriscanin. I tako trazi formulu da zadovoljava sto vise interesnih grupa, ne odredjuje se politicki. Na pocetku svoje karijere bio je kapitalista-libertarijanac( da nije nikada ne bi izvadio rusiju iz onog stanja) sada kada je malo podigao rusiju ekonomski ... sada je konzervativac.. i tako... Do juce je davao Amerima baze u sred rusije za invaziju na avganistan, a sada je stao protiv americkog imeprijalizma u ukrajni. Drugim recima... klasican politicar.....samo vestiji od ovih nasih budala. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Srdjo, sta mislis kako su Norvezani dosli dovde od nacije koja je imala najvise ubistava u evropi? Kako je svet uspeo da se prebaci iz feudalizma i mracnog srednjeg veka u ovo sto danas imamo? Све је то шминка, они и даље живе у мраку. Читава Скандинавија је веома болесно друштво. Ево како је данас: http://www.telegraf.rs/vesti/214009-vrli-novi-svet-u-norveskoj-odrzan-decji-gej-festival-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Nisu oni ništa bolesniji od nas, samo tamo više nema konzervatizma i sve je vidno Justin Waters and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Тако је. У слободнијем друштву се само покаже оно што иначе постоји свуда, па се онда људи као нешто саблажњавају. Питај неког слободнијег попа да ти исприча какве све гадости слуша на исповести, да ти се стомак окрене... Не знам како ти људи уопште остану нормални. Велика је благодат свештенства, очигледно. Justin Waters and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Све је то шминка, они и даље живе у мраку. Читава Скандинавија је веома болесно друштво. A u kom ti zdravom drustvu zivis? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 A u kom ti zdravom drustvu zivis? На Балкану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 На Балкану. pa prijatelju ne znam u kom gradu ti zivis ali ovde 'de ja zivim deca od 15 godina se bodu nozevima... svakodnevno... skoro su "zaklali" u sred bela dana mladica od 19 godina dvojica od 18.. Ako treba da biram izmedju problema kao sto je "deciji gej festival" i toga da mi dete odrasta u drustvu de se kolju na sred ulice napaljeni idioti... Ja bih pravo da ti kazem pre tamo 'de je gej festival... e sad ni jedno ni drugo mi nije normalno, ali mi je ovamo dete bezbednije.... mnogo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 najmasovnija ubistva koja su se desila nedavno su bila u Srbiji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука