Jump to content

ГЛИШИЋ: И да није обојених револуција, време је за православну цивилизацију

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 8. 5. 2014. at 9:48, Жељко рече
Само последње две реченице веле да је време за православну цивилизацију без икаквог објашњења на шта се конкретно мисли.
И ми смо прочитали, и те две реченице су разлог постављања ове теме, уколико нисмо стекли погрешан утисак. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2014. at 11:01, Justin Waters рече

Ne ovo sto je Bilt izjavio veze nema sa pravoslavljem. Ljudi ne znaju engleski i onda pricaju kojesta. Evo recimo na ovom linku pogledaj u kom kontekstu se upotebljava ovo "conservative orthodox ideas". Upotrebljeno je u kontekstu oznacavanja privrezenosti nepromjenjivim idejama i nema veze sa religijskom denominacijom. Nasuprot ovom "conservative orthodox" stoji "modern reformatory". Sad kad bi neko izjavio kako zapad pociva na modernim reformacionim idejam, to bi se onda ovom krivom logikom moglo shvatiti da zapad pociva na reformaciji Martina Lutera sto veze s vezom nema. 

Uh izvinjavam se. Prvo sam procitao vest sa sajta dveri pa original na twitteru koji sam interpretirao kao orthodox-pravoslavlje umesto konzervativno (bez obzira na religioznost). Hvala na ispravci ! xD

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2014. at 11:02, Kolega2357 рече

Ne vredi se sa njim raspravljati. 

Pravoslavni Srbin je jedan od rijetkih koji sam vidio na forumu sa "pravoslavno-etiketnim" nikom, a sa njim se da raspravljati.

A ti bi mogao malo manje da trolas, istrolao si citavu temu svojim kratkim postovima koji se fokusiraju ni na sta. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2014. at 9:55, nedeljko рече

Они који тврде да су дверјани фашисти су ништа друго до обичне - барабе.

Dverjani su pre svega idioti.

Glasao sam za Vucica samo da oni ne bi usli u skupstinu.

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2014. at 11:23, Justin Waters рече

Pravoslavni Srbin je jedan od rijetkih koji sam vidio na forumu sa "pravoslavno-etiketnim" nikom, a sa njim se da raspravljati.

A ti bi mogao malo manje da trolas, istrolao si citavu temu svojim kratkim postovima koji se fokusiraju ni na sta. 

Posto se pravis pametan definisi trolovanje ajde frajeru to jest trolu.

Подели на овим сајтовима

On 8. 5. 2014. at 12:29, nedeljko рече
Ova grupa sadrzi ekstremno vulgarne postove admina, mislim da ti admini nece dozvoliti da je linkujes
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...