Баба Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 A mi kad smo poslali trandžu onda nije bio problem? A, da. Naša trandža je pobedila. Da nije pobedila isto biste se ovako božečuvali i dobijali nagone za povraćanjem. Ал наша транџа није носила браду, мада би то баш било аутентично са наших простора јелте... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Помислих: ”Коначно Црна Гора негде да победи!” Đilas je umro, Živko Nikolić je umro. Naše žene se sada briju, i ispod pazuha, i one ispod prosjeka. Crveni Baron, Лазар Нешић, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Isto važi i za mene... nisam pratio... poslušao sam samo ovu pesmu pre nego što sam ostavio komentar, a ne znam kakva je konkurencija... ne sećam se da mi se ikad bilo koja evrovizijska pesma dopala... uvek su mi bile bljutave i baš što ti kažeš prosečne... udju na jedno uvo, izadju na drugo... valjda takve moraju da ispadnu kad se pišu tako da se dopadnu svima... a i to je stvar ukusa... ali u tim okvirima pesma je ok... evo poslušao sam drugoplasiranu, i iako po stilu više odgovara mom ukusu, isto tako je bljutava... ne može se reći da su holandjani nešto kao oštećeni i da Austrija nije mogla da pobedi bez nameštanja... Ту никад не победе најбоље песме, а лик који је сад победио нит му је песма нешто нит му је глас нешто. Шерифовићка кад је победила и песма и глас у заиста били врхунски, без обзира на њено геј опредељење. Но уопште је већ одавно бесмислено причати о квалитету песама и извођача на евровизији. Руси гласају за Русе, Балканци за Балканце, ту нема говора о неком вредновању по квалитету. Зато Адвокато не буди фарисеј, пусти нас да се саблажњавамо и запрепашћујемо овом аустријском појавом, јер је то једино и интересантно на евровизији. Саша од Москве, Gordana . and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Е сада жене брада је ИН... Брада је ин и да је пола главе ћелаво. Не знам одакле је стигла та мода, али вратите је тамо одакле је дошла!!! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Шерифовићка кад је победила и песма и глас у заиста били врхунски, без обзира на њено геј опредељење. Ал опет тешко да би победила, колко год да је квалитетна, да се није лобирало. Него, кацмо већ код ове теме, милим да је ред да коначно Жељко Јоксимовић победи на тој Евровизији. Пг, DYNABLASTER, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ал опет тешко да би победила, колко год да је квалитетна, да се није лобирало. Него, кацмо већ код ове теме, милим да је ред да коначно Жељко Јоксимовић победи на тој Евровизији. То кад буде Евроазијовизија. Само тад ће највероватније победити Бабушки Буранушки. Manolis, RYLAH and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 A mi kad smo poslali trandžu onda nije bio problem? A, da. Naša trandža je pobedila. Da nije pobedila isto biste se ovako božečuvali i dobijali nagone za povraćanjem. Ona nije trandža već biseksualka, takvi ljudi postoje još od pamtiveka. Ovo je nešto novo, po meni nešto grozno, nešto što se naziva treći pol. To nije pobedilo zbog pesme već isključivo zbog izgleda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Него, кацмо већ код ове теме, милим да је ред да коначно Жељко Јоксимовић победи на тој Евровизији. Само да буде "Вилиџ пипл" фазону... Као нпр. онај "радник" у тој групи... Победа је загарантована. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Đilas je umro, Živko Nikolić je umro. Naše žene se sada briju, i ispod pazuha, i one ispod prosjeka. Наше жене су једино шта сада ваља у нас. И то искључиво мислим на њихов изглед. По том питању смо велесила!!! А брату Juanu препоручујем да мало сврати до Подгорице и рецимо Рисна(моја препорука!) да види како смо напредовали од времена "Љепоте порока". Oglo and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Borg zajednica bi o celoj ovoj temi rekla da je IRELEVANT- i proletela sa svojom kockom ne obaziruci se. Ceo ovaj dogadjaj je beznacajan, nista novo, ima i gorih stvari od ove, i mi kao Hriscani ne bi trebalo da osudjujemo nego bar da saosecamo o problemima koje ovaj mladi covek ima. To sto je odlucio da se promovise to je druga stvar; ipak ovo je pocetak, samo pocetak zla. a da ima goreg zla to je sigurno, to citamo u vestima svakog dana. Kao sto rekoh na Zapadu nista novo. :774236lrsdhmiw4r: Милан Ракић, Ayla and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Наше жене су једино шта сада ваља у нас. И то искључиво мислим на њихов изглед. По том питању смо велесила!!! А брату Juanu препоручујем да мало сврати до Подгорице и рецимо Рисна(моја препорука!) да види како смо напредовали од времена "Љепоте порока". Ima još ponešto da valja, a žene su nam za ponos. Nego, neka svrati prvo do Bara, pa ćemo ga povest u razgledanje Ayla and Пг је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Ako cemo o poroku, sta da kazemo za poljski spot? Meni je bilo dovoljno 30 secundi da iskljucim spot sa you tube? Ima pametnijih tema kao onaj Supervulkan u Yellowstoun i evakuacija naroda ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Hajde sad razlaz i tutanj sa livade! Dobili ste slovo koje ste tražili...@@T'pol, hvala. :ekstra: Tema može lock ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука