Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 E ovako to cesto izgleda u praksi osim sto se pise o Srbima a ne Hrvatima ... Na ovo je mislio, verujewm, pokretac teme ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Фи фај фо фам....њушим да вам се тема не допада и да је спамовање одраз тог недопадања. Па, добро, нећемо се једити због тога. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 E ovako to cesto izgleda u praksi osim sto se pise o Srbima a ne Hrvatima ... Na ovo je mislio, verujewm, pokretac teme ... То јесте део али није све. Мислим да вређање сопствене нације, осим болести као разлога може бити управо оно што је навео Сејдиновић, огромна разочараност у реалну слику наспрам замишљене. Само сматрам да је ту говорио о специфичном случају и да је оваква појава веома ретка. Још један детаљ који је колега поменуо је корист. Па сходно томе, да ли је користољубље по сваку цену болест? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Може онај који си аминовао? Дакле, коефицијент јадности једног народа...о ком се то народу ради? Даље у тексту се види да су то Срби. Али да ли су то поједини Срби? Не, никако, то је већина Срба. Где се види да већина Срба има проблем јадности? И то пише, "ево (дакле овде, не неки тамо леви форум)..види се и на форуму" Значи, на овом форуму учествују Срби од којих већина има менталитет Илије Чворовића (ма како симпатичан лик, нека дигну руку они који ово не сматрају вређањем) и који су, због параноје и сажаљења, је л` те, јадни. Хајде, убеди ме да сам погрешно схватио, молим те. То је мишљење са којим можеш да се сложиш или не. Није увреда неке конкретне личности - што овде није дозвољено. Људи овде пишу и да су "Немци/Французи/Мађари овакви", "Американци/Руси/Јапанци онакви" са чим се исто неко слаже или не. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Pa kako da ne mrziš sopstveni narod kad mu već od 1990 godine govoriš da je lud iako su se sve vlasti na našoj političkoj sceni menjale. Evo primer DS ljudi kad su došli na vlast nikako nisu mogli da rade pričajući koliko smo mi svi izgubili proteklih godina. Ajde ljudi da ostavimo prošlost etiketiranja svog naroda. Umesto da Srbiju povedu snaga energija diplomatija itd itd... mi dolazimo u situaciju da smo se bavili i još uvek se bavimo fenomenom Miloševića i njegove porodice. Gledajući forum Zvonko je najviše puta spomenuo Slobodana Miloševića i to na svakoj temi ama baš svakoj. Gde su ideje o gradjenju slobode jednog naroda koji treba više da se mane svoje prošlosti. Srbija nije sposobna da bude slobodna zemlja dok god je vode ljudi koji imaju mesijanski sindrom i svaku svoju kap truda uporedjuju sa drugima koji su bili pre njih na vlasti Ja sam došao u Srbiju 1991 godine i bio sam zbunjen kad sam video da slike Slobodana Miloševića ima svaki tramvaj u gradu meni je to bilo neshvatljivo ali ovo danas je prevazišlo svaku meru jer mi prošlost vaskrsavamo spominjanjem onih koji pojma nisu imali šta znači život u 21 veku. Došle su demokrate (ponadao sam se), odjednom se Srbija menja ali umesto rada i truda da se barem uspostavi kultura dijaloga (i jednih i drugih) mi smo nastavili da se prepucavamo sa "starima", valjda u nedostatku nove snage koja je sa prošlošću završila kao da je to bio jedan samo ružan san. Toliko su napora uložili da pregaze druge da su postali potpuno njima podobni. (sva politička scena) Gde je u Srbiji energija? Ђуро Станивук and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 То је мишљење са којим можеш да се сложиш или не. Није увреда неке конкретне личности - што овде није дозвољено. Чланови форума су конкретне личности али, добро, схватили смо да се твоје мишљење поклапа са наведеним. И да имаш право на то. И да имаш право да прогласиш то нормалним. Дакле, ако ја кажем да је већина "људи са одређеним особинама" умно и психички болесна, то је мишљење а није увреда? И ако прецизирам да се већина тих људи налази овде на форуму, то и даље није увреда? Ако ти тако кажеш... Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Umesto da Srbiju povedu snaga energija diplomatija itd itd... mi dolazimo u situaciju da smo se bavili i još uvek se bavimo fenomenom Miloševića i njegove porodice. Реално, Србија нема национални план...зато и лутамо, вртимо се у круг, понављамо историју и свађамо се... Тако је исто и овде на форуму...форум је да се дискутује и нема неког другог плана...само једна арена са `иљаду ћуди. Једноставно, кад не волиш своју отаџбину, то ти је као да не волиш своје родитеље...прво је грех а онда и велики упитник... R.Žiskar, Crveni Baron, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Знаш како Жискаре - ти си први који на пост о политици Александра Карађорђевића или слично одговориш коментаром о карактерним особинама аутора/саговодника. Нит` те је ко врећао, нити помињао, а ти кренеш како је неко овакав и онакав. Зато пре свега ти немаш никаквог права да покрећеш овакве теме. И да - то је доказ да имамо неке проблеме. Само не "већина" него неколицина вас који сте бучни као пијане снајке па се чини да вас је пуно. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 haha koje spinovanje, bas te oce danas, ustvari to je psiholoska projekcija. Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Grizli planiraš li nešto da doneseš u Srbiju, neke fine ideje za proizvodnju, ostvaruješ li kontakte sa recimo nekim privrednicima i razmišljaš li o pokretanju nekog posla u Srbiji. Dolaziš li skoro u domovinu da pomogneš svojoj rodbini u nastajanju da od Srbije napravi bolje mesto za život? Šta tebe veže za Srbiju? Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Зато пре свега ти немаш никаквог права да покрећеш овакве теме. И да - то је доказ да имамо неке проблеме. Само не "већина" него неколицина вас који сте бучни као пијане снајке па се чини да вас је пуно. Ako si mu rekao ....on ce tu da postavlja teme a nema moralno pravo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Мислим да смо у просеку, жешће исполаризовано друштво. Лично нагињем више ка "десној" опцији, али не видим неку нормалу у свему. Недостаје нам критички осврт на наше друштво, углавном су на снази црно бели ставови. Шта мислите о овој појави, да ли цео народ треба да се поспе пепелом и да каже; "јесте, ми смо нижа бића од вас, ви сте на трону памети, лепоте, интелигенције, знања, ..." или би народ требао да уради нешто друго? Не треба народ тако да каже, већ да се запита "шта нам фали? где морамо да се поправимо? где смо погрешили?" Могли бисмо да се угледамо у много чему на Запад и њихову културу, да узмемо све што је добро, да пробамо. Исто бисмо могли и од Руса да учимо, али Руси су много већи радници од нас у сваком погледу. Grizzly Adams, Никола Поповић, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Grizli planiraš li nešto da doneseš u Srbiju, neke fine ideje za proizvodnju, ostvaruješ li kontakte sa recimo nekim privrednicima i razmišljaš li o pokretanju nekog posla u Srbiji. Dolaziš li skoro u domovinu da pomogneš svojoj rodbini u nastajanju da od Srbije napravi bolje mesto za život? Šta tebe veže za Srbiju? Ova poruka nije ok, a ni pitanja, previse su licna. Zamolio bih te da ih vise ne postavljas. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Šta da ti kažem Draško, dok god ne budemo braća neko drugi dalji će nas uzeti pod svoje. Драшко and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ova poruka nije ok, a ni pitanja, previse su licna. Zamolio bih te da ih vise ne postavljas. Може да је постави, али - себи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука