JESSY Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Srpski teniser objavio radosnu vest na društvenim mrežama Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je radosnu vest na Tviteru da je njegova verenica Jelena Ristić trudna i da će uskoro postati roditelji! "Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna!"Novak i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije počeli su da žive zajedno. Rezidentija im je u Monte Karlu. Đoković se prošle godine verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom, a svadba je najavljena za ovo leto. Čestitke Jeleni i Novaku počele su da stižu sa svih strana. http://www.kurir-info.rs/novak-dokovic-jelena-je-trudna-postacu-otac-clanak-1337597 Пг, Ђуро Станивук, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ajde prepodobni, gde su vam osude za polne odnose pre braka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ма Новак навелико практикује јога медитације шта зна дете шта је Православље. Али има времена научиће. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Šta nam radi ovaj Slobodnjak, prosto nas cepka čovek u deliće. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Sve cestitke za Nola i Jelenu neka su zivi i zdravi na mnogaja ljeta, samo deca da se radjaju a brak ce vec doci sam po sebi! Лидија Миленковић, JESSY and Никанорац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 :aplauz: за Нолета и Јецу..... за све бебе.... :0442_feel: нека их је што више..... Пг and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ajde prepodobni, gde su vam osude za polne odnose pre braka? Kakve veze ima polni odnos sa trudnocom? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Nema jedino u slučaju bezgrešnog začeća. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ево ево, за слободњака (из слободњака) - срам их било да их буде срам! Млада се ипак неће удати на празан стомак Нека су живи и здрави! Slobodnjak and Пг је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Kakve veze ima polni odnos sa trudnocom? :.mislise. Плутон, Crveni Baron and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Nema jedino u slučaju bezgrešnog začeća. Odkud znas da nije to u pitanju? Zasto da osudjujemo coveka a ne znamo o cemu se radi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Можда је тата неко други,доста је мушкараца у Новаковом тиму ,а седе у ложи са Јеленом... Шалим се мало, нек су нам срећни наши голупчићи и још много деце имали... Саша од Москве, Crveni Baron, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Nisam mogla da spavam bez ove informacije. Hvala Đovače jer si mi svojom objavom obezbedio miran i lagodan san bez noćnih mora! R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Cestitke buducim roditeljima! A Noletu posebno za vernost, odanost i pripadanje samo jednoj zeni. Nemoguce je drugacije, na vrhuncu slave, i to svetske, u okruzenju toliko lepih zena, iskusenja, izazova .... nikada ni jedna afera! 8086.gif :bendoff: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Какав злурад коментар,фуј, а ти си као борац за животиње...ја лепо рече,они који се као ложе на животиње и јако брину о њима,да би лепо спавали,изузетно презиру људе , па чак и овакве које ником зло нису учинили,напротив... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука