ИгорМ Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Да ли је неко чуо можда нешто о Бруни Гроенингу, Немцу који је могао да исцељује и његовом учењу? По мом Дому здравља налазим флајере који позивају на уводна предавања. Постоји чак и "Клуб пријатеља Бруна Гроенинга" У свом учењу Б. Гроенинг помиње Бога, али опет нисам сигурна да то није секта или неки отпад од вере, па вас питам да ли црква одобрава оваква учења или не. На крају, ако сам ја дошла до огласа, доћи ће и други људи. Ако је неко заинтересован да нешто прочита о томе, па и да одговори (можда): http://www.bruno-groening.org/srpski/ Пре пар година одгледао сам подужи документарац о њему. Жао ми је што чујем да неко удружење делује и кроз дом здравља (ваљало би то надлежним наговестити) како би дошли до потенцијалних 'хајмо рећи жртава' јер ово је школски пример делања секти. Анимирају повређене и болесне, емотивно ослабљене, како би их 'утешили' лажним учењем и на тај начин придобили. Колико је само тинејџера страдало тако у току неког свог емотивног или породичног проблема. Да не дужим... Треба само имати на уму једно: Исус Христос је истинити Богочовек, једини пут, живот и истина. Нема знања и вере веће од Христовог учења и проповеди. Ко жели спасење зна да га ван Цркве нема. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anabagic Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Na žalost na Studentskom trgu su se pojavili plakati koji pozivaju na gledanje filma o dotičnom. Postoji i adresa gde se to događa. Plašim se da je taj poster viđen od mnogo ljudi. Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука