maxina Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Да ли је неко чуо можда нешто о Бруни Гроенингу, Немцу који је могао да исцељује и његовом учењу? По мом Дому здравља налазим флајере који позивају на уводна предавања. Постоји чак и "Клуб пријатеља Бруна Гроенинга" У свом учењу Б. Гроенинг помиње Бога, али опет нисам сигурна да то није секта или неки отпад од вере, па вас питам да ли црква одобрава оваква учења или не. На крају, ако сам ја дошла до огласа, доћи ће и други људи. Ако је неко заинтересован да нешто прочита о томе, па и да одговори (можда): http://www.bruno-groening.org/srpski/ ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Izgleda mi ko neki fancy goblin Милан Ракић and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxina Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Мене је уплашио када сам га први пут видела. Додуше ништа ми није јасно, за сада не могу да нађем никакав форум који говори о овој појави нити ружно нити лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Мене је уплашио када сам га први пут видела. Додуше ништа ми није јасно, за сада не могу да нађем никакав форум који говори о овој појави нити ружно нити лепо. Нека тако и остане... Нема потребе сестро да тражиш више. albodasa, DYNABLASTER and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Треба се клонити оваквих сеанси. У питању је секта, и то јасно пише на линку који си дала. Имају харизматичног вођу, имају своје заједнице, имају своју верску доктрину. Дакле говори пријатељима да се не упуштају, да не иду тамо. То је ниво врачара, само прилагођено за људе из западне цивилизације. Ми више "волимо" наше врачаре са иконама и крстовима, тј оне лакше заведу просечног грађанина, који је далеко од цркве, а који се суочава са проблемом који не може да реши, па тражи чудо. Црква се увек жестоко борила против ових, и трудила да учи народ да се не окрећу од Господа, јеванђеља његовог, и да не иду за лажним учитељима, и "чудотворцима" у вечну погибао, и вечну смрт. Да не трампе тренутно олакшање, и привидно решење проблема, зарад вечног живота и спасења. ИгорМ, albodasa, Svetlost svetu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Na Hvaru sam se prvi put srela sa zajednicom koja se zove: prijatelji Brune Gruninga...moja prijateljica i ja smo bile pozvane od strane jedne hvaranke, kojoj je on navodno pomogao, da dođemo da vidimo dokumentarni film o njemu u kom je dokumentarno opisan njegov život do smrti, u kom se vidi kako se ljudi isceljuju nakon njegove seanse, njegovi govori, sve je dokumentirano, oko 2 sata čini mi se traje...došlo je priličan broj ljudi...odgledali smo film, navodno na kraju filma, rekao je da on u svojoj guši nosi sve bolesti drugih ljudi i da nakon njegove smrti on će i dalje nastaviti sa radom putem njegove fotografije koja će upijati sve negativnosti te osobe koja je nosi i na taj način je iscelivati...hmmm...e tu mi nešto nije baš bilo upečatljivo da bih to doživela u sebi kao potpunu istinu jer me taj deo podsetio na Sotonu kada se on nametnio kao sam Bog jer je najsvetliji, malo se uzdigao...nakon toga su ti isti ljudi koji su nam pustili film, govorili o svojim ličnim isceljenjima od strane njega, čak je nekima i u snove dolazio i tako...nakon toga su nam svima date njegove slike, tačnije fotografija, malog formata, koja može isceliti ako se gleda u nju, upija negatovnost svu te osobe koja je nosi i gleda...dugo sam razmišljala šta ću sa tom fotografijom...odlučila sam da je ostavim u sobi na stoliću gde sam spavala kao sezonac, pa ako joj je suđeno, doći će u ruke u koje treba doći...moj put je drugačiji i moja koncepcija razmišljanja je eto drugačija i to sve se od mene jednostavno razilazilo... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxina Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Хвала на одговору. Немам намеру да идем уопште на та предавања, али је, како рекох столови у нашем Дому здравља су пуни њихових флајера. Просто ми је требало да чујем да ли је још неко чуо нешто о овој појави. Нисам досад чула за ово, а верујем да ни многи нису. ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Post #3 http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=4229.0 ko ne razume engleski, sazet prevod bi najblaze receno bio: ne valja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Хвала на одговору. Немам намеру да идем уопште на та предавања, али је, како рекох столови у нашем Дому здравља су пуни њихових флајера. Просто ми је требало да чујем да ли је још неко чуо нешто о овој појави. Нисам досад чула за ово, а верујем да ни многи нису. 8086.gif eto nema na čemu, ono što znam o tome rekla sam, a svako zna svoj put i svako nosi svoju istinu o svemu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 како рекох столови у нашем Дому здравља су пуни њихових флајера. Употребите дискреционо право запослене особе у Дому здравља и дођите пола сата раније на посао, те уклоните то смеће. R.Žiskar, DYNABLASTER, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 столови у нашем Дому здравља су пуни њихових флајера. Неко би требао да скрене пажњу надлежнима о овоме, не верујем да је неко од запослених то оставио, пре ће бити да се смишљено подмеће са рачуницом да нико не обраћа пажњу на флајер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxina Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Употребите дискреционо право запослене особе у Дому здравља и дођите пола сата раније на посао, те уклоните то смеће. Проблем је што ја тамо не радим, већ одлазим да се лечим, а очигледно је да је неки од доктора (или докторки) члан тог удружења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Проблем је што ја тамо не радим, већ одлазим да се лечим, а очигледно је да је неки од доктора (или докторки) члан тог удружења. Исто тако... У "гудвил" фазону, као "добар" пацијент-дођете пола сата раније и побацате смеће... Као СКОЈ-евци у Београду ономад... Deki992, R.Žiskar and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Као СКОЈ-евци у Београду ономад... ) Знаш ли колико је немачких војника убијено у акцијама скојеваца у Београду у току другог светског рата? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 ) Знаш ли колико је немачких војника убијено у акцијама скојеваца у Београду у току другог светског рата? Каже Самарџић један. Ок. Немам ниш` против... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука