Jump to content

NOVAK ĐOKOVIĆ: Jelena je trudna, postaću otac

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Bl_i-gnIcAAkQLr.jpg

Srpski teniser objavio radosnu vest na društvenim mrežama

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je radosnu vest na Tviteru da je njegova verenica Jelena Ristić trudna i da će uskoro postati roditelji!

"Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna!"

Novak i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije počeli su da žive zajedno. Rezidentija im je u Monte Karlu. Đoković se prošle godine verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom, a svadba je najavljena za ovo leto.

Čestitke Jeleni i Novaku počele su da stižu sa svih strana.

http://www.kurir-info.rs/novak-dokovic-jelena-je-trudna-postacu-otac-clanak-1337597

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ма Новак навелико практикује јога медитације шта зна дете шта је Православље. 

Али има времена научиће.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

:aplauz: :aplauz: :aplauz: за Нолета и Јецу..... :slavaaa:за све бебе.... :0442_feel: нека их је што више.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ево ево, за слободњака (из слободњака) - срам их било да их буде срам! Млада се ипак неће удати на празан стомак :)

Нека су живи и здрави!

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Можда је тата неко други,доста је мушкараца у Новаковом тиму ,а седе у ложи са Јеленом... :)))

Шалим се мало, нек су нам срећни наши голупчићи и још много деце имали... :)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Cestitke buducim roditeljima!

A Noletu posebno za vernost, odanost i pripadanje samo jednoj zeni. Nemoguce je drugacije, na vrhuncu slave, i to svetske, u okruzenju toliko lepih zena, iskusenja,  izazova .... nikada ni jedna afera!  8086.gif  :bendoff:

• Волим 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Какав злурад коментар,фуј, а ти си као борац за животиње...ја лепо рече,они који се као ложе на животиње и јако брину о њима,да би лепо спавали,изузетно презиру људе , па чак и овакве које ником зло нису учинили,напротив...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...