bnenad92 Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Dzaba kada to ne mozes dokazati usijanim mozgovima danas. Трудећи се да истакну ко је већи гркофил, а ко већи русофил, изгубише негде себе на том путу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Кад смо код ових разних филија, да вам кажем да су мој пријатељ, брат и колега Андреј и његова супруга Тифани (Американка) данас добили бебу. Мали Макс Андрејевич Јаковенко је по први пут јутрос угледао свет и чим одлучи да ли је русофил или американофил, јављам одма'. Justin Waters, Милан Ракић, Пг and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Зашто интелектуалци (људи који се у својум размишљањима ослањају на интелект, значи не морају да буду са вишом школом) не разумеју да родољуб мора да буде русофил. Лева мождана хемисвера,којој и припада интелект, посвећује пажњу детаљима, логичка је, Док десна којој припада разум и мудрост сагледава интуитивно посматрајући ширу слику,посматрајући целину. За леву мождану хемисверу свет се састоји из детаља, скуп индивидуалаца,јединки, док за десну важи да је свет једна целина један екосистем, једно биће.Наука која је базирана на детаљима јер је окупирана интелектуалцима не може да види постојање шире слике и кроз њу Божје присуство у свему. И шта се дешава: не овакво писање Ген преведено са Грчког значи род. Родољуб јеонај који воли свој род, Оне с којима је генетски близак, Као што смо ми са Русима. Откривен је ген алтруизма, а ми верујући смо и род Христов ако имамо тај ген.Ако је вера православна исправна онда мо и ми и Руси род Христов па смо и по православљу дужни да волимо Русе као своје ближње. Ако смо прави родољуби онда се љубав према Русима подразумева. Од Жељка добијам овакав одговор Ово што си реко је религиозни расизам, који као и сваки расизам нема никаквог утемељења у науци. Неспособан да сагледа ширу слику он се позива на науку која се бави детаљима. Користећи леву мождану хемисверу он није у стању да од фрагмената састави целину и спозна истину. Нажалост није он једини администратор духовног форума који је интелектуалац. Професорка веронауке је мојој ћерки рекла да је постало ин да се интелектуална елита бави духовношћу, зато су ваљда интелектуалци и преплавили форуме који се баве духовношћу. Слепи људи умишљају да нешто виде, да су просветљени. А ко је прогонио Исуса Христа, нису ли то били интелектуалци онога доба, Људи који су за себе мислили да су просветљени осудише Га на смрт. Духовно се не може научити у школи или сазнати читањем многих књига, то се мора искусити корз чињење онога што је Господ говорио. Јер: ко буде творио Божју вољу разумеће јели ова наука од Бога. Фарисеји који су се кроз књиге научавали о духовности нису могли да га разумеју. А како се данас наше свештенство и теолози научавају? У школама, на факултетима. И мисле да су просветљени,да су духовни. Е па неће моћи драги моји интелектуалци! Кад слепи слепога води неће ли оба пасти у јаму. Родољуб је онај који воли свој Род, а род се очитава кроз генетско наслеђе које је нама и Русима исто јер смо словенска крв и то нам је у генима записано. И могу се интелектуалци попут кратуса, који је на овој теми добио најбољи пост, бусати колико хоће, Родољуб као што и само име каже мора бити Русофил! Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Кад смо код ових разних филија, да вам кажем да су мој пријатељ, брат и колега Андреј и његова супруга Тифани (Американка) данас добили бебу. Мали Макс Андрејевич Јаковенко је по први пут јутрос угледао свет и чим одлучи да ли је русофил или американофил, јављам одма'. То дете ће ако буде разумно морати да буде Човекољубац! Ако буде разумно неће гледати ни на русе ни на амере већ че свуда тражити оне који имају онај алтруистички ген,и они ће бити његов Род. Е такве родољубе и Бог воли јер су Његов Род. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Кад смо код ових разних филија, да вам кажем да су мој пријатељ, брат и колега Андреј и његова супруга Тифани (Американка) данас добили бебу. Мали Макс Андрејевич Јаковенко је по први пут јутрос угледао свет и чим одлучи да ли је русофил или американофил, јављам одма'. Нека је жив и здрав! Да је среће да је више, много више таквих бракова. Можда данас не би имали ову тему.Него, овако видим малог клињу. Јешће хамбургер, а од прилога руску салату. Пиће кока колу и вотку. Носиће џинс фармерице и мајицу са заставом Русије. Једино ако буде играо counter strike не знам за кога ће да се одлучи - за кантере(са емком) или за терористе илити тероре(са калашем). Из свега тога закључујемо да ће бити чистокрвни Србин! Гром and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Како излечити паушално етикетирање људи на овом форуму? Па, кажљавати га...нека администратори банују оне који спринтерски етикетирају некога, без обзира које етикете дели. Зашто пишем ово? Зато што нам се 80 дискусија уништи због етикетирања саговорника...и онда све пређе у расправу око УСА и РУСА... Није ни чудо што деца побегоше у Холивуд... Баба, R.Žiskar, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Naravno da mora biti rusofil. Rusija je prirodni prijatelj Srbije, a prirodno je uvijek bolje nego vjestacko. Rusija nije spricana zapadnim vrijednostima i ne sadrzi stetne aditive Evropske Unije. Osim toga ako rodoljub nije poljubio Putinovu sliku bar jednom, ili makar se nije ozario srecom na sam pogled, onda nije srpski rodoljub. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Naravno da mora biti rusofil. Сарказам је уметност за који прво мораш да имаш таленат, па да је научиш кроз образовање и читање одговарајућих књига, па да научиш да је примењујеш у пракси. Овако - звечи али се не чује. @тема Ако си рођен у Русији, пожељно је да си русофил у оквиру родољубља. Иначе исто питање би могло да се постави и као: "Да ли је обавезно да будеш чикагофил да би био родољуб?", рецимо, у Чикагу је јака српска заједница која се сматра за родољубну, па је питање адекватно. Ако Цигана Сафета сматрам за род (де си кумеее), да ли сам онда ја циганофил? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Сарказам је уметност за који прво мораш да имаш таленат, па да је научиш кроз образовање и читање одговарајућих књига, па да научиш да је примењујеш у пракси. Овако - звечи али се не чује. @тема Ако си рођен у Русији, пожељно је да си русофил у оквиру родољубља. Иначе исто питање би могло да се постави и као: "Да ли је обавезно да будеш чикагофил да би био родољуб?", рецимо, у Чикагу је јака српска заједница која се сматра за родољубну, па је питање адекватно. Ако Цигана Сафета сматрам за род (де си кумеее), да ли сам онда ја циганофил? Znam nemam talenta kao ti, a i ne zvuci zato sto je upucen na adresu rusofilstva. Da je upucen na SAD i EU itekako bih bio zvucan. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Znam nemam talenta kao ti Хвала ти ако мислиш да ја имам икаквог талента, ја то нигде не рекох. :bendoff: a i ne zvuci zato sto je upucen na adresu rusofilstva. Da je upucen na SAD i EU itekako bih bio zvucan. Веровао или не, ниси у праву. Добар сарказам је мелем за мождане вијуге и битна је суштина а не форма. Питање да ли је на рачун овога или онога је, код сарказма, форма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Пиће кока колу и вотку. znaci ja sam rusoamerikanofil? ili Srboamerikanoflil (vinjak kola) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука